Predstavitev kart: Modrost nevidnih ravni

By Rok 4 leta ago

Orakeljske karte, ki vam jih bom danes predstavil, so v moji ogromni zbirki ene izmed najljubših kart, katere redno uporabljam pri svojih branjih iz kart, večinoma na koncu seanse. Ob koncu seanse služijo kot pozitivno sporočilo, saj vedeževanje samo je nemalokrat lahko zelo naporno in globoko za moje stranke. In zato ni boljšega, kakor da ob koncu dobimo še motivacijsko sporočilo.

Te karte je zasnovala Colette Baron – Reid, ki je znana duhovna avtorica, voditeljica seminarjev, motivacijska govornica in glasbena umetnica. Je avtorica veliko uspešnic na duhovnem področju, med drugim tudi treh kompletov orakeljskih kart in ene izmed njih bom kakopak predstavil tokrat.

Že iz daljne preteklosti je moč zaslediti veliko starodavnih mitov in legend, ki govorijo o naših duhovnih vodnikih, ki so se pojavljala tekom vseh kultur. To so bitja, ki so bila mnogim in še vedno so naši zaupniki, zaščitniki ter svetovalci. Živijo na drugi ravni obstoja, v drugih dimenzijah, ki jo od naše loči le zelo tanka eterična tančica.

Kar koli se je moralo manifestirati na zemeljski ravni, je bilo spočeto na nevidnih ravneh obstoja. Kakor pravi legenda, s temi bitji smo sklenili sveto zavezo, da bomo vzdrževali zdravo ravnovesje med našim zemeljskim svetom in drugih ravneh obstoja. Po nekaj tisočletjih, je pa človeštvo zaradi vse prehitrega napredka evolucije, začelo pozabljati na to staro zavezo.

Stvari, kakršne so versko vraževerje, strah, materializem ter predstava o mehanično urejenem vesolju so izbrisala našo povezanost z našimi vodniki in mističnimi prijatelji in so se s tem posledično ta bitja umaknila na druge ravni obstoja, kjer so se povezovala le z izbranci. Kdor koli si jih predstavlja pred seboj ali jih prikliče v mislih, se bodo ti naši mistični prijatelji z veseljem odzvali nam na pomoč, saj to je njihovo sveto življenjsko poslanstvo.

duhovni-sepetalec-karta

Komplet šteje 44 kart, ki predstavljajo naše zaveznike in izzivalce (izzivalce v primeru, da se karta pojavi narobe obrnjena). Izziv ali karta izzivalca vsekakor nima slabega pomena, pomeni le, da moramo bolj delati na določenem področju, za katerega sprašujemo in vanj vložiti več truda kot običajno. Nekatere karte, kot so npr. Kozmos ali Angelski pomočniki, so pa izzivalci in zavezniki hkrati.

Tako recimo spoznamo vodnike, kot so Puščavski princ, Šepetalka duha, Kralj konjev,…

Te karte nam v obeh primerih pomagajo na naši poti – niso bile pa zasnovane za vedeževanje ali napovedovanje prihodnosti, temveč kot modri orakelj, ki nas vodi, nam svetuje in nas usmerja na naši poti.

Vprašanja pri teh kartah naj ne bi bila zastavljena tako, da se nanj da odgovoriti samo z da ali ne, temveč npr. „kaj moram vedeti danes?“ ali, „kaj mi sporočate glede tega odnosa“, saj tako odpremo veliko večjo možnost odgovorom, ki so s tem posledično tudi bolj zanesljivi in natančni.

Pri teh kartah lahko razbiramo z eno samo karto, kadar je naše vprašanje postavljeno tako, da zahteva le vodstvo ali krajši odgovor. Lahko pa tudi naredimo pogled v prihodnost s temi kartami in vprašamo, kaj nas čaka v prihodnosti. Že res, da niso bile za to zasnovane, ampak pomnite, prihodnost je v veliki meri v vaših rokah in karte vam predstavijo, kaj se bo zgodilo, če boste ukrepali na takšen ali drugačen način.

Karto nato razprostremo pred sabo in jih kar sicer pri tovrstnih kartah ni običajno, pri tem kompletu izbiramo z roko s katero pišemo. Zadnjo besedo pa mora imeti intuicija, saj gresta vedeževanje in intuicija v praksi z roko v roki.

Vedeževalec Rok

Categories:
  Angelske karte, Vedeževanje