Moje najljubše Orakeljske karte

By Rok 4 leta ago

Ker sem nazadnje že predstavil svoje najljubše komplete Tarot kart za vedeževanje, sem se tokrat odločil, da vam predstavim tudi moje najljubše orakeljske komplete kart.

Najprej bi želel razjasniti razliko med Tarot kartami in orakeljskimi kartami. Tarot je med drugim namenjen za vedeževanje, ampak zmore že sam Tarot veliko več kot samo vedeževanje. Predstavi nam energije, ki delujejo v ozadju ter nevidne vplive, ki vplivajo največkrat na razplet dogodkov. Tarot je modri učitelj, ki nam nudi tudi nasvet.

Orakeljske karte so pa drugačne – niso mišljene za vedeževanje ter napovedovanje prihodnosti, temveč so zmeraj izključno pozitivno naravnane in nam nudijo sporočilo – nasvet. Za razliko od Tarota, ki ima strukturo male in velike arkane, orakeljske karte tega nimajo ter običajno niso oštevilčene tako kot Tarot.

Sedaj vam bom predstavil svoje najljubše komplete orakeljskih kart:

Modrost nevidnih ravni

MODROST NEVIDNIH RAVNI (Colette Baron – Reid)

V kompletu je 44 kart in vsebujejo pozitivna kanalizirana sporočila naših duhovnih vodnikov. Zgoraj omenjena avtorica je med bivanjem v Arizoni v sanjah prejela podobe vodnikov, predstavljene na teh kartah, zato da si jih lažje predstavljamo. Karte je ilustrirala Jena DellaGrottaglia.

Te karte so mi tako všeč zato, ker predstavljajo mnogo modrosti (kakor seveda vse karte) in z njimi sem se takoj zlahka povezal. Ilustracije so mi tudi zelo všeč. Sporočila teh kart so točna in precizna ter ponujajo globlji vpogled v vsako situacijo.

Pogovori z angeli

POGOVORI Z ANGELI (Dr. Doreen Virtue)

Te so bile ene izmed prvih mojih orakeljskih kart in sem se nemudoma z njimi povezal. Zelo so primerne za začetnike. Prav tako je to eden izmed najbolj znanih in najbolje prodajanih kompletov od Doreen Virute. Kart v kompletu je prav tako 44 in vse vsebujejo pozitivna sporočila angelov.

Med njimi so tudi 4 karte nadangelov – Mihaela, Rafaela, Uriela ter Gabrijela. Tudi s temi kartami imam mnogo pozitivnih izkušenj in jih redno, prav tako kot Modrost nevidnih ravni, uporabljam pri branju za sebe in za svoje stranke na koncu vedeževanja ali pa, če spraševalca zgolj zanima sporočilo angelov.

Knjižica, ki je priložena zraven teh kart, vsebuje tudi različna polaganja kart, kar ni pogosto pri orakeljskih kartah.

življenjski namen

SMISEL ŽIVLJENJA (Dr. Doreen Virtue)

Te karte so mi posebej blizu, ker obožujem vse, kar je povezano z našim življenjskim poslanstvom. Tudi teh kart je v kompletu 44 in vsaka izmed njih vsebuje določeno témo, ki je povezana z našim poklicnim življenjem in z našimi interesi za kariero.

Mnogo ljudi me kadar vedežujem povpraša po smislu življenja in to me nikakor ne preseneča, saj si vsak želi služiti kruh s tistimi stvarmi, ki ga veselijo in zanimajo.

MessagesFairies Cards

ČAROBNA VILINSKA SPOROČILA (Dr. Doreen Virtue)

To je komplet, ki spet vsebuje 44 kart s pozitivnimi sporočili vilinskega sveta. Ta komplet sem dobil šele pred kratkim, ampak me je v trgovinah z ezoteričnimi izdelki že velikokrat pritegnil. Zato sem se naposled odločil, da ga kupim in tega vsekakor ne obžalujem, saj s pomočjo teh kart dobivam prav tako zelo točna sporočila zase in za vedeževanje svojim strankam.

Loving Words From Jesus karte

LOVING WORDS FROM JESUS (Dr. Doreen Virute)

Te karte vsebujejo 44 sporočil od Boga iz svetega pisma. Te karte na nek način niso orakeljske v tem smislu, kakor ostale naštete, niti nimajo priložene knjižice za globlje pomene, ampak so čudovito ilustrirane in tako, ko sem jih zagledal sem se zavedal, da si jih moram naročiti. So pa dostopne le preko tujih spletnih strani.

Vedeževalec Rok

Categories:
  Angelske karte, Vedeževanje