Kdo je vedeževalec Rok?

By Rok 3 leta agoNo Comments
Home  /  Tarot  /  Kdo je vedeževalec Rok?

Sem vedeževalec Rok in tukaj sem za Vas, da vam s svojimi nasveti in vpogledi v Tarot karte, angelske karte ter s pomočjo nihala pomagam na vaši osebnostni in duhovni poti. Z vedeževanjem se ukvarjam z vso ljubeznijo in spoštljivim pristopom. Za vedeževanje sem se odločil zato, ker je moja največja želja pomagati ljudem in jih usmerjati na njihovi poti.

Da imam sposobnost uzreti prihajajoče dogodke v Tarot kartah sem odkril čisto po usodnem naključju. Nekega večera sem bil pri prijateljici, ki ravno tako prerokuje iz Tarot kart in mi je ponudila vpogled. Bil sem nekoliko skeptičen, saj pred tem s Tarotom nisem imel nobenih izkušenj, ampak dovolj radoveden, da sem pristal na seanso s Tarot kartami.

Tekom seanse se je razkrilo marsikaj zanimivega in resničnega in karte so me že po nekaj besedah prijateljice prepričale v verodostojnost. Kmalu za tem sem svoj prvi komplet kart dobil v dar od svojega očeta. Dobil sem znane Rider – Waitove Tarot karte na katerih sem se naučil tolmačenja in simboli so mi že takoj – kar sami po sebi – začeli govoriti in prišepetavati podrobnosti.

Na začetku sem se učil tako, da sem delal vpoglede sebi, svojim bližnjim in prijateljem. Pot me je pa kar hitro zanesla v ezoterične vode in svet duhovnosti in tako sem začel delati vpoglede za vse več ljudi. Moja strast je poleg vedeževanja tudi zbiranje različnih kompletov Tarot in orakeljskih kart.

Kakor sem omenil, Rider – Waite Tarot je bil moj prvi komplet in ga imam še danes. To je Tarot, ki mi je najbolj “sedel pod kožo”, saj s svojo preprosto in direktno simboliko nudi hitro spoznanje odgovorov, ki jih posredujem svojim strankam.

Kdo je vedeževalec Rok

In tako sem začel razvijati svoj dar s tem, da sem z največjim veseljem in zanimanjem prebral ogromno literature o Tarotu, razvijanju intuicije in prebiral knjige o duhovnosti. Vedeževanje s Tarot kartami naravnost obožujem, ker deluje kot nekakšen „medij“ med nami in našim višjim jazom in nam razkrije podrobnosti o situaciji, za katero sprašujemo.

Najbolj mi je všeč nenehno učenje in raziskovanje Tarota in tehnik vedeževanja. Ko me je pot neizbežno zanesla tudi v svet ezoterike in duhovnosti, sem pričel pri svojem delu uporabljati tudi angelske karte in nihalo. Oba pripomočka sta še kako pripomogla k dodatni uspešnosti mojega dela. Kot vedeževalec seveda verjamem v usodo in prav razumem vas, da se sprašujete v današnjem času, če le-to lahko spremenimo. Raziskujem pa tudi druge vedeževalske in metafizične tehnike – Ciganske karte, Lenormand karte, igralne karte, rune, astrologija in numerologija, kristali.

Sam sem mnenja, da so nam določeni dogodki neizbežni in da so nam določene stvari „položene v zibelko“, spet pa na manjše stvari lahko vplivamo in jih spremenimo ter si v nekaterih primerih lahko zagotovimo boljši rezultat, če razumemo in dobro izkoristimo energije, ki nas obdajajo v tistem trenutku.

Vsekakor pa na vaše osebne odločitve o prihodnosti kot vedeževalec ne bom nikoli poskusil in tudi ne smem vplivati. Lahko vam le svetujem in interpretiram karte za najboljšo možno pot, kajti življenje je vaše, prav tako tudi odločitve.

Vedeževalec Rok


 

PREBERI TUDI:

Moj način dela s Tarotom in nihalom

Moja polaganja Tarot kart

Brezplačen tedenski horoskop


 

Categories:
  Tarot, Vedeževanje
this post was shared 0 times
 300

Sem vedeževalec Rok in tukaj sem za Vas, da vam s svojimi nasveti in vpogledi v Tarot karte, Angelske karte ter s pomočjo nihala pomagam na vaši osebnostni in duhovni poti. Z vedeževanjem se ukvarjam z vso ljubeznijo in spoštljivim pristopom. Pokliči me na 090 30 13.

Leave a Reply

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri