Predstavitev – Karmične in astrološke karte

By Rok 2 leta ago
Home  /  Vedeževanje  /  Predstavitev – Karmične in astrološke karte

Lepo pozdravljeni. Spet je prišel čas, da predstavim nove karte, ki sem jih prejel. Kot zbiratelj kart uživam in se veselim vsakih novih kart, saj so vse na svoj način posebne in edinstvene. Vajeni ste že, da vam predstavljam komplete tarot kart, angelskih kart, nihala, rune in še kaj. Tokrat pa pridejo na vrsto prav posebne karte – Karmične in astrološke karte (Monte Farber).

Že v naslovu nam pade v oči beseda “karmične” in marsikdo se vpraša, kaj sploh je karma… Res je, da si jo vsak predstavlja drugače, najbolj pogosta in razširjena razlaga pa je, da ima vsako dejanje, dobro in slabo svoje posledice. Torej, te karte služijo kot pripomoček (kakor vse ostale karte), da ustvarjamo dobro karmo in svoje življenje obrnemo nam v korist. Le kdo si ne želi tega?

Astrološke se pa imenujejo zato, ker je v kompletu 36 kart, razdeljenih:

  • 12 planetov
  • 12 znamenj
  • 12 hiš

Torej, kot lahko razberete, na celoten zodiak… A kaj ima to opraviti s karmo? Jaz bi to razložil tako, da so nam določene poti v življenju začrtane in se neizbežno zgodijo, kakor tudi karma in planeti, znamenja in hiše še kako vplivajo na nas, našo osebnost, odločitve, obnašanje, usodo in seveda prihodnost.

Te karte sem sicer že pred mnogimi leti opazil v trgovinah z ezoteriko in nikoli me niso kaj posebej pritegnile – saj imam veliko tarotov, kateri vsi imajo astrološke, numerološke, kulturne in kabalistične asociacije. Vendar, so zdaj te karte nepogrešljive v moji zbirki. Tudi med drugim zato, ker se sedaj poglabljam v astrologijo in mi bodo še kako v pomoč.

Pri teh kartah lahko sprašujemo:

  • Kaj se bo zgodilo v prihodnosti
  • Zakaj se bo zgodilo
  • Kaj naj storim
  • Kako naj nekaj naredim
  • Kakšne posledice bo to zame (in za druge) imelo

Karte so razdeljene na planete, znamenja in hiše in s tem tudi na tri kupčke po dvanajst kart. Premešamo vsakega posebej za isto vprašanje – nato položimo iz vsakega seta kupčkov eno karto tako da dobimo tri karte – en planet, eno znamenje in eno hišo. Kadar beremo za prihodnost, gledamo napise v modri razpredelnici, kadar pa sprašujemo kaj, kako, zakaj, gledamo rdečo razpredelnico. Je pa zelo zanimivo, da so karta, ne glede na to, kako so obrnjene in za kakšno vprašanje beremo, razdeljene tudi na Umsko raven, duhovno raven in fizično raven in vsaka ima svojo asociacijo besed. Nato sestavimo skupaj stavek, kakor piše in že to nam je lahko mnogokrat v veliko pomoč.

Kupite te karte, če:

  • se ukvarjate z astrologijo
  • bi radi bolje razumeli sebe

Karte morda niso primerne za čiste “začetnike”, ampak, če vas iz nekega razloga tako privlačijo, morate vedeti, da vztrajnost dela svoje – čudeže.

Category:
  Vedeževanje
this post was shared 0 times
 100

Sem vedeževalec Rok in tukaj sem za Vas, da vam s svojimi nasveti in vpogledi v Tarot karte, Angelske karte ter s pomočjo nihala pomagam na vaši osebnostni in duhovni poti. Z vedeževanjem se ukvarjam z vso ljubeznijo in spoštljivim pristopom. Pokliči me na 090 30 13 ali pošlji SMS: VIZIJA na 6060.

Facebook
Twitter
Instagram

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri