Predstavitev preroške plošče Vodstvo angelov

By Rok 1 leto ago
Home  /  Vedeževanje  /  Predstavitev preroške plošče Vodstvo angelov

Lepo pozdravljeni. Ni naključje, da ste našli prav ta članek in mojo stran. Najprej bi se rad zvestim bralcem zahvalil, ker berete moje prispevke, ko delim svoje znanje. In kot veste, velikokrat predstavim kakšen komplet tarot ali orakeljskih (angelskih) kart. Tokrat pa je na vrsti nekaj malce drugačnega.

Kot ste uspeli po naslovu razbrati, gre za preroško ploščo “Vodstvo angelov”, ki jo je zasnovala vsem dokaj znana poznavalka angelov – Doreen Virtue. Lahko bi na nek način rekli, da ta plošča spominja na tablico Ouija (spiritistična tablica za vzpostavljanje stika z duhovi), le da tukaj gre za energijo ljubezni in komunikacijo z našimi angeli in Stvarnikom. Plošča je povsem varna za uporabo in jo lahko uporabljajo tako začetniki kot že izkušeni poznavalci takšnih stvari. Morda spominja na igro “Človek, ne jezi se”, ampak je ne gre podcenjevati, saj nudi jasne, hitre in točne odgovore na naša vprašanja.

Ker pa se moramo mimogrede dotakniti tudi teme tablice Ouija, vedite, da je omenjena tablica lahko precej nevarna – sploh za neizkušene, radovedneže, ki jih stvar “samo zanima”, posameznike pod vplivov prepovedanih substanc (tudi alkohola). Posledice nepravilne uporabe tablice Ouija so:

  • Občutek, da nas nekdo “gleda” – da je prisoten blizu nas
  • Trkanje, čeprav ni nikogar
  • Slabo počutje in občutek vsesplošne preganjavice
  • Premikanje predmetov
  • Nočne more

Še bi sicer lahko naštevali, ampak mislim, da bo v opozorilo tokrat dovolj. Torej, zakaj se preprosto ne bi odločili za ploščo Vodstvo angelov? Varna je, ljubeča in prijazna. Zbiratelji kart pa jo lahko uporabljate tudi v kombinaciji z ostalimi kartami Doreen Virtue ali kartami za tarot. Tudi sam, moram priznati, sem bil skeptičen glede te plošče, ampak, ko sem jo preizkusil – dobil jasne odgovore, sem vedel, da jo bom tudi vključil v svojo profesionalno prakso prerokovanja. In ta angelska plošča je osnovana čisto na drugačnih namenih kot so ljubezen, svetloba, resnica in za razliko od Ouija table – nima abecede, temveč polja s stavki in besedami.

Da predstavim ploščo. Razdeljena je na 12 razpredelnic in vsaka razpredelnica ima 12 polj. Odgovorim dobimo tako, da v mislih zastavimo vprašanje nadangelu, ki je napisan na prvem kvadratku področja, pretresemo kocke in jih enostavno vržemo. Na voljo sta dve kocki, torej potem gledamo polja od 2-12. Tako dobimo odgovor. Seveda, pa moramo vključiti tudi intuicijo in ploščo prej blagosloviti in prežeti z dobrimi nameni, ter angeli poprositi po natančnem vodstvu pri uporabi plošče.

Sprašujemo lahko tako rekoč vse – od preprostih odgovorov z “da” ali “ne”, kdaj se bo nekaj zgodilo, ljubezen, zdravje, denar, kariera, življenjski namen, psihičen razvoj, otroci, družina in prijatelji, duhovnost. Kakor sem že omenil – vsaki tabeli, razpredelnici pripada določen nadangel, povezan z tem področjem.

Tako lahko angelsko vodstvo vnesemo v našo vsakodnevno prakso in smo opremljeni z večno, božansko modrostjo. Sam, kadar berem sebi s pomočjo plošče angelov, še seveda rad prižgem bele sveče, kadilo in v ozadju predvajam glasbo. Še kako popestri vzdušje!

Tistim, ki se boste odločili za nakup te plošče, želim veliko uspeha in predvsem, da boste našli odgovore in notranji mir, ki si ga vsi še kako zaslužimo!

Category:
  Vedeževanje
this post was shared 0 times
 200

Sem vedeževalec Rok in tukaj sem za Vas, da vam s svojimi nasveti in vpogledi v Tarot karte, Angelske karte ter s pomočjo nihala pomagam na vaši osebnostni in duhovni poti. Z vedeževanjem se ukvarjam z vso ljubeznijo in spoštljivim pristopom. Pokliči me na 090 30 13.

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri