Moč pozitivne afirmacije

By Rok 3 leta ago
Home  /  Vedeževanje  /  Moč pozitivne afirmacije

Avtosugestije ali pozitivne afirmacije, kakor jih poimenujemo, delujejo na principu zakona privlačnosti. Ljudje velikokrat zakon privlačnosti razumejo napačno in jaz bom to razložil v naj preprostejšem pomenu besede: Privlačimo tisto, kar smo in ne zgolj tisto, o čemer razmišljamo ali želimo, da bi se zgodilo. Zato je zelo pomembno je, da pozitivne afirmacije uporabljamo oziroma izgovarjamo v sedanjiku, na primer: Srečen/srečna sem, sem ljubljen/a, sem varen/varna,… In še bi lahko naštevali.

Ne glede na to, za kakšno vrsto afirmacij in želja gre, je vsem nekaj skupno: da dosežemo raven želenega in odpravimo negativne miselne vzorce, ki nam to preprečujejo, moram najprej ceniti in ljubiti sami sebe takšne kot smo. Večino ljudi pri njihovem napredku najbolj ovira to, ker se ne cenijo dovolj in ne ljubijo brezpogojno, medtem, ko se pa imamo resnično radi in smo sprejeli sami sebe, nam pa v našem življenju vse teče gladko in po večini pričakovanj.

Zelo pomembno je vzeti na znanje tudi to, da vsaka naša misel ustvarja prihodnost in da je izhodiščna točka moči vedno v sedanjem trenutku. Torej, naš današnji dan oblikuje okoliščine jutrišnjega. Prav tako moramo znati odpuščati in pustiti navlako preteklosti, ki nam več ne služi in nas pri našem napredku zgolj ovira.

To, o čemer največ razmišljamo, naš podzavestni um sprejme kot resnico, zato smo vsi, vključno z vami in mano odgovorni za vse slabe in dobre stvari, ki so se nam zgodile v življenju. To še nikakor v nobenem primeru ne pomeni, da se moramo kriviti zaradi usodno neizbežnih dogodkih, kot so bile pretekle vojne ali prometna nesreča.

To nikakor ni mišljeno kot kakršna koli kritika, saj vsi ravnamo po svojih najboljših močeh. Če bi imeli takrat več znanja, oziroma bi vedeli, kako ukrepati, bi seveda ravnali drugače Pomembno je le, da se prepoznamo v teh vzorcih in še danes nekaj spremenimo v zvezi z njimi. Noben človek ali stvar nima nikakršnega vpliva nad nami samimi. Kadar bomo imeli čiste namene v najvišje dobro vseh, v srcu občutili mir in ustvarjali harmonijo, bo takšno s tem posledično tudi naše življenje.

Avtosugestija

Največ naših omejujočih miselnih vzorcev pa izvira ravno iz otroštva, kjer smo še posebej dojemljivi in se od staršev podzavestno naučimo, kaj je prav ali narobe in sprejemljivo. Nemalokrat pa si privzgojimo od staršev podzavestne vzorce, ki so omejujoči. Če naši starši niso znali ceniti in ljubiti sebe ali pa so bili prestrašeni, smo se o svetu naučili zelo veliko negativnega.
Vsekakor pa ne smemo kriviti naših staršev, saj smo vsi žrtve žrtev in so bili oni prav tako prestrašeni kot smo pa sedaj mi.

Ker je največja moč vselej v sedanjem trenutku, ni nikoli prepozno, da začnemo uporabljati pozitivne afirmacije in izboljšamo vsa področja našega življenja.

Vredno je pa tudi omeniti, da negativni miselni vzorci nemalokrat ustvarijo določene telesne bolezni ali jih poslabšajo. Posameznik, ki na primer prenaša veliko psihičnega bremena, se bo to najverjetneje poznalo pri bolečinah v ramah. Kakor pri postopku izboljšanja katerega koli področja našega življenja, tudi tukaj velja, da si afirmacije ponavljamo v sedanjiku, poiščemo duševni vzrok za bolezen in se lotimo dela.

PRILAGAM VAM NEKAJ AFIRMACIJ ZA POZITIVNO ŽIVLJENJE:

• Kljub nenehnim spremembam, bivam v neskončnosti življenja, kjer je vse popolno in dovršeno
• Vse, kar moram vedeti, se mi razkrije ob zame pravem času in na pravem mestu
• V mojem svetu je vse odlično
• Moč, ki sem eno z njo mi je omogočila, da sam/a ustvarjam okoliščine svojega življenja
• Vsak trenutek življenja je nov začetek

Vedeževalec Rok

Category:
  Vedeževanje
this post was shared 0 times
 200

Sem vedeževalec Rok in tukaj sem za Vas, da vam s svojimi nasveti in vpogledi v Tarot karte, Angelske karte ter s pomočjo nihala pomagam na vaši osebnostni in duhovni poti. Z vedeževanjem se ukvarjam z vso ljubeznijo in spoštljivim pristopom. Pokliči me na 090 30 13 ali pošlji SMS: VIZIJA na 6060.

Facebook
Twitter
Instagram

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri