Angeli in angelske karte

By Rok 3 leta ago
Home  /  Angelske karte  /  Angeli in angelske karte

Vsak izmed nas ima vsaj dva Angela, katerih primarna naloga je, da nam dobronamerno pomagajo na vseh področjih našega življenja. Vsak dan, pri vsaki stvari lahko zaprosimo za njihovo pomoč in vodstvo. Naši osebni Angeli nas imajo brezpogojno radi, saj so bitja čiste ljubezni in smo pri njih vedno dobrodošli, da jih zaprosimo za njihovo pomoč. Ves čas nam pošiljajo sporočila ljubezni v obliki raznih simboličnih znamenj, kot so na primer bela peresa in nas nežno usmerjajo v radostno življenje, ki si ga vsekakor zasluži vsakdo izmed nas.

Vse, kar moramo vedeti je to, da Angeli vedno slišijo naše prošnje in če jih zaprosimo za znamenje, da smo jih slišali pravilno, bodo to storili ob za nas primernem trenutku. Vendar pa se zaradi stresnega vsakdana velikokrat komu zgodi, da teh znamenj, ki jih prejmemo kot nežni občutek intuicije, ne zaznamo.

Za boljšo povezavo s svojimi Angeli je zelo priporočljivo, da hodimo v naravo in se redno sproščamo bodisi z meditacijo, jogo ali kakšno drugo duhovno tehniko. To nam olajša prejemanje angelskih sporočil.

Obstaja zelo veliko skupin Angelov: Angeli družin, Angeli uspeha, Angeli ljubezni in odnosov, Angeli učenja. Vsi ti Angeli in nadangeli delujejo z enim samim namenom – pomagajo nam živeti boljše in nam dajo občutek utehe in varnosti. Angelov nikoli ne motimo, če jih prosimo za pomoč, ravno nasprotno – všeč jim je in z veseljem se bodo odzvali na naše prošnje.

Angelske karte 1

NADANGELI

 

V Angelskem svetu obstajajo tudi Nadangeli, ki so vodje naših Angelov. So zelo močni vodniki in vsak izmed njih ima svoje posebno poslanstvo. Sledi opis in seznam Nadangelov:

NADANGEL MIHAEL

Je vodja vseh Nadangelov in Angelov. Nudi nam oporo v težkih trenutkih, zaščito in odpravlja blokade. Naše življenje napolni z občutkom miru.

NADANGEL RAFAEL

Je Nadangel zdravilec in tudi pokriva področje duš dvojčic (sorodnih duš). Zdravi telo in srce čustvenih blokad, ki so se nabrale v našem življenju.

NADANGEL URIEL

Pravijo mu Nadangel psiholog, saj pomaga očistiti mentalne blokade psihičnega zdravja. Njegova tradicionalna barva je rumena.

NADANGEL GABRIJEL

Je Nadangel zaščitnik staršev, posvojitev in ustvarjalnih projektov. Pomaga nam, da sebe uzremo v pravi luči ter, da se sprejmemo takšne kot smo.

NADANGEL ARIEL

Je Nadangel, v katerem prevladuje ženska jin energija. Njegova barva je bledo rožnata. Je nadangel narave in zaščitnik živali.

NADANGEL METATRON

To je pravzaprav Nadangel, ki je včasih kot človek hodil po Zemlji, kakor mi ljudje, ampak ga je zaradi njegovih izjemno dobrih del sam Stvarnik povišal v Nadangela. Znan je tudi po tem, da nadzoruje mlade ter vsem nam pomaga na duhovni poti.

NADANGEL AZRAEL

Nadangel Azrael je najnežnejši izmed vseh nadangelov. Njegovo poslanstvo vključuje pomoč tistim pri prehodnih obdobjih, novih začetkih in žalovanju. Precej znan je tudi po odstranjevanju in rezanju priseg bodisi iz sedanjega ali prejšnjega življenja.

NADANGEL ŠAMUEL

Njegovo ime pomeni „tisti, ki vidi Boga“, vsekakor je pa vsem razumljivo, da več od tega ni možno videti. Pomaga nam pri iskanju izgubljenih predmetov, prave službe ter pravega ljubezenskega odnosa.

NADANGEL SANDALFON

Nadangel Sandalfon je znan po tem, da naše molitve prenese z zemlje do nebes. Pomaga tudi tistim, ki skušajo obogatiti in ovrednotiti svoj notranji svet. Pomaga tudi glasbenikom.

NADANGEL JOFIEL

Ime tega Nadangela pomeni lepoto Boga. Kadar zapademo v negativne misli in frustracije, nam z veseljem pomaga, da se spet dvignemo v višave ter da postanemo bolj optimistični. Opominja nas tudi, da je življenje največji dar.

NADANGEL ZADKIEL

Nam znan je po tem, da pomaga vsakemu, ki je v obdobju študija ali šolanja na splošno. Prikazuje se nam v indigo barvi.

NADANGEL RAZIEL

Pravimo mu Nadangel čarovnik. Je zaščitnik čarobne knjige modrosti. Je tudi varuh skrivnosti, vendar jih deli z vsemi nami na naši duhovni poti.

NADANGEL HANIEL

Je Nadangel jasnovidnosti in intuicije. V njem prevladuje ženska jin energija. Povezan je z luno in prav tako z ženskimi zadevami. Predstavlja ga bledo modra barva.

angelske karte 3

ANGELSKE KARTE

 

Angelske karte niso namenjene prerokovanju in napovedovanju prihodnosti. Temveč so namenjene kanaliziranju ljubečih sporočil naših Angelov in Nadangelov. Ne glede na našo veroizpoved, nam bodo vsi Angeli in Nadangeli priskočili na pomoč in eden izmed starodavnih in verodostojnih načinov za komunikacijo z njimi so prav Angelske – orakeljske karte. Pri branju iz teh kart ne moremo narediti napake, saj delujejo vzporedno z nezmotljivim zakonom privlačnosti in na osnovi Pitagorejske numerologije, katere teorija je, da vsa števila in vse v vesolju vibrira na natančno matematični način.

Preden začnemo Angelske karte uporabljati, je izredno pomembno, da jih primerno pripravimo. V njih moramo vtisniti lasten energijski pečat. Že dovolj je to, da se vogala vsake karte dotaknemo in izrečemo molitev, ki nam je dostopna v navodilih v knjižici od Angelskih kart.

Iz tega je tudi razvidno, da ni priporočljivo, da se drugi dotikajo naših kart, saj s tem pustijo na njih svoj energijski pečat in lahko branje za nas postane zmedeno. Takrat moramo ponoviti zgoraj opisani prvi in drugi korak priprave. Prav tako moramo vseeno redno čistiti naše karte. To storimo tako, da nanj položimo kristal Kamene strele z namenom, da prežene stran vse negativne energije. Prav tako jih lahko prekadimo tudi z belim žajbljem.

Branje angelskih kart pomeni, da je zelo pomembno, da in kako našim Angelom zastavimo vprašanje. V mislih se med mešanjem kart osredotočimo nanj. Ko intuitivno začutimo, da je mešanja dovolj, položimo prvo karto s kupčka kart ali pa jih razporedimo v pahljačo in po intuiciji izberemo toliko kart kot smo začutili. Velikokrat, pa se pri vseh praksah z vsemi kartami, prav tako angelskimi, zgodi, da karta kar sama med mešanjem skoči iz kompleta. Damo jo na stran in moramo biti na njeno sporočilo posebej pozorni, saj prinaša za nas edinstveno in dragoceno sporočilo.

Vedeževalec Rok

 

 

Category:
  Angelske karte
this post was shared 0 times
 200

Sem vedeževalec Rok in tukaj sem za Vas, da vam s svojimi nasveti in vpogledi v Tarot karte, Angelske karte ter s pomočjo nihala pomagam na vaši osebnostni in duhovni poti. Z vedeževanjem se ukvarjam z vso ljubeznijo in spoštljivim pristopom. Pokliči me na 090 30 13 ali pošlji SMS: VIZIJA na 6060.

Facebook
Twitter
Instagram

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri