Predstavitev kart – Indigo angeli (Doreen Virtue)

By Rok 3 leta ago

Odločil sem se, da bom predstavil še ene izmed angelskih kart, ki sem jih kupil že v preteklem letu 2017. To so karte Indigo angeli znane avtorice na tem področju – Doreen Virtue in Charles Virtue. In kot že sam naslov pove, gre tukaj za indigo tematiko orakeljskih kart.

Verjetno ste že kdaj slišali izraz “indigo” in se pri tem vprašali, kaj pravzaprav to pomeni. Morda pa izraz poznate iz prve roke in ste sami indigo otroci – generacija? Če je temu tako, potem bodo prav morda za vas te karte! Četudi se profesionalno ne ukvarjate s prerokovanjem, bi od časa do časa vam prav prišel tovrstni orakelj, saj bi se lahko z njim poistovetili in odkrili čudovite napotke.

Izraz “indigo” na praktični ravni označuje otroke, rojene nekje v osemdesetih/devetdesetih letih našega stoletja. Gre za posameznike, ki imajo zelo razvit čut za energije okoli sebe, izostrene jasnovidne kanale ter intuicijo, so izjemno občutljivi, nekateri so tudi zdravilci. Seveda ste lahko kombinacija vsega tega. Ker sem tudi sam indigo otrok, sem te karte sprejel z odprtim srcem in mi služijo kot nezmotljiv vodnik na moji poti. Ostale lastnosti indigo otrok so še te, da občutijo, kdaj kdo govori resnico. Njihova naloga je spremeniti svet na bolje in prinesti revolucijo.

Da pa gremo k kartam; Te karte, prav tako kakor vse angelske karte zgoraj omenjene avtorice, temeljijo na nezmotljivem zakonu privlačnosti in pitagorejski numerologiji, ki omogoča, da odkrijemo vzorce v sebi in slišim nam najpomembnejše sporočilo v tistem trenutku za postavljeno vprašanje. Karte vsebujejo vse lekcije, ki jih obdelujemo vsi indigo otroci, nasvete, kako se z njimi spopasti in kar je najvažnejše – KAKO RAZUMETI SAMEGA SEBE IN SVOJO INDIGO NARAVO. 

Četudi sami niste indigo otrok, ste pa mogoče starš, brat, sestra ali prijatelj indigo posameznika in prav tako vama lahko te karte prinesejo vodstvo, kako ravnati v odnosu z njimi, kaj je pomembno za njihov razvoj in kako se spopasti z vsakodnevnimi izzivi in omogočiti najboljšo možno vzgojo.

Kar mi je še posebej všeč pri teh kartah je to, da za razliko od velike večine ostalih, niso pozlačene, temveč posrebrene ob robovih. To prinaša svežino in občutek drugačnosti. Kart je v kompletu 44 in prinašajo ljubeča sporočila angelov. Te karte je Doreen zasnovala skupaj s sinom Charlesom, ki je tudi indigo otrok.

So sicer zahtevnejše narave, ampak so primerne tudi za začetnike.

 

Category:
  Vedeževanje