Home  /  Karte za Tarot  /  Karte Angelska Prisotnost
Akcija

Karte Angelska Prisotnost

19,90 18,51

Doreen Virtue je s svojimi angelskimi kartami ves dan, vse dni prisotna v naših življenjih.

Šifra: PR002. Category: .Tags: , , .
this product was shared 0 times
00
  • Opis
  • Ocene (0)

Karte Angelska prisotnost vas bodo vsak dan spomnile na stalno in ljubečo prisotnost vaših angelov varuhov. Vaši angeli varuhi so ves čas z vami, tudi kadar se njihove prisotnosti ne zavedate. Želijo vam pomagati prav na vsakem področju vašega življenja. Vendar vedite, ker imate svobodno voljo, vam lahko angeli pomagajo le, kadar jih za sodelovanje prosite.

Angeli so močni in ljubeči božji glasniki, ki jih ne omejujeta niti čas niti prostor, tako vam lahko neprenehoma pomagajo pri malih ali velikih zadevah. Ko povabite angele, naj vam pomagajo na vseh področjih vašega življenja, vse postane srečnejše, bolj zdravo in lažje. Namesto naporov, da bi zadostili svojim potrebam, doživite čarobno sinhronost, zdravljenje in notranji mir. Te orakeljske karte so zasnovane tako, da vas bodo dnevno opominjale na ljubezen in prisotnost vaših angelov.

Vsako jutro izberite karto in jo imejte pri sebi skozi cel dan, tako da lahko premišljujete o angelskem vodstvu, hkrati pa vas spomni, da angele prosite za pomoč. Z angelskimi kartami ne moremo delati napak. Kadar angelsko vodstvo najbolj potrebujemo, ga včasih težje slišimo, saj nas ovira stres. Orakeljske karte so neposredna povezava med vami in vašimi angeli in to čustveno oviro obidejo. In nenazadnje, vsakdo lahko točno prebere karto zase ali za drugega!

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Karte Angelska Prisotnost”

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri