Napoved za mesec December 2017

By Rok 2 leta ago
Home  /  Mesečna napoved - Tarot  /  Napoved za mesec December 2017

Numerološka analiza meseca decembra:

Mesecu decembru vlada število štiri. To je število stabilnosti, kjer bomo še kako iskali ravnovesje in težili k temu na vseh področjih. To število najbolje izkoristimo tako, da si predstavljamo karto Cesarja v Tarotu (število IV) in razvijemo organizacijske sposobnosti ter se zanašamo na razum in pri odločitvah puščamo srce ob strani, saj bomo le tako lažje napredovali. Ključ do modrosti se lahko skriva v tem mesecu tudi pri moških osebah in avtoritativnih figurah v našem življenju. Energija meseca bo Jang, čisto moška, kjer je pomembno, da tudi v skladu s tem ravnamo.

Analiza meseca s tarot kartami:

Mesec bomo razdelili na štiri tedne in pregledali, kakšne energije prevladujejo, kako jih maksimalno izkoristimo in kako ravnamo v skladu z njimi.
1.teden:
Prihaja karta, kateri vlada Sonce v Škorpijonu. Razsvetlite svoj pogled na svet in posvetite nekaj časa tudi svojim otrokom, saj je sonce navsezadnje izvor življenja. Prepustite se radostim in užitkom in uživajte v preprostih stvareh. Prvi teden je tudi pravi čas za razmišljanje o tem, kaj bomo podarili našim najdražjim in pomemben je tudi sam dober odnos z njimi, saj je že to navsezadnje najlepše darilo.
2.teden:
Saturn v Levu vam prinaša omejitve pri ustvarjalnosti. A le takšne malenkosti, ki si jih postavljate predvsem sami. Namesto, da energijo usmerjate v prepire, merjenje moči, rajši delujte ustvarjalno (kakor znamenje Leva) in prepustite večje stvari, okoliščine poznejšim trenutkom. Ne obremenjujte se, kako izpadete v družbi, saj navsezadnje to ni nobeno merilo za to, kakšen človek ste ter koliko prijateljev imate.
3.teden:
Jupiter v Dvojčkih bo poskrbel za dobro komunikacijo, zatorej pozabite na vse probleme in se prepustite sedanjem trenutku. Ker Dvojčki vladajo tretji hiši, ki je med drugim tudi hiša naših bližnjih, stremite k temu, da izboljšate odnose z njimi, če so le ti težavni. To je pravi čas za reševanje težav. In čeprav se počutite potisnjene v kot in ne veste, kako bi se lotili, le začnite s preprostimi stvarmi.
4.teden:
Prihaja karta Puščavnika in njegov tradicionalni vladar Saturn, ki smo ga že srečali in omenili v drugem tednu napovedi meseca decembra. Saturn tudi med drugim predstavlja omejitve, na praktični ravni praznikov pa predstavlja le to, da boste najsrečnejši, če boste energijo vložili v preproste stvari, preživeli s svojimi bližnjimi, ter predvsem za sabo pustili težke trenutke in tekom zadnjega tedna v tem letu, ugotovili zakaj je temu tako.

Pregled meseca:

Karta Sonca ponazarja veliko veselje, predvsem pa predstavlja moč, ki vam bo dana skozi težavne vidike zadnjega meseca v letu. Sonce je tudi karta našega življenjskega poslanstva in nekateri ga znate najti prav v zadnjem mesecu tega leta. Drugi ste ga mogoče že našli in ga opravljate z odliko. Je pa Sonce tudi karta ustvarjalnosti, tako da se izrazite ustvarjalno v vseh smereh – služba, odnosi, kariera, zdravje in ne boste nikoli več nič pogrešali. Sreča je na vaši strani. Potisnite probleme na stran in se veselite in ujemite dragocene trenutke.
Categories:
  Mesečna napoved - Tarot, Tarot
this post was shared 0 times
 100

Sem vedeževalec Rok in tukaj sem za Vas, da vam s svojimi nasveti in vpogledi v Tarot karte, Angelske karte ter s pomočjo nihala pomagam na vaši osebnostni in duhovni poti. Z vedeževanjem se ukvarjam z vso ljubeznijo in spoštljivim pristopom. Pokliči me na 090 30 13 ali pošlji SMS: VIZIJA na 6060.

Facebook
Twitter
Instagram

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri