Angelski Tarot

By Rok 3 leta ago
Home  /  Angelske karte  /  Angelski Tarot

Ko sem sam že na začetku svojega mističnega popotovanja s Tarot kartami v trgovini opazil Angelski Tarot, me je ta takoj pritegnil. Vzel sem embalažo v roko in začel brati opis tega kompleta na zadnji strani. Ko sem prebral, da je ta komplet 100% varen in nežen ter zaupanja vreden, sem si sam pri sebi zastavljal tiha vprašanja, zakaj le Tarot ne bi bil varen.

Pozneje sem ugotovil, da je bilo s tem mišljeno to, da je ta Tarot zasnovan na angelskem svetu in da nam predaja samo pozitivna sporočila, še na tako grozečih kartah z naslovom kot sta karta Smrti in karta Hudiča, ki le tega dobesedno pri nobenih Tarot kartah ne predstavljata.

Tekom svoje prakse sem že ugotovil, da kadar se pri polaganju kart pri strankah pojavi katera od teh kart kadar uporabljam klasičen Rider – Waitov komplet, se stranka takoj prestraši in pričakuje najslabše. Zato je tarotistova in vedeževalčeva naloga, da takoj odpravi vzrok strahu pri stranki s tolažbo, da ti dve karti ali pa karta kot je na primer Trdnjava, ne pomenijo fizične smrti ali telesnega uničevanja. Te karte (Smrt, Hudič in Trdnjava) so zgolj nosilci sporočil, ki so za nas bi lahko rekli simbolični sunek v rebra in nas na nekaj opozarjajo.

Angelski Tarot

ANGELSKI TAROT

Karte Angelski Tarot sta zasnovala Doreen Virtue in Radleigh Valentine, izdala pa jih je leta 2012 založba Hay House. Karte je ilustriral Steve A. Roberts.

Doreen je kakor pri vseh svojih kompletih želela ohraniti vtis angelskih kanaliziranih pozitivnih sporočil. Ker je tudi sama že pred izdajo Angelskega Tarota uporabljala Tarot karte, vendar je iz kompleta izključila vse negativne karte, se povezala z angelsko energijo in tako predajala svojim strankam le pozitivna sporočila.

Sam sem mnenja, da je treba v razbiranje vključiti vse karte, medtem, ko razumem, da znajo negativne karte stranke prestrašiti, zato pa obstaja pravilo, da se vedeževanje nikoli ne sme zaključiti v negativnem tonu.

Karte Angelski Tarot vsebujejo pozitivna in navdihujoča sporočila na vseh kartah, prav tako so karte velike arkane povezane z raznimi nadangeli, ki so del področja ali pomena, ki ga posamezna karta velike arkane predstavlja. Tudi imena nekaterih kart velike arkane so pri Angelskem Tarotu spremenjena, kot na primer Smrt je Razbremenitev, Hudič je Ego, Norec je sanjač, Trdnjava pa Življenjske izkušnje.

Prav tako sta avtorja sete male arkane poimenovala po štirih elementih ognja, vode, zemlje in zraka. Ogenj – palice Voda – kelihi Zemlja – novci Zrak – meči

KAJ MI JE VŠEČ PRI TEM KOMPLETU:

  • Dvorne karte se lahko zelo hitro razberejo, saj so karakterne lastnosti napisane na samih kartah
  • Simbolika na teh kartah je zanimiva in vredna preučevanja
  • Karte Angelski Tarot so večje od večine Tarot kart
  • Ker ohranjajo pridih angelskih – orakeljskih kart
  • So primerne za začetnike

KAJ MI NI VŠEČ PRI TEM KOMPLETU:

  • Ilustracije na kartah so pozitivne, medtem pa še zmeraj ohranjajo učinek tradicionalnega Rider – Waite Tarota.

Vedeževalec Rok


KARTE ANGELSKI TAROT LAHKO V KOMPLETU S KNJIGO NAROČITE TUKAJ! 

Categories:
  Angelske karte, Tarot
this post was shared 0 times
 000

Sem vedeževalec Rok in tukaj sem za Vas, da vam s svojimi nasveti in vpogledi v Tarot karte, Angelske karte ter s pomočjo nihala pomagam na vaši osebnostni in duhovni poti. Z vedeževanjem se ukvarjam z vso ljubeznijo in spoštljivim pristopom. Pokliči me na 090 30 13 ali pošlji SMS: VIZIJA na 6060.

Facebook
Twitter
Instagram

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri