Home  /  Knjige o Tarotu  /  Zlati Tarot
Akcija

Zlati Tarot

30,00 27,90

Komplet: priročnik in karte za Tarot. Ciro Marchetti in Barbara Moore nas s kartami in spremnim priročnikom naučita umetnosti branja Zlatega Tarota.

this product was shared 0 times
00
  • Opis

Dobrodošli v čarobni starodavni svet simbolov. Miti, pravljice in legende se že milijone let odvijajo v čarobnem svetu domišljije, polnem čudežev, na meji med stvarnostjo in sanjami.

Zlati Tarot vas vabi na raziskovanje tega čarobnega sveta, v katerem brezčasni simboli in arhetipi oživijo ter se pojavijo med nami kot lepe kraljične, drzni vitezi in mistični modreci.

Znan ilustrator Ciro Marchetti je ta vizionarski Tarot ustvaril s pomočjo digitalnih umetniških tehnik. Navdihnila sta ga simbolizem in struktura Rider-Waite tarota in ustvaril je živo, energijsko polno, moderno različico enega najbolj znanih in uporabljanih kompletov tarot kart.

Spremni priročnik vas nauči umetnosti polaganja kart. Razkrije vam vse, kar potrebujete za zanesljivo razbiranje pomenov z globokimi uvidi.

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri