ENERGIJSKO ČIŠČENJE PROSTORA

By Rok 2 leta ago
Home  /  Vedeževanje  /  ENERGIJSKO ČIŠČENJE PROSTORA

Načinov, kako energetsko očistimo prostor, je na tone. In vsi so enako učinkoviti. V tem članku – prispevku, jih bom naštel le nekaj, katere sam uporabljam in so se iz lastne prakse izkazali za efektivne.

Torej, če začnemo, zakaj je dobro energetsko čistiti prostor, sebe, naše vedeževalske pripomočke,… Enostaven odgovor bi se glasil »Ker se nabere preveč omejujoče in toksične energije, ki ovira nemoteno delo«. S tem mislim tudi, da moramo (če se ukvarjamo z ezoteriko ali duhovnostjo) ali pa če se tudi ne, čistiti sebe in energij, »ki se jih navlečemo« od drugih – naših prijateljev, strank,… Vedeževalci smo še posebej na to občutljivi, nekateri to prenašajo lažje, drugi pa malo težje. Pomislite, ravno tako, kakor moramo skrbeti za fizično higieno, moramo za mentalno. In ravno tako, kakor pospravljamo našo dnevno sobo, če vzamemo za primer, jo moramo tudi energijsko očistiti za dobro počutje v njej in nemoteno kroženje energije.

Eden izmed načinov, kako čistimo prostor je, da vanj postavimo kristale – Le ti imajo pozitiven učinek na prostor, sproščajo blokade in nam pomagajo pri naši koncentraciji – še posebej, če jih imamo v delovni sobi ali za pomoč pri učenju. Vendar, je pa treba kristale prav tako čistiti, da lahko opravijo svoje delo.

Drugi način čiščenja prostora je, da vanj postavimo orgonit. Orgonit ali orgonski akumulator deluje s posebno funkcijo, da prevaja negativno energijo v pozitivno. Orgonitov ni treba čistiti, je pa jih na voljo več vrst, nekateri so proti sevanju, spet drugi za splošno počutje, imamo pa tudi univerzalne, ki bodo služili skoraj vsakem namenu.

 

Zadnji izmed načinov je energetsko čiščenje prostora z kadili – to so lahko zgolj že dišeče palčke (Sandalovina, Beli Žajbelj, Palo Santo – sveti les) – ali pa ta kadila v obliki stroka ali lesenih palčk (sveti les). Čeprav je beli žajbelj nedvomno najbolj prepoznavna tehnika izmed čiščenja prostora, že vseeno zadostuje navadni žajbelj z vrta, ki bo enako opravil svojo funkcijo. Lahko pa uporabimo tudi sivko ali timijan.

Tako, upam, da vam je bil ta članek v pomoč in da ste izvedeli kaj novega. Naštel sem le tehnike, ki jih uporabljam sam, seveda se pa prepustite lastni intuiciji, kaj je najboljše za vas.
Veliko uspeha vam želim na sploh in seveda, na področju duhovnosti.

Vedeževalec Rok.

Category:
  Vedeževanje
this post was shared 0 times
 200

Sem vedeževalec Rok in tukaj sem za Vas, da vam s svojimi nasveti in vpogledi v Tarot karte, Angelske karte ter s pomočjo nihala pomagam na vaši osebnostni in duhovni poti. Z vedeževanjem se ukvarjam z vso ljubeznijo in spoštljivim pristopom. Pokliči me na 090 30 13 ali pošlji SMS: VIZIJA na 6060.

Facebook
Twitter
Instagram

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri