Runski komplet

Home  /  Rune  /  Komplet kristalnih run – Črni Ahat
Sale!

Komplet kristalnih run – Črni Ahat

29,99 24,90

Črni Ahat kakor vsi črni kristali nudi občutek sprostitve, daje notranji mir in ščiti pred neželenimi okoliščinami. Komplet 24 kristalnih run narejenih iz tega kristala poskrbi za točne divinacijske odgovore, na katere iščete vprašanja o vaši preteklosti, sedanjosti in prihodnosti.

 

Out of stock

this product was shared 0 times
00
  • Description

KAJ SO RUNE?

Običajni komplet run šteje 24 simbolov runske abecede, ki jih lahko uporabimo kot talismane, v namene vedeževanja ali iskanja nasvetov. Polagamo jih lahko v postavitve tarot kart (Keltski križ, Podkev,..)

KAKO RUNE UPORABLJATI?

Rune lahko uporabljamo na več različnih načinov. Prvi izmed njih je, da pretresemo mošnjiček v katerem se nahajajo (podobno, kakor bi mešali druge divinacijske karte) in jih nato izberemo poljubno število ali postavimo v polaganje, ki nam bo podalo odgovor na zastavljeno vprašanje. Lahko jih pa tudi izvlečemo določeno število in jih vržemo na belo ali drugo podlago in razbiramo samo tiste, ki so se pojavile z licem navzgor (tako, da je razviden simbol).

PREBERITE POMEN RUN NA NAŠI SPLETNI STRANI:

Pomeni run


Za dodatne informacije in pomoč pišite na e-poštni naslov rok@810.si

Facebook
Twitter
Instagram

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri