Home  /  Knjige o Tarotu  /  Tot Tarot – knjiga in karte
Akcija

Tot Tarot – knjiga in karte

34,70 32,27

Tot Tarot (komplet knjiga + karte) vsebuje 78 kart, ki jih je zasnoval Aleister Crowley ter naslikala Frieda Harris in priročnik za Tarot, knjigo, ki na podroben in razumljiv način razlaga simboliko in pen kart ter nas uči dela s Tarotom.

this product was shared 0 times
00
  • Opis
  • Ocene (0)

Tarot je simboličen zemljevid zavesti in starodavna knjiga modrosti. Z razkošjem simbolike in sugestivno močjo nas karte silno prevzamejo in nam dajejo čutiti, da je v njih neka brezdanja skrivnost, možnost, da si lahko odpremo »magične oknice« zavesti.

Tako kot mistična in ezoterična veščina je tarot tudi sredstvo za razumevanje in reševanje vprašanj ter dilem vsakdanjega življenja.
Oseminsedemdeset simbolov upodablja arhetipe notranjih in zunanjih doživetij, ki prevladujejo v človekovem življenju. Da bi Tarot razumeli in obvladali, ga moramo spoznati.

Priročnik za Tarot je ena najboljših in najpopolnejših knjig s tega zanimivega področja. V knjigi boste našli splošno zgodovino in uporabo tarota. Poglavje o veliki arkani globinsko raziskuje splošna načela ali arhetipe, ki jih vsak človek izkusi v različnih življenjskih obdobjih.

Naslednji del govori o stopnjah mojstrstva, ki jih dosežemo v življenju, predstavljene pa so s kraljevskimi kartami. Sledijo jim karte od asa do desetice v vseh štirih barvah, mala arkana, ki odseva naše duševne, čustvene in duhovne izzive in prirojene talente.

Metodološka pravila, ki sledijo, je avtorica razvijala dolgo časa in preskusila na več tisoč ljudeh, da bi odkrila, kako simboli delujejo. Vsa preverjena spoznanja so bila podlaga za upodobitve več vrst polaganj kart.

Angeles Arrien je antropologinja, učiteljica in poslovna svetovalka, specializirana za področje primerjalno kulturne simbolike, mitov in ritualov. Njena najpomembnejša dela se ukvarjajo z odkrivanjem splošnih človeških tem, etike, vrednot in doživetij.

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Tot Tarot – knjiga in karte”

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri