Karte ljubezenski angeli

By Rok 5 let ago

Vedeževanje: Kaj me čaka v ljubezni? Je on/a moja sorodna duša? Kakšen je najin dolgoročni potencial?

To so vprašanja, ki mi jih stranke najpogosteje zastavljajo. Seveda so ljubezen in vsakovrstni odnosi pomemben del našega vsakdana in prav nič nenavadno ni, da se najpogosteje srečujem prav s temi vprašanji.

Karte Ljubezenski angeli, ki jih je zasnovala dr. Doreen Virtue so prav kot nalašč ustvarjene za takšna vprašanja! Res je, da načeloma angelskih kart ne uporabljamo za vedeževanje, ampak te karte ponujajo globlji uvid v naše čustveno življenje. Ravno iz tega razloga, se mi je nakup teh kart zdel nujen in nepogrešljiv.

Komplet vsebuje 44 kart s pozitivnimi sporočili. Ko se posvetujemo s temi kartami, dobimo sporočila naravnost od angelske sfere angelov Kerubov, ki so nebeški glasniki ljubezni in se ukvarjajo prav s tem področjem. Ta čudovita bitja pomagajo vsakomur, ki jih pokliče na pomoč, pomagajo pa lahko neomejenemu številu ljudi na enkrat.

Karte je zasnovala Doreen Virute in jih je leta 2012 izdala založba Hay House, od takrat so postale velik hit in ene izmed najbolj prodajanih orakeljskih kart.

Karte so rdeče barve, večinoma z viktorijanskim slogom. So zelo tople, ljubeče in pozitivne narave. Narejene so z namenom, da odgovarjajo na vsako vrstna ljubezenska vprašanja. Uporabljamo jih lahko z lahkoto za branja, ker so pomeni in ključne besede napisane na kartah samih.

Karte ljubezenski angeli

S kartami sem sam zelo zadovoljen, prav tako pa tudi moje stranke. Te karte lahko razkrijejo našo preteklost, sedanjost in bližnjo prihodnost – poudarjajo pa, da je največ odvisno od nas samih.

Razkrijejo nam, če je določena oseba prava za nas, morebiti sorodna duša in kakšen potencial ima naše razmerje. Seveda, jih pa lahko uporabljamo ne samo za ljubezenska vprašanja, temveč tudi za vsakovrstne odnose med družinskimi člani, sodelavci in otroci.

KAJ MI JE VŠEČ PRI TEM KOMPLETU:

  • Karte so nežne in ljubeče
  • Ker sem sam pravi romantik, zelo rad posredujem odgovore na vprašanja o ljubezni!

KAJ MI NI VŠEČ PRI TEM KOMPLETU:

  • Iskreno, nimam pripomb

KOMU SVETUJEM NAKUP TEGA KOMPLETA:

  • Vsem, ki želite globlji uvid v svoje ljubezensko življenje in ga s tem posledično želite izboljšati
  • Če jih v svoji zbirki še nimate, saj so pravi dragulj med tovrstnimi kartami

Za konec bi rad povedal, da sem se s temi kartami zelo povezal in jih zelo veliko uporabljam tudi za osebna branja iz kart. Imam veliko kart od Doreen Virtue in za te lahko rečem, da so ene izmed mojih najljubših.

Vedeževalec Rok

Categories:
  Angelske karte, Vedeževanje