Home  /  Knjige o Tarotu  /  Komplet: Angelski Tarot
Akcija

Komplet: Angelski Tarot

39,90 35,90

Komplet sestavlja priročnik Velika knjiga o Angleskem Tarotu, ki omogoča poglobljen vpogled v vsebino inovativnega kompleta kart Angelski Tarot.

Ni na zalogi

this product was shared 0 times
00
  • Opis
  • Ocene (0)

Avtorja Doreen in Radleigh ponujata izjemne odgovore na vaša vprašanja, ki se porajajo pri različnih postavitvah, ob tem pa razkrivata, kako oblikovati svoje lastne postavitve.

S kart je »odstranjen« strah, zaskrbljenost in skrivnostnost, tako je svetu predstavljen osvežen jezik božanskega, ne da bi okrnila osupljivo natančnost in podrobne informacije, po katerih slovi Tarot. Besede na kartah in tudi ilustracije Steva A. Robertsa so pozitivne, pri tem pa ohranjajo čarobni učinek tardicionalnega tarota.

Vodnik vas bo korak za korakom popeljal skozi navodila za točno branje kart za vas ali za druge. Opisuje splošni pomen vsake karte in pomaga s posebnimi podrobnimi navodili, ki nudijo več jasnosti in vam pomagajo uporabljati intuicijo.

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Komplet: Angelski Tarot”

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri