Numerološka napoved za mesec Julij 2020

By Rok 10 mesecev ago

Napoved za mesec junij v letu 2020 po numerološkem izračunu si lahko preberete v tem prispevku.

Mesecu juliju nam v letošnjem letu vlada število 2. To je število ženskega jin principa, astrološko sovpada z planetom Luno, po tarotu pa z energije karte Visoka svečenica v veliki arkani.

Dovzetni boste za vse vpliva iz svojega okolja,  znano je tudi, da kadar tekočemu mesecu prevlada to število nam sporoča, da bomo na dogojanje okoli sebe, oziroma na svojo usodo imeli zelo malo vpliva. To je tudi mesec partnerstva in medsebojnih odnosov – razčistiti boste morali blokade in se soočiti z svojimi strahovi. Vse, kar se v tem letu zgodi, je v večini primerov usojeno in neizbežno. Pomembno pa je, da se tudi načrtno izogibate konfliktom v odnosih in ne pristopate na takšen način tekmovalnosti in rivalstvom v medsebojnih odnosih. Na področju kariere se nam lahko obeta pomembno sodelovanje in bistvenega pomena bo tudi timsko delo. Čas je ugoden tudi, če želite menjati službo in stopiti na pot svojega resničnega poslanstva.

Če se vrnemo k odnosom, je pomembno, da se v tem mesecu zavedate, da se vaš odnos lahko okrepi, sledi lahko zaobljuba kot sta zaroka ali poroka, v manj srečnih partnerstvih pa tudi razpad zveze – vendar ne skrbite, ker je bilo temu odnosu namenjeno, da se konča. Zagotovo vedite, da se boste v polnosti zavedali svojega jaza in osebnosti in tukaj tudi napredovali. 

Napoved po tarotu za mesec julij 2020:

V prvem tednu meseca julija vam na pot prihaja karta Cesarja velike arkane v tarotu. V svojem življenju boste morali postati svoj lasten vodja in vzpostaviti tudi red in harmonijo. Zanašati se boste morali tudi na razum, sicer bolj kot na srce, a pazite, da vas to ne zapelje s prave poti. Ljudje vas bodo jemali in doživljali kot avtoriteto in z lahkoto boste vodili okoliščine v svojem življenju.

Drugi teden nam na pot prihaja karta kralja mečev, ki je sicer zelo sorodna karti Cesarja, a za razliko od nje govori o tem, da boste morali poiskati tudi praktičen nasvet osebe, ki objektivno vidi situacijo oziroma težave, v katerih ste se morda znašli. Na področju ljubezni lahko naletite na partnerjevo hladnost in odsotnost v odnosu.

V tretjem tednu se boste morali odkrito soočiti in če želite, da ljudje pošteno ravnajo z vami – sploh v težavnih situacijah, boste morali vi tudi pošteno (ali vsaj taktično) ravnati z njimi. Soočite se z tem kar vas mori in obremenjuje in nikar ne bežite pred težavami! V tretjem tednu se lahko vas ali ljudi okoli vas poloti slaba vest zaradi napačnega ravnanja.

Zadnji, četrti teden vam prinaša karto preporoda, kjer boste dejansko morali za seboj pustiti odnosi, ki so izživeti, morda kraj bivanja, saj je čas ugoden za selitev, spremeniti svoja prepričanja ali spremeniti delovno mesto. Veliko vsega se lahko dogaja, a vedite, da je vse z višjim namenom in v vaše najvišje dobro. Ne bojte se spremembe in novih začetkov!

 

Category:
  Vedeževanje

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri