Karte vodstvo Boginj

By Rok 4 leta ago

Odločil sem se, da vam predstavim karte Vodstvo Boginj, ki jih je zasnovala dr. Doreen Virtue. Doreen Virtue je poznana kot „angelska gospa“ in je nastopila na oddajah kot so Oprah in CNN.

Dela z angeli, elementarnimi bitji in vnebovzetimi mojstri. Boginje združujejo žensko naravo samega Stvarnika. V tem kompletu od Doreen Virtue so prav tako kot v njenih ostalih kompletih samo pozitivna sporočila Boginj. Boginje so nam vsakič, kadar si jih predstavljamo in prosimo za pomoč pripravljene pomagati.

Ne glede na vašo vero in religijo, lahko vsak v tem kompletu dobi sporočilo in globlji uvid zase ali za druge. Karte pa predstavljajo Boginje vsega sveta in vseh religij. Na zahodu je Marija, Mati Božja največja boginja, komplet Vodstvo Boginj pa nas prav tako seznami še z ostalimi boginjami kot so Bela in Zelena Tara, Sedna, Freja, Lakšmi,…

Karte Vodstvo Boginj so precej ženstvene, kot je že iz imena razvidno. V tem kompletu jih je 44 in vsaka izmed njih prinaša sporočilo za svoje področje. Te karte prebujajo nežnejše, ženstvene energije, ki so v vsakem moškem in v vsaki ženski. Ženstvena stran je prav tako pomembna kot moška, saj morata biti uravnoteženi.

Z delom s temi kartami se nam razvijajo nežnejše plati in se prebujata naša jasnovidnost in intuicija, Boginje pa tudi odpirajo našo srčno čakro. Energije Boginj podpirajo otroke, ki jih poznamo pod imenom „kristalni“ in „indigo“ otroci. Delujejo pa z roko na krilih z angeli.

Orakeljske karte so na splošno preizkušena in zelo stara metoda povezovanja z angeli in boginjami, ki nam nudi tudi nadvse točen vpogled v prihodnost. Boginje v tem kompletu nam pa z veseljem preko neposrednih sporočil, ki so napisani na karti sami, pomagajo izboljšati sleherno področje življenja, če se le to zares iskreno želimo.

Kar nekaj časa sem opažal karte Vodstvo Boginj na policah ezoteričnih založb in ko so me resnično „poklicale“ in pritegnile, sem si jih tudi kupil. Od takrat naprej sem zelo zadovoljen in zelo rad delam z njimi, prav tako pa so zadovoljne tudi moje stranke! Kar mi je seveda najpomembnejše.

Orakeljska karta - White Tara

Te karte uporabljam tako za branja sebi kakor drugim in njihova točnost me še danes preseneča. Karte so zelo dobre kvalitete in so na robovih kart pozlačene, kakor ostala večina kompletov od Doreen. Zelo pomembno je tudi, da z vsemi našimi kartami, ki jih uporabljamo za vedeževanje lepo in spoštljivo ravnamo.

Po stari tradiciji naj bi se karte shranjevale v svilenem mošnjičku, ni pa to nikakor nujno potrebno, lahko je mošnjiček tudi iz drugega materiala. Najboljše pa je tudi, da jih shranjujemo v posebni škatlici, kadar jih ne uporabljamo ter da jih redno čistimo. Karte je potrebno čistiti redno ali, če se jih je kdo drug dotaknil, saj so karte občutljivo orodje, ki zlahka vsrka energijo drugih ljudi in okolice. Očistimo jih lahko tako, da jih prekadimo z belim žajbljem ali pa nanje postavimo kristal Kamene strele.

KAJ MI JE PRI TEM KOMPLETU VŠEČ:

  • Karte so pozitivne in vsebujejo veliko nežnejše – ženstvene energije
  • Ob robu so pozlačene

KAJ MI PRI TEM KOMPLETU NI VŠEČ:

  • Iskreno, nimam pripomb

KOMU PRIPOROČAM NAKUP TEGA KOMPLETA:

  • Vsem, ki vas zanimajo elementarna kraljestva in boginje
  • Indigo otrokom

Vedeževalec Rok

Categories:
  Angelske karte, Vedeževanje