Obisk pri vedeževalcu

By Rok 2 leta ago
Home  /  Vedeževanje  /  Obisk pri vedeževalcu

Vsi, ki vas je kdaj koli zamikalo, da bi “pokukali”, kaj se skriva v vaši prihodnosti in vam je “pisano v zvezdah”, ste gotovo pomislili, da bi obiskali vedeževalko, vedeževalca, astrologinjo, numerologinjo… A vendar, se niste znali usmeriti in ste si postavljali vprašanja kot so:

  • Ali je vedeževanje verodostojno?
  • Kako naj vem, da je vedeževalec “pravi”?
  • Ali se prihodnost da napovedati ali zgolj sami znajo odgovarjamo?
  • Katera tehnika vedeževanja je najbolj točna (karte, astrologija, kavna usedlina…)

Verjemite, niste edini, ki si postavljate takšna vprašanja! Sam, ko sem vstopal v svet svetovanja in vedeževanja, sem si postavljal ista vprašanja. Tudi preden sem se sam odpravil po nasvet k vedeževalki, sem si sploh zastavljal drugo po vrsti razvrščeno zgornje vprašanje. In kot je bilo tudi pričakovano, sem bil razočaran. Nekateri daste na izkušnje drugih, kar je tudi največji razlog, zakaj se odpravimo k točno določenemu prerokovalcu, a vedite, da kot se z nekaterimi ljudmi v življenju ujamemo bolj, z drugimi manj, je prav takšna lahko tudi interakcija med vedeževalcem in stranko. Včasih se ne gre energijsko povezati, in ker je to polje iz katerega črpamo informacije, vedeževanje včasih izpade netočno. Še vedno je veljalo, da se je najboljše ravnati po osebnem občutku in po tem, kaj je v tem trenutku najboljše za nas.

Nekateri se pa po naključju odpravite k vedeževalcu in vam ponudi verodostojno storitev in dobre rezultate v praksi. Tudi to ni slučaj… A vendar, vsi poiščemo pomoč ravno takrat seveda, kadar smo v krizi in potrebujemo odgovore. Seveda so pa tudi primeri in kar je po mojem mnenju najslabše (ne za vedeževalca, ampak za stranko), da postane čisto obsedena z vedeževanjem in se odpravlja od vedeževalca do vedeževalca. V 95% primerov razlog za takšno početje leži v tem, da želi slišati želen odgovor. A vedeti morate, da so iskreni odgovori seveda dolgoročno boljši za nas, kakor pa tisto, kar v danem trenutku želimo slišati.

Vedeževalec, če je pravi, vedno dela v naše najvišje dobro in mi moramo prevzeti odgovornost za odgovore, ne glede na to, kakšni so. Saj drugače nima smisla. Vedeževalec le simbolično prevaja karte, rojstno karto ali kar koli že v nam znan jezik, in ni odgovoren za odgovore, povedati vam pa mora tisto, kar vidi.

Ali se prihodnost da napovedati?

Najkrajši in najbolj preprost odgovor se glasi “DA”. Ampak za to potrebujemo sodelovanje stranke, znanje in izkušnje, intuicijo. Ne postanemo dobri vedeževalci čez noč, pot do napovedovanja prihodnosti je daljša kakor si lahko predstavljamo. So pa tudi dogodki, na katere lahko sami vplivamo in smernice, ki nam jih da vedeževalec za izboljšanje danih situacij in ne nazadnje tudi naše prihodnosti.

V primeru, da se napoved ne uresniči… Kaj je šlo narobe?

Kakor sem že povedal, včasih je od nas samih odvisna naša prihodnost in, če namenoma uberemo drugo smer, bodo seveda stvari drugačne. Največji napačen miselni vzorec, ki ga pa pri svojih strankah opažam je pa da, da včasih preveč mislimo na napoved – nas je strah, smo v dvomih in s tem “zaustavljamo energijo” in po duhovnem zakonu nasprotujočega učinka seveda dosežem nasproten rezultat.

Katera tehnika vedeževanja je najbolj točna?

Vedeževanja se ljudje poslužujejo že odkar obstaja človeštvo in tako so se tudi razvijale vedeževalske tehnike in ni tiste najbolj točne, temveč so vse enako – saj je le njihov uporabnik kanalizator, ki se poveže s simboli, intuicijo in to posreduje spraševalcu. Vedežujemo pa lahko tako rekoč iz vsega.

Kaj od vedeževalca ne smemo in ne moremo pričakovati?

  • Da bo rešil vse naše probleme
  • Da nas bo ozdravil, naredil bogate
  • Da bomo z njegovo pomočjo zadeli na loteriji
  • Da nam bo povedal izključno tisto, kar želimo slišati

Tako, upam, da sem vam dal dobre napotke in vsaj približal težavnejšo stran prerokovanja in svetovanja. Upam, da boste našli dobre vedeževalce, ki vam bodo znali pomagati, če pa se sami ukvarjate s tem, pa razvijajte svoje darove še naprej.

 

Category:
  Vedeževanje
this post was shared 0 times
 200

Sem vedeževalec Rok in tukaj sem za Vas, da vam s svojimi nasveti in vpogledi v Tarot karte, Angelske karte ter s pomočjo nihala pomagam na vaši osebnostni in duhovni poti. Z vedeževanjem se ukvarjam z vso ljubeznijo in spoštljivim pristopom. Pokliči me na 090 30 13 ali pošlji SMS: VIZIJA na 6060.

Facebook
Twitter
Instagram

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri