Lenormand karte – pomen karte Ladja

By Rok 1 year ago
Home  /  Vedeževanje  /  Lenormand karte – pomen karte Ladja

Tokrat bomo spregovorili o tretji karti pri Lenormand karte – pomen karte Ladja. To je karta premikov, večinoma na boljše. Pa tudi za tiste je zelo dobrodošla, ki vas zanimajo potovanja ali raziskovanje sveta. Bi pa čisto po svojih besedah rekel, da je to precej razburljiva karta, polna adrenalina.

Pomen karte Ladja

To je karta potovanj – krajših ali daljših. Nakazuje trud, ki smo ga vložili v določen posel, odnos ali projekt in našo radovednost, kako se bo le eden od teh izcimil. Tradicionalno so bile ladje zasnovane za prevažanje, daljša potovanja… Ko se ta karta pojavi osebi, kateri beremo karte, najverjetneje lahko velikokrat nakazuje potovanje v drugo državo.

pomen lenormand kart

Razlage karte Ladja po področjih

LJUBEZENSKO PODROČJE:

Dogodki pod vplivom te karte na ljubezenskem področju največkrat nakazujejo na razmerje na daljavo. Ta karta lahko na ljubezenskem področju prav tako pomeni naše čakanje, da se prava ljubezen pojavi. Nemalokrat pa nakazuje in nam sporoča, da moramo zapreti vrata preteklosti in preteklim ljubimcem.

PODROČJE KARIERE:

Najpogosteje ta karta na področju kariere simbolizira dobre novice, ki nas lahko doletijo. Če čakamo rezultate prošenj za službo ali na novo službo na sploh, je ta karta zelo spodbudna.

ZDRAVSTVENO PODROČJE:

Če si želimo alternativnega zdravljenja ta karta največkrat pomeni kar to. Lahko pa tudi pomeni, da bomo morali prepotovati določeno razdalje do specialista ali iti v drug kraj, državo po drugo mnenje ali na tehniko zdravljenja, ki jo izvajajo le tam.

Rezultat iskanja slik za alternative medicine

ČASOVNO DOLOČANJE:

Ker tej karti vlada število 3, lahko to nakazuje tri dni, tedne, mesece ali meseca marca… Ob počasnih kartah kot so Lilija, Sidro in Goro lahko v tem primeru nakazuje na tri leta.

Category:
  Vedeževanje
this post was shared 0 times
 000

Sem vedeževalec Rok in tukaj sem za Vas, da vam s svojimi nasveti in vpogledi v Tarot karte, Angelske karte ter s pomočjo nihala pomagam na vaši osebnostni in duhovni poti. Z vedeževanjem se ukvarjam z vso ljubeznijo in spoštljivim pristopom. Pokliči me na 090 30 13 ali pošlji SMS: VIZIJA na 6060.

Facebook
Twitter
Instagram

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri