Čudoviti svet kart Prosojnine Tarot

By Rok 3 leta ago
Home  /  Tarot  /  Čudoviti svet kart Prosojnine Tarot

Pred vami je čudovit komplet Tarot kart Prosojnine, ki vam ga bom predstavil. Komplet je zasnovala Barbara Moore, vsa zasluga prečudovitih ilustracij pa gre umetnici Stephanie Pui – Mun Law.

V ilustracijah tega kompleta kart so vtkani keltski, domišljijski in azijski elementi, čeprav je ta Tarot zasnovan na standardnem Rider – Waite Smith Tarotu. Ilustracije na kartah so prežete z raznimi podobami iz mitov, kulturne dediščine vsega sveta in seveda, pravljic.

Komplet kart Prosojnine Tarot se lahko zelo priročne pri meditaciji – bolj, ko se poglobimo na sliko na karti, bolj natančen vpogled lahko dobimo. Želim povedati tudi to, da je simbolika na kartah zelo bogata in če iščete komplet, ki bo k vašem branju in doživetju dodal veliko podrobnosti, potem ste našli pravega!

prosojnine tarot - 2

Prosojnine Tarot so izšle leta 2010 in od takrat so v svetu Tarota pri nas in v tujini dosegle kar pomemben ugled. Edino, kar nekatere ljudi (vključno z mano) pri tem kompletu moti je to, da so karte v primerjavi z bogati simboliko malo majhne in tako s tem posledično zgrešimo kakšno podrobnost na karti.
Simbolika kart je precej fantazijska in vsebuje vse od vil, škratov in ostalih magičnih bitij. Zelo nam je ta komplet v pomoč, kadar se želimo potopiti v sanjski svet domišljijskih podob in raziskati meje neznanega.

Ko kupite ta komplet kart, vam zraven kompleta pripada tudi knjiga – vodnik, ki vas korak za korakom vodi pri vzpostavljanju stika s kartami, osnovami Tarota samega, poglobljenega razbiranja Tarot kart ter vsebuje postavitve kart, ki jih takoj lahko začnete uporabljati.

Prosojnine tarot - 3

Komplet Prosojnine lahko uporabljajo tako začetniki, kakor že izkušeni s Tarot kartami, ker ta komplet vsebuje osnovo klasičnega Rider – Waitovega Tarota. Najpomembnejše pa je, da se pri izbiri kompleta ravnate po svoji intuiciji.

Ko sem sam prvič dobil te karte, so me zelo pritegnile in še danes občasno delam z njimi. Čeprav, niso ene izmed komplet katere za branje strankam uporabljam redno, sam še vedno raziskujem čudoviti svet Prosojnin Tarota.

KUPITE SI TA KOMPLET ČE:

  • Obožujete fantazijsko umetnost
  • Če iščete podrobno simbolični komplet Tarot Kart
  • Če želite nežen, a močan komplet

KARTE – PROSOJNINE TAROT – LAHKO NAROČITE TUKAJ


Vedeževalec Rok

Category:
  Tarot
this post was shared 0 times
 100

Sem vedeževalec Rok in tukaj sem za Vas, da vam s svojimi nasveti in vpogledi v Tarot karte, Angelske karte ter s pomočjo nihala pomagam na vaši osebnostni in duhovni poti. Z vedeževanjem se ukvarjam z vso ljubeznijo in spoštljivim pristopom. Pokliči me na 090 30 13 ali pošlji SMS: VIZIJA na 6060.

Facebook
Twitter
Instagram

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri