Preroške karte Nadangela Mihaela

By Rok 4 leta ago

PREDSTAVITEV ORAKELJSKIH KART – PREROŠKE KARTE NADANGELA MIHAELA

Odločil sem se, da vam predstavim svoj komplet kart, ki ga redno uporabljam tako za vedeževanje sebi kot drugim. Naj najprej omenim, da so to angelske (orakeljske) karte, ki niso ravno mišljene za napovedovanje prihodnosti in vedeževanje kakor Tarot karte, temveč dajejo vodstvo ter nasvet, kako izboljšati sleherno področje našega življenja.

S tem pa seveda neizogibno izboljšamo tudi našo prihodnost. Angeli so čudovita bitja, ki sodelujejo s samim Stvarnikom, nadangel Mihael je pa tako rekoč njegova desna roka. Torej, če se s svojimi prošnjami o zaščiti ali o čemer koli že obrnemo na nadangela Mihaela, je to enako, kakor, da bi se obrnili na Boga samega.

Nadangel Mihael je vrhovni vodja vseh angelov in nadangelov in hkrati tudi najmočnejši nadangel (seveda ne želim reči, da drugi niso močni, ker so prav tako). Nadangel Mihael pozna življenjski namen vsakega izmed nas, o katerem smo se pred inkarnacijo v sedanje telo na duhovni ravni dogovorili in sicer življenjsko poslanstvo je takšno, da nas izpolnjuje, drugim pa lahko pomagamo.

Največkrat se na nadangela Mihaela obrnemo po duhovno in močno zaščito vseh vrst, poznan je pa tudi kot angel varuh policistov. Ta čudovit komplet angelskih kart, ki si ga bomo tokrat ogledali, temelji na nezmotljivem zakonu privlačnosti prav tako pa na Pitagorejski numerologiji, ki daje nauk, da vsa števila, barve ter vsi živi in neživi predmeti na sploh, vibrirajo na natančno matematičen način. Torej, kadar se posvetujemo s katerimi koli orakeljskimi – angelskimi kartami, vedno izberemo karto, ki ustreza vibraciji našega vprašanja.

mihaelclanek

Torej, iz tega seveda pridemo do zaključka, da se s tovrstnimi kartami ne moremo zmotiti ali nehati mešati karte ob napačnem času. Ta komplet (Preroške karte nadangela Mihaela) vsebuje 44 čudovito ilustriranih kart tega čudovitega nadangela in na dnu karte je moč razbrati molitev, ki ustreza postavljenemu vprašanju.

Avtorica tega kompleta je kakopak Doreen Virtue, ki je poznana kot angelska gospa, saj je njeno poslanstvo delo z angelskim kraljestvom in ustvarjanje preroških – orakeljskih kart.

Karte so bile prvotno izdane leta 2009 pri založbi Hay House, dve leti pozneje pa tudi pri nas pri založbi Synergie Publishing SE. Danes, jih je moč kupiti v vseh bolje založenih trgovinah in knjigarnah z ezoteričnim blagom.

Sam tudi večkrat pokličem nadangela Mihaela za zaščito in notranji mir ter vodstvo. Je čudovit nadangel in njegova čudovita brezmejna energija lahko izniči še tako negativno energijo in blokade ter nas pred njo zaščiti. Zato še tako posebej rad delam s tem kompletom.

Toplo ga priporočam vsem, ki vas zanima delo z angelsko sfero in seveda z nadangelom Mihaelom. Resnično, nimam kaj reči proti tem kompletu in dopuščam vam vaše lastno mnenje in izbiro ob nakupu.

Vedeževalec Rok

Category:
  Angelske karte

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri