Lenormand karte – pomen karte Detelja

By Rok 1 year ago
Home  /  Vedeževanje  /  Lenormand karte – pomen karte Detelja

V tem prispevku bomo raziskali kot veste Lenormand karte – pomen karte Detelja. To je druga karta po vrsti v Lenormand sistemu vedeževanja. In že iz njenega imena lahko sklepamo, da gre resnično za zelo pozitivno karto. Njen simbol v remi kartah (6 kar) bi lahko predstavljal 6 novcev v tarotu, ki je zelo materialna karta, kakor Detelja v Lenormand kartah.

Pomen karte Detelja

Detelja je karta sreče. Ampak Detelja tudi v Lenormand kartah predstavlja srečo na krajši rok. Napolni nas z upanjem, nas navdihuje z vero v pozitivnost in dobre prihajajoče dogodke. Tako kot je sreča najti štiriperesno deteljo na travniku, tako se tudi odražajo dogodki v praktičnem življenju po naravi te karte.

2. Clover - Björn Meuris Lenormand | World Divination Association

Karta velikokrat govori o tem, da čeprav se stvari na koncu v naših življenjih iztečejo dobro, lahko pot življenja ubere čisto drugačno – nepričakovano pot. Če gremo še v globlji pomen karte sreče in presenečenj je povsem naravno, da se karta zaradi svojega pomena nagiba k igram na srečo in kockanju. Dobro veste, da prav vsi potrebujemo srečo v takšnih trenutkih in zato je pri dogodkih te sorte karta Detelje še kako dobrodošla. Pomembne so pa še tudi ostale karte, ki jo takrat obdajajo.

Rezultat iskanja slik za clover

Razlaga karte Detelje po področjih

LJUBEZENSKO PODROČJE:

Kakor že tradicionalni pomen karte govori o sreči na kratek rok, še to ne pomeni, da se v tem obdobju ne bomo zabavali. Iz svojih osebnih predvidevanj bi pa rekel, da kadar se zaljubimo pod vplivom te karte, najdemo res pravo osebo – redko kakor štiriperesne deteljice.

Rezultat iskanja slik za couple

PODROČJE KARIERE:

Simbolizira bodoče, srečne trenutke na te finančnem področju. Zgrabiti moramo priložnost takoj, ko se pojavi, da se nam hitro ne izmakne.

Rezultat iskanja slik za career chance

POMEN NA ZDRAVSTVENEM PODROČJU:

Ta karta nakazuje okrevanje po boleznih vseh sort. Kakor sem že omenil pri ljubezni – sploh če je kakšna težja bolezen in se ta karta pojavi, smo še lahko kako veseli, saj v sebi vemo, da se nam bo nepričakovano nasmehnila sreča.

Rezultat iskanja slik za recovery

ČASOVNO DOLOČANJE:

V kombinaciji z nekaj ostalimi kartami ter seveda z zastavljenim vprašanje, lahko predvidevamo s to karto na nepričakovan razplet dogodkov. Tradicionalni časovni pomen pa se opredeljuje po vibraciji števila 2 – dneva, tedna, meseca. Prav tako lahko nakazuje dogodke, ki se bodo zgodili v mesecu Februarju.

Category:
  Vedeževanje
this post was shared 0 times
 100

Sem vedeževalec Rok in tukaj sem za Vas, da vam s svojimi nasveti in vpogledi v Tarot karte, Angelske karte ter s pomočjo nihala pomagam na vaši osebnostni in duhovni poti. Z vedeževanjem se ukvarjam z vso ljubeznijo in spoštljivim pristopom. Pokliči me na 090 30 13 ali pošlji SMS: VIZIJA na 6060.

Facebook
Twitter
Instagram

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri