Home  /  Vedeževanje - paketi  /  Vedeževanje: Smisel Življenja
Akcija

Vedeževanje: Smisel Življenja

12,00 10,00

Iskra naše duše je bila ustvarjena milijone let nazaj. Prav tako imamo več preteklih življenj, skozi katere je naša duša rasla in pridobivala izkušnje. Na žalost se pa nemalokrat travmatične izkušnje prejšnjih življenj prenesejo v obliki strahu, zamere ali ostalih blokad v sedanje življenje.

this product was shared 0 times
00
  • Opis
  • Ocene (0)

O STORITVI

Preden smo se inkarnirali v telo, v katerem smo zdaj, smo z Božanskim sklenili dogovor o našem življenjskem poslanstvu. Ta temelji na temah in stvareh, ki so nam v veselje in ki bi jih počeli tudi brez plačila.

Bistveni temelj vsakega življenjskega namena je ljubezen, naša duša pa lahko ubere zelo različne poti. Kadar sledimo klicu naše duše – življenjskem poslanstvu, se izboljšajo vsa področja našega življenja, med njimi tudi finančni položaj.

Če vas zanima, kakšno je vaše poslanstvo – vaš namen, prijazno vabljeni, da mi pošljete vprašanje o vašem poslanstvu na katerega bom s pomočjo kart Življenjski namen (Doreen Virtue) odgovoril.


KAKO DELUJE? 

Pri tej storitvi bo vedeževalec Rok odgovoril na vprašanja povezana z življenskim poslanstvom, pri čemer bo uporabil posebej za to primerne karte avtorice Doreen Virtue.


KAM POSLATI VPRAŠANJA:

Elektronska pošta: rok@810.si

Navadna pošta:

Vedeževalec Rok
810 d.o.o.
Valvasorjeva 40
2000 Maribor


POMEMBNO: 

Najprej je potrebno oddati naročilo in plačati storitev, saj boste odgovor dobili po tem, ko bomo prejeli nakazilo na naš poslovni račun.


POTREBUJETE POMOČ PRI NAROČILU STORITVE? 

Pokličite 030 600 303 in pomagali vam bomo pri nakupu.

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Vedeževanje: Smisel Življenja”

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri