Kdo je vedeževalec Rok?

By Rok 6 let agoNo Comments

Vedno sem stremel v življenju najti višji smisel smisel dogodkov, ki se mi dogajajo in mojim bližnjim. V mladih letih se nisem zavedal toliko, kot se sedaj, nisem poslušal sebe in ker sem se pretirano razdajal je to vodilo v kronični stres, s katerim sem se težko spopadal, vse dokler… Se nisem srečal s tarot kartami!

Ne bi rekel, da sem vedeževalec v običajnem smislu besede, vsekakor pa ne želim nastopati kot nekaj več, ker z uporabo tarota sem se priučil novega pogleda na celotno življenje sebe in drugih. Stvari sem se začel zavedati z višjega vidika in spoznavati sebe ter svoje življenjsko poslanstvo. Zatem sem nadaljeval s prebiranjem knjig o duhovnosti in raziskovanjem samega sebe skozi tarot in življenje samo – kajti karte moramo izkusiti tudi na praktičnem primeru življenja, kar bistveno obarva njihov pomen pri nadaljnjih razlagah in vpogledih drugim. Seveda napovedujem prihodnje dogodke, ki se zrcalijo v kartah, raziščem pa tudi vzrok, stranki odprem poti in poiščem najlažjo možno (in najbolj ugodno) pot, ki ji je dana v tistem trenutku.

Moj način dela

Kot svoje glavno orodje za svetovanje drugim uporabljam Rider – Waitove klasične tarot karte, katerih razlage obogatim še z znanjem astrologije in numerologije. Za konec pa rad podam še sporočilo orakeljskih kart naših vodnikov, ki so stoodstotno pozitivna sporočila za še dodatno širjenje perspektive z strani višjih sil, ki nam namigne kar smo morda spregledali na naši poti. Najraje uporabljam tovrstne karte Modrost nevidnih ravni, Gajin orakelj ali Vodstvo boginj. Občasno uporabim tudi nihalo, kadar je vprašanje zastavljeno tako jasno, da zahteva le pritrdilni ali nikalni odgovor – in kadar je to tudi najprimernejše. Kot medij za vaše odgovore z nihalom s kolektivnega nezavednega uporabljam kristalno nihalo iz roževca.

Sedaj se uvajam tudi v zahodnjaško astrologijo, ker sem jo na neki točki svojega življenja začutil kot nepogrešljivo modrost. Izpopolnjujem se še vedno z branjem duhovnih knjig, preučevanjem simbolike tarot kart in prerokovalnih kart, kot so ciganske karte, remi karte in Lenormand kart ter Kipper karte. Življenje je večna šola, vsako stvar – dobro ali slabo lahko dojemamo kot nadgradnjo naše osebne in duhovne rasti. Sem tudi zbiratelj tarot kart, obožujem energijo kristalov in vsega, kar je mistično.

Rezultat iskanja slik za tarot cards

Sam sem mnenja, da so nam določeni dogodki neizbežni in da so nam določene stvari „položene v zibelko“, spet pa na manjše stvari lahko vplivamo in jih spremenimo ter si v nekaterih primerih lahko zagotovimo boljši rezultat, če razumemo in dobro izkoristimo energije, ki nas obdajajo v tistem trenutku.

Vsekakor pa na vaše osebne odločitve o prihodnosti kot vedeževalec ne bom nikoli poskusil in tudi ne smem vplivati. Lahko vam le svetujem in interpretiram karte za najboljšo možno pot, kajti življenje je vaše, prav tako tudi odločitve.

Vedeževalec Rok


PREBERI TUDI:

Moj način dela s Tarotom in nihalom

Moja polaganja Tarot kart

Brezplačen tedenski horoskop


Categories:
  Tarot, Vedeževanje

Leave a Reply

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri