BREZPLAČNO VEDEŽEVANJE

By Rok 11 mesecev ago
Home  /  Vedeževanje  /  BREZPLAČNO VEDEŽEVANJE

V tokratnem prispevku bom odprl temo glede plačevanja vedeževalskih uslug in izmenjave energije (kaj dejansko dobimo v zameno za uslugo vpogleda v karte ali kateri koli drugi vedeževalski pripomoček) Res je, da sem se teh stvari že malo dotaknil v prejšnjih člankih, a zdi se mi prav, da enkrat za vselej tukaj “prebijemo led”.

V starih časih in nekaj stoletij poprej, predvsem takrat, ko je priljubljenost vedeževanja močno naraščala, so si ljudje, ki so odšli na posvet k vedeževalcu, ki jim je pomagal na njihovi poti niso postavljali nič kaj dosti drugačna vprašanja (o ljubezni in karieri ter otrocih) kakor to počno danes. A vendar se je takrat vedeževanje v večini primerov poplačalo z darovi in ne toliko v materialni obliki. Vedeževanje je takrat predvsem bilo privilegij in razvedrilo za bogate, tudi je mnogo kraljevskih družin, ki so naročili slikarjem, naj za njih naredijo komplet kart (kakor Visconti – Sforza Tarot), ki se lahko koristi v prerokovalske ali igralne namene.

A v današnjem času poznamo menjalno energijo izraženo v denarju, zatorej tudi ni nič narobe s tem, da vedeževalec pričakuje plačilo za svoje opravljeno delo, kajti tudi on mora od nečesa živeti. Čas, ki ga namenimo tistemu, ki želi vpogled ali svetovanje od nas, je neprecenljiv in ga nikoli več ne bomo dobili nazaj, kakor pa pri vseh ostalih in veliki večini stvari v naših življenjih. Mnogo ljudi, ki išče nasvet pri vedeževalcu ali jasnovidcu, je zmotno prepričano, da ti ljudje svojih uslug ne bi smeli zaračunavati, ker je to “dar”, ki nam je bil dan ali pa smo ga tako ali drugače dobili. Vseeno, pa vedeževalec oziroma tisti, ki se na kakršen koli način ukvarja z okultnimi – nadnaravnimi področji mora pokriti stroške svojega vsakdana, življenja, izobraževanj, potrošni material in še bi lahko naštevali. Čeprav so sicer naši darovi duhovne narave, si vseeno zaslužijo poplačilo.

Seveda je zelo priporočljivo, da so naše usluge cenovno dostopne vsakomur in da na prvo mesto postavimo pomoč ljudem v stiski in jim pomagamo po najboljših močeh, kolikor le lahko. Kot vsak poklic zahteva izobraževanja in izpopolnjevanje, pri vedeževanju ni nič drugače. Sploh, če računamo svoje storitve, bodo ljudje le premislil preden nam postavijo vprašanje in tako se bomo izognili večini vprašanj brez posebnega pomena, ki človeka v osnovi sploh toliko ne obremenjuje.

Veliko je vedeževalk in vedeževalcev, ki sprejemajo prostovoljne prispevke za svoje storitve ali pa kakršne koli druge darove in s tem ni čisto nič narobe. Vseeno pa morate biti pripravljeni na nekaj pasti, v katere se lahko ujamejo tisti, ki nasvet iščejo pri amaterskih vedeževalcih – saj morate vedeti, da so določeni posamezniki, ki vedno znova in znova iščejo brezplačen vpogled.

SLABOSTI AMATERSKIH VEDEŽEVALCEV

Da si bomo nekaj na jasnem – nič ni narobe s tem, da vedežujemo brezplačno, kajti tako tudi sami pridobivamo izkušnje, sploh, če smo še v fazi zgodnjega učenja in odkrivanja teh mejnih področij. Ampak za razliko kot poklicni vedeževalci od amaterskih, moramo biti pripravljeni na vsa mogoča vprašanja, ki nam jih bodo stranke – ljudje zastavljali. Zato je dobro poznati etiko vedeževanja, poznati delo s človekom in pravilno svetovati ter razumeti njegovo zgodbo, kajti drugače lahko naredimo več škode kakor koristi človeku, ki nasvet ali napoved prihodnosti od nas išče.

Tukaj se naš prispevek zaključuje in vesel sem, da ste si vzeli čas in ga prebrali.

Vedeževalec Rok.

Category:
  Vedeževanje
this post was shared 0 times
 100

Sem vedeževalec Rok in tukaj sem za Vas, da vam s svojimi nasveti in vpogledi v Tarot karte, Angelske karte ter s pomočjo nihala pomagam na vaši osebnostni in duhovni poti. Z vedeževanjem se ukvarjam z vso ljubeznijo in spoštljivim pristopom. Pokliči me na 090 30 13 ali pošlji SMS: VIZIJA na 6060.

Facebook
Twitter
Instagram

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri