Karte čarobni Samorogi

By Rok 4 leta ago

Nekateri posamezniki verjamejo, da so samorogi resnični. Kaj pa mislite vi? Velja prepričanje, da so se včasih prosto sprehajali po našem planetu, prav tako kakor danes na Zemlji živijo konji, vendar so jih ljudje pobijali zaradi dragocenosti njihovih rogov. Tako so se potem samorogi odločili, da se bodo pred ljudmi skrili na nevidne ravni in se od tam povezovali le z izbranimi posamezniki, ki jim želijo dobro in si želijo njihovega vodstva.

Samorogi nadvse radi pomagajo ljudem pri kakršni koli stvari, zatorej, če si jih boste predstavljali in jih priklicali, se bodo z veseljem odzvali na vašo prošnjo! Med drugim, jih večina od otrok čuti kot njihove vodnike in varuhe, še posebej Indigo in Kristalni otroci. Vidijo jih lahko pa le tisti, ki resnično verjamejo vanje.

Samorogi so pozitivna bitja, ki sodelujejo z Angeli in Bogom in ostalimi elementarnimi bitji z drugih ravni. Njihovo osnovno in edino poslanstvo je čista, brezpogojna ljubezen do vseh živih bitij na zemlji.

Komplet kart Čarobni samorogi vsebuje 44 kart s pozitivnimi sporočili samorogov in magičnega konja Pegaza – krilatega konja, ki lahko leti in pomaga na podoben način kakor samorogi sami. Te karte so primerne tako za otroke kot za odrasle, saj so nežne karte in njihov interpret potrebuje le kanček ustvarjalnosti in domišljije, da lahko pravilno tolmači njihova sporočila.

carobni samorogi - angelske karte

Te karte zelo obožujem in jih pri svojih razbiranjih redno uporabljam, tako zase, kot za moje stranke, katerim so tudi zelo pri srcu. Kot ste verjetno že opazili, imam zelo rad komplete kart, katere nimajo belih, okvirnih robov in to so ene izmed teh kart!

Prikupne ilustracije nagovorijo našo intuicijo in otroka v nas za še bolj poglobljeno razbiranje kart. Kakor ostali kompleti kart Doreen Virtue, tudi te temeljijo na Pitagorejski numerologiji, ki pravi, da vse v našem vesolju vibrira na natančno matematičen način, torej s temi kartami ne moremo narediti napake, saj bomo vedno izbrali karto, ki ustreza vibraciji našega vprašanja.

KAJ MI JE PRI TEM KOMPLETU VŠEČ:

  • Zelo prikupne ilustracije kart
  • Pozitivna naravnanost
  • Karte so brez belih robov

KOMU PRIPOROČAM NAKUP TEGA KOMPLETA:

  • Začetnikom in otrokom
  • Vsem, ki vas zanima delo s samorogi in elementarnim kraljestvom magičnih bitij

Vedeževalec Rok

Category:
  Angelske karte