Karte – Čarobna vilinska sporočila

By Rok 4 leta ago

Odločil sem se, da vam predstavim svoj nov komplet kart Čarobna vilinska sporočila. Mnogim so vile in škratje znani iz pravljic, v duhovnem svetu in na drugih ravneh so pa to elementarna bitja – božanski duhovni vodje, ki sodelujejo z angeli in delujejo po Božjem načrtu.

Vile so dejansko vsepovsod! Na našem vrtu, v parku, z našimi ljubljenčki, skratka, povsod tudi, kjer rastejo cvetlice, ki so na nek način njihov dom. Marsikdo ne verjame v vile, zato si jih je najlažje predstavljati tako, kakor iz risanega filma „Horton Hears A Who (Horton sliši kdoja)“, da so to nadvse majhna bitjeca, ki nam prišepetavajo pozitivna in ljubeča sporočila.  Tudi v Kdo-je niso verjeli, dokler ni slonček Horton zaslišal kdoja s preproste cvetlice, ki je dolgo opozarjal na obstoj svojega kraljestva. Kakor vse pravljice, ima tudi ta pomemben nauk in srečen konec zgodbe.

Razlika med vilami in angeli je ta, da vile imajo ego, ampak so vseeno nadvse pozitivna in brezmadežna bitja. Zmeraj bodo delovala v naše dobro, nas zaščitila in nam pomagala. Vile so tudi varuhi narave in živali ter okolja in planeta Zemlje.

Velja prepričanje, da je njihovo prisotnost mogoče začutiti v gozdovih. Tudi sam sem takšnega mnenja. Prav tako kakor angeli, ponujajo pomoč in vodstvo na vseh naših področjih življenja. Ker imajo ego, se odzivajo le prebivalcem, ki ravnajo lepo z živalmi in okoljem, ter na žalost prezrejo prošnje tistih, ki ne. Vseeno, vsekakor vile ne pričakujejo, da bomo popolni pri skrbi za okolje – želijo le, da se potrudimo po naših najboljših močeh.

 

Ta komplet prav tako vsebuje 44 kart z izključno pozitivnimi sporočili vil, ki so primerne tako za otroke kot za odrasle. Res je, da imam veliko kompletov od Doreen Virtue, ampak vsak je na svoj način poseben. Te karte med drugim vsebujejo tudi karte letnih časov, ki napovedujejo, kdaj naj bi se nekaj zgodilo.

Seveda so to orakeljske karte, ki ravno niso mišljene za napovedovanje prihodnosti, ampak vseeno, naj bo tako. Seveda se pri branjih s teh kart ne morete zmotiti, saj prav tako kakor vse ostale karte delujejo na principu Pitagorejske numerologije, ki pravi, da vsaka stvar v našem vesolju vibrira na natančno matematičen način. Torej, z drugimi besedami; Vedno boste izbrali karto, ki ustreza vibraciji postavljenega vprašanja.

KAJ MI JE PRI TEM KOMPLETU VŠEČ:

  • V večini je drugačen, kakor ostali od Doreen Virtue, vendar še vedno ohranja pozitiven občutek pri delu z temi kartami
  • Zelo so mi všeč ilustracije

KAJ MI NI VŠEČ PRI TEM KOMPLETU:

  • Iskreno, tudi pri tem kompletu nimam nobenih pripomb

KOMU PRIPOROČAM NAKUP TEGA KOMPLETA:

  • Vsem, ki obožujete naravo in živali
  • Okoljevarstvenikom
  • Zbirateljem orakeljskih kart od Doreen Virtue

Upam, da ste bili z mojo predstavitvijo zadovoljni ter da ste izvedeli kaj novega in zanimivega. Te karte je moč kupiti v naši spletni trgovini.

Če pa imate še dodatna vprašanja glede tega kompleta, ste pa več kot dobrodošli, da me kontaktirate na e-poštni naslov: rok@8e7.208.myftpupload.com

Vedeževalec Rok

Category:
  Angelske karte

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri