Mesečni horoskop – September 2019

By Rok 3 leta ago

Mesečni Horoskop


OVEN

V mesecu septembru boste začutili željo po temu, da življenje obrnete v srečnejšo smer – prihajate v novo obdobje, kjer vam bodo tudi vsa področja življenja zelo naklonjena, pri vaših podvigih pa vas bo spremljal Jupiter, planet sreče. Na finančnem področju je možna nova služba ali napredovanje, v ljubezni pa boste stali pred izbiro in boste na trenutke precej zasanjani in boste težko sprejemali odločitve.


BIK

Vedno več pozitivne energije boste čutili na osebnem področju, pojaviti se zna tudi potovanje. Lahko se vam tudi oglasi sorodnik, ki živi v tujini ali pa bo vaše življenje kako drugače povezano z tujino. Pri denarju in karieri ukrepajte, kakor ste vodeni – nič vam ne bo samo padlo v naročje. Morali boste izkazati pripravljenost na spremembe. V ljubezni bo pomembna komunikacija, prepustite pa se preprostim doživetjem.


DVOJČKA

Uspešno boste zaključili težko obdobje in sam mesec vam bo zelo naklonjen. Nikar pa ne povzročajte konfliktov na splošnem področju, saj bi vas ta nepremišljenost lahko drago stala. Tako denar kot ljubezen bosta v tem mesecu uspešna in pri delu boste poželi slavo in ugled. Pri srčnih zadevah ostanite pravični do partnerja in stremite k vsesplošnem ravnovesju. Če imate pravne spore je velika verjetnost, da se rešijo v vašo korist.


RAK

Finance bodo še kako stabilne, lahko tudi razmišljate o podvigu samostojne poklicne poti. Mnogi pa boste tako na višku uspeha, da si boste lahko privoščili daljši odmor. Odkrito se soočite s svojimi težavami na vseh področjih – še posebej na ljubezenskem področju vam zna težave povzročati moški arhetip Cesarja, ki lahko predstavlja tudi žensko predstavnico, ki vas želi kontrolirati. Določenim sporom ne boste mogli uiti.


LEV

Premik na boljše bo sicer terjal svoj davek od vas, da boste morali določene stvari ali odnose v življenju pustiti za seboj, saj so del preteklosti. Na področju denarja in kariere ne bodite labilni ali preveč občutljivi, temveč prevzemite vodstvo. Na ljubezenskem področju vas bo večina potrebovala odmor od odnosov, ki vas utrudijo do te mere. Bodite pozorni tudi na svoje počutje ob določenih ljudeh.


DEVICA

Znamenje Tehtnice vam bo prineslo nekaj občutka pravičnosti in ravnovesja, sploh pri srčnih zadevah in ljubezni. Mesec pa ni naklonjen večjim načrtov, saj bi se le ti lahko izjalovili. V službi znate doživeti razočaranje, ampak situacija se bo kmalu zatem v Oktobru premaknila na boljše. V ljubezni vas čaka stabilnost, predvsem pa boste morali prevzeti nadzor nad odnosom, če želite, da se ponovno vzpostavi harmonija.


TEHTNICA

Namenite nekaj časa svoji družini in povezanosti z njo. Tako boste ponovno vzpostavili dobre odnose in medsebojno komunikacijo. Neodločenost in prelaganje odgovornosti vam lahko prineseta težave tako na finančnem kot sploh ljubezenskem področju. Zdaj morate odločno ukrepati. Našli boste notranji mir, če se boste pogovorili z svojim partnerjem oziroma partnerko. Meseca vam prinaša materialne koristi.


ŠKORPIJON

Odpreti boste morali oči resnici, da rešite težavne položaje in zagate v katerih se boste znašli. Nikar se ne zapirajte pred svetom, saj tako blokirate pozitivno energijo. Optimizem in vodstvene sposobnosti vam bodo prav prišle pri financah in službi za velik uspeh. V ljubezni se lahko v vašem življenju ponovno pojavi oseba iz preteklosti ali pa boste sami le to idealizirali. Vsekakor boste dosegli občutek zadovoljstva!


STRELEC

Napetosti in prepiri vam bodo napolnjevali ozračje, vendar sami morate pretrgati te vzorce in povod, ki bo najverjetneje izviral iz vas samih. Ne omejujte sami sebe pri svojih željah. Na denarnem področju lahko pričakujete hiter in nenaden premik na bolje. Prav tako se na ljubezenskem področju kažejo spori, vendar ni čas za njihovo reševanje, temveč bo nastopil čas za analiziranje izvora tega problema.


KOZOROG

Poslušajte svojo intuicijo, kar večnima Kozorogov rado zanemarja. Ta mesec so pomembni notranji vpogled in sledenje svoji duši. Denar bo pritekal, od vaše notranje naravnanosti pa bo odvisno, kako dolgo bo trajalo to srečno obdobje. Težave na tem področju zagotovo rešite. V ljubezni boste imeli občutek, kot da ste obstali na mrtvi točki, a tudi druga stran v odnosu bo še kako pokazala svoj trud in željo po obstanku odnosa.


VODNAR

Morda boste stali pred izbiro dveh odnosov ali dveh stvari. Pomembno je, da tokrat poslušate sebe in razumsko precenite situacijo ter daste na stran mnenja drugih oseb. Kariera bo cvetela, a vendar lahko pričakujete nekaj težav z nadrejenimi, vendar ne po vaši krivdi. V ljubezni se prepustite preprostim užitkov in naj se vam nikamor ne mudi. Velika možnost je, da se iz prijateljstva razvije resna zveza.


RIBI

Pred vami je čudoviti mesec, poln uspeha in blagoslovov. A vendar se v igri življenja nepričakovano lahko pojavi nov, sicer pozitiven dejavnik, ki bo povzročil začetni nemir. Nova služba ali napredovanje vam zagotovo ne bosta ušla, prav tako pa boste imeli občutek izpolnitve poslanstva. Tisti, ki ste v zvezi lahko pričakujete napredovanje na višjo raven, samski pa se boste prepuščali fantazijam o pravljični ljubezni. Vsekakor vam ne bo nič manjkalo!


Categories:
  Mesečna napoved - Tarot, Taroskop - Mesečni horoskop, Tarot, Tarot karte, Vedeževanje

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri