Taroskop – 23.04.2018 – 29.04.2018

By Rok 10 mesecev ago
Home  /  Taroskop - Tedenski horoskop  /  Taroskop – 23.04.2018 – 29.04.2018

Tedenski horoskop za vas pišem Vedeževalec Rok.

Za osebno svetovanje me pokličite na 090 30 13 ali naročite katerega od paketov vedeževanja.


OVEN

V samem začetku tedna je vaša naloga, da stvari uvidite v realni luči – brez pretvarjanja, kajti tako boste našli najlažjo pot naprej. Sredina tedna vam prinaša spokojnost in mir, a to je le priprava zatišja pred nevihto, ki sledi v naslednjih dneh in za vikend. Znajo vas presenetiti nepričakovane stvari, a ključnega pomena je, da se ne odzovete preveč dramatično in burno.


BIK

V tem tednu boste precej delovali na intelektualnem področju, med kar lahko prištevamo konstantno razmišljanje, nekaj težav vam bo pa povzročil tudi Saturn, ki bo še otežil vaše odločitve. Ne bodite leni in se odkrito soočite z vsem, kar vas muči. Ne vztrajajte v preživetih vzorcih mišljenja in ne izogibajte se ljudem in problemom.


DVOJČKA

V prvi polovici tedna boste v sebi čutili notranji zagon in boste tekom celotnega tedna razpeti med družinsko in poslovno področje. A v obeh pogledih lahko še kako uspete. Najdite ravnovesje, tako se boste izognili slabi vesti, imeli dosti več energije in vsa vaša področja življenja bodo cvetela.


RAK

Pred vami je precej materialen teden, pozornost morate dati pa tudi na vrednote znotraj družine, denarja, prijateljstva in predvsem postavite sebe na prvo mesto ter delujte iz srca. Proti koncu tedna bo vaša duša napolnjena z veseljem, mirom in lažje boste sprejemali odločitve – in kar je najbolj pomembno, bolj intuitivno.


LEV

Hrepenite po nečem bolj smiselnim in čas je, da se ustavite, kajti tega ne boste našli v tem tednu. Lahko pa da že imate priložnost „tik pred nosom“, a je zaradi zaslepljenosti, trme in prepričevanja drugih, da to ni pravo za vas ne opazite. Ne skrbite, kako se bodo stvari odvile in ne silite ničesar.


DEVICA

Prvi dnevi tedna bodo bolj osamljeni, po čemur pa tudi hrepeni vaša duša. A kaj kmalu že v naslednjih dneh boste „splavali“ s težav in začeli igrati aktivno vlogo namesto pasivne. To je ključnega pomena za prihodnost. Čeprav morda ne veste, kako se odločiti, vam bo vsako dodatno znanje – nasvet prav prišlo.


TEHTNICA

Poslušajte svojo intuicijo bolj kakor razum ta teden in razvijajte svojo ženstveno stran, ne glede na to katerega spola ste. Vsi imamo v sebi moško in žensko energijo in vaša naloga je, da jo za uspeh v tem tednu uravnovesite. Izboljšalo se bo vaše počutje na vseh ravneh. To je še posebej dober teden za ljubezen in odnose, le ne bodite prepirljivi.


ŠKORPIJON

Saturn v Ribah vam bo onemogočal nadaljnjo rast in napredek. In nič ne skrbite, ni še čas za to. Raje se posvetite in izrazite hvaležnost za vse lepo, kar je že prisotno v vašem življenju. Luna v Raku v drugi polovici tedna in za vikend vam prinaša srečno družinsko življenje, saj bo družina na prvem mestu.


STRELEC

Jupiter v dejavnih Dvojčkih bo poskrbel, da se boste lahko rešili omejitev vašega uma in strahov. Dovolite si biti ranljivi. Začnite ukrepati, da bo temu tudi tako. Če boste večno vse prepuščali času, se ne bo zgodilo nič novega v zvezi s tem, kar si želite.


KOZOROG

Ovire bodo premagane, le sledite svojem notranjem klicu. To je tudi teden novih začetkov, ki se lahko izrazijo na vseh področjih. Le ne dovolite, da bodo vaše izbire postale vaši ječarji. Ne upajte na nekaj hitrega in vseeno bodite potrpežljivi in novo gradite postopoma, kajti lahko pride do nepričakovanega preobrata.


VODNAR

Tema vašega tedna je premik v bolj smiselne smeri. Ne ukvarjajte se preveč sami s sabo in bodite potrpežljivi s svojo okolico in ne pritiskajte na druge – v tem primeru se raje umaknite. Notranji mir boste našli, ko boste sprejeli sami sebe in čeprav zna teden biti težak, je sedaj pravi čas za to.


RIBI

Če ste se znašli v nezdravem, trikotniškem razmerju, je čas, da vsaj postavite meje in se ne preizkušate preveč, kajti tako ne boste našli odgovorov. Prepustite in prilagodite se, a ne pozabite, da ni vse sprejemljivo. Vaša naloga v tem tednu je, da na čisto vseh področjih postavite zdrave meje in jih spoštujete.


Categories:
  Taroskop - Tedenski horoskop, Tedenski horoskop, Vedeževanje
this post was shared 0 times
 200

Sem vedeževalec Rok in tukaj sem za Vas, da vam s svojimi nasveti in vpogledi v Tarot karte, Angelske karte ter s pomočjo nihala pomagam na vaši osebnostni in duhovni poti. Z vedeževanjem se ukvarjam z vso ljubeznijo in spoštljivim pristopom. Pokliči me na 090 30 13 ali pošlji SMS: VIZIJA na 6060.

Facebook
Twitter
Instagram

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri