Moj način dela s Tarotom in nihalom

By Rok 6 let ago

Vsak uporabnik Tarot kart ima svoj edinstven način dela. Pri svojem delu se povsem osredotočim na stranko, in različne karte ter nihalo mi omogočata, da vstopim na “mejno” področje, iz katerega črpam odgovore na vaša vprašanja – tudi s pomočjo nepogrešljivega pripomočka – intuicije.

Pri svojem delu največ uporabljam znane Rider – Waitove karte, različice originalnega Rider – Waitovega Tarota (glej sliko spodaj – npr. Radiant Rider) Tarot nove vizije (Tarot Of The New Vision), Zlati Tarot, Crystal Visions Tarot in Druidcraft Tarot. Težko bi se odločil, katere so mi pravzaprav najljubše, saj imam z vsemi sorazmerno enako odlične izkušnje.

Sposobnost razumevanja sogovornika

Najbolj pomembni veščini, ki jih mora imeti vsak vedeževalec, sta sposobnost poslušanja in vživljanja v drugo osebo. Tarot karte so v najožjem pomenu kot nekakšno zrcalo naše usode in vsakdanjih dogodkov, kar pa še ne pomeni, da lahko vedeževalci rešimo in odgovorimo na vsa spraševalčeva vprašanja – ko bi le bilo tako enostavno!

tarot karte na mizi

Kako se pripravim na vedeževanje?

Preden začnem s seanso, pripravim svoje Tarot karte, s katerimi bom delal, prižgem sveče, na tiho predvajam pomirjujočo glasbo, prižgem kadilo belega žajblja, cimeta ali sandalovine, včasih pa tudi pripravim izparilnik za eterično olje. Svojo delovno mizico pogrnem s primernim prtom za Tarot karte ter se v svojem t.i. svetem prostoru umirim, trikrat globoko vdihnem, ter se oddaljim od svojega vsakdana in tako počakam stranko.

Ker delam večinoma preko komercialnih linij in na daljavo, s stranko skupaj zvrstiva vprašanja po takšnem redu, kot on/a želi. Na linijah moramo biti učinkoviti in hitri in ne smemo seanse “nategovati” v nedogled in preveč zapasti v pretirano razlago samo ene karte, namesto tega moramo dati točne in konkretne odgovore – šele takrat je vedeževanje dobilo svoj smisel. Pri svojem delu se opiram tudi na ostala znanja, kot sta astrologija in numerologija. Kadar delam v živo, delam tudi preko datuma rojstva, tako da lahko izračunam po numerologiji tarota osebno/duhovno število, letni cikel, v katerem se spraševalec nahaja in v katerih se bo v prihodnje nahajal. To je ena izmed tehnik, ki jih redno uporabljam, saj poda bolj točne in smiselne razlage.

Preden začnem seanso in naredim vpogled, poprosim stranko za njeno ime, saj to je osnova, na kateri delam. Zatem premešam karte, jih položim z vrha kupa, kolikor je potrebno za vprašanje, ki mi ga stranka zastavi. Razporedim jih v “otvoritev” ali polaganje s posebnimi položaji (preteklost, sedanjost, notranji vplivi, prihodnost, itd), ter podam odgovor.

Zadovoljstvo mojih strank mi je na prvem mestu in za vsako stranko posebej se po najboljših močeh potrudim, da jo s pomočjo svojih vedeževalskih pripomočkov usmerim na pravo in nakažem, v katero smer se bodo odvijali prihodnji dogodki.

Tarot karte niso namenjene samo zgolj napovedovanju prihodnosti, temveč je njihov spekter moči veliko širši. Razkrije nam energije, ki trenutno pri stvari za katero smo postavili vprašanje delujejo v ozadju in tem trenutku, ter ostale karte v polaganjih svetujejo, kaj je najboljše narediti.

Moje nihalo

Kakor pri tarot kartah, je moja zbirka nihal tudi precej obširna, najuspešnejše pa uporabljam kristalno nihalo iz roževca, s katerim vam tudi podajam odgovore na liniji 090. Nihalo uporabim tudi takrat, kadar želim potrditi kar sem videl v kartah in za časovno določanje dogodkov s posebno tehniko. Spekter uporabe nihala je zelo širok, večinoma pa ga uporabljamo za iskanje odgovorov, na katere je mogoče odgovoriti pritrdilno ali nikalno. Gibanje nihala v določeno smer nam nakaže odgovor, ki ga iščemo. Sam, ko delam z nihalom umaknem svoje sugestije, saj je nihalo moč premakniti že z mislimi. Zato je zelo pomembno, da vstopimo pred uporabo nihala v meditacijsko ali alfa stanje.

Vedeževalec Rok

Categories:
  Nihalo, Tarot, Vedeževanje

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri