Home  /  Vedeževanje - paketi  /  Zdravilna terapija
Sale!

Zdravilna terapija

77,00 46,00

Zdravilna energijska terapija z priznanim zdravilcem Goranom Lackovićem.

Terapija se izvaja na daljavo. Ob zakupu prejmete terapevtov kontakt in z njim vzpostavite stik.

this product was shared 0 times
00
  • Description

Jaz sem Goran Lacković, reiki mojster in mojster različnih energijskih in duhovnih tehnik. Že nekaj let delam z tehnologijami dr. Grigori Grabovoia. Na svoj notranji klic sem se odzval zato, ker že od malih nog pomagam ljudem. Moj moto je „vse je mogoče“ in želim, da vsi ljudje na svetu živijo brez bolezni, v srečnih družinah in da najdejo svoje življenjsko poslanstvo.

 

S temi duhovnimi tehnikami pomagam ljudem na daljavo ali v živo, da jih povrnem zdravje. Ni mi tuje nič od migren, glabovolov in tipa bolezni, ki se imenuje rak. Poleg teh terapij, sem prav tako masažni terapevt in učitelj joge.

 

Delam na svoj način pri zdravljenju in vedno v skladu s svojim višjem jazem in za vaše najvišje dobro.

Skeniranje avre z vašim višjim jazem, čiščenje avre in čaker od mogočih tujkov v vašem energijskem telesu, zaprtju čustvenih kanalov očistim vaše energijsko polje vse nesnage, ki tja ne sodi.

 

Hologramsko čiščenje različnih vzrokov obnašanja (npr. Če imamo notranji vzorec, da verjamemo, da nismo dovolj dobri) čistim vse te vzorce, zaradi katerih nam v življenju ne steče tako, kot bi moralo.

Prav tako odstranjujem vezi od tujih oseb, prostorov in časa. Večinoma ljudje mislijo, da če prekinejo stik z določenimi osebami v svojem življenju, se morda motijo, ker se vse vtisne v naše avrično polje – vse travme, ki nas ovirajo pri uresničenju naših ciljev.

Facebook
Twitter
Instagram

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri