Skrivnosti do sreče

By Rok 10 mesecev ago
Home  /  Vedeževanje  /  Skrivnosti do sreče

Vsi se sprašujemo – ali bomo le kdaj odklenili ključ vrat skrivnosti do sreče? Odgovor nam leži na dlani! Z vami bom v nadaljevanju članka delil nekaj nasvetov, s katerimi si lahko izboljšate življenje že danes. Z rednim izvajanjem boste začeli opažati korenite spremembe že po najmanjših korakih.

Sreča – je usojena ali jo krojimo sami?

Veliko se govori o tem, ali je naša usoda že “pisana v zvezdah” ter, če sploh imamo kaj vpliva na naše življenje… Resnica je v tem, da določeni dogodki so nam usojeni, da “preverijo” našo vere v čudeže in pozitiven razplet. Ob teh dogodkih osebnostno zelo zrastemo, okrepimo svojo moč in voljo ter smo kos ponavljajočim se izzivom. Res je, da nas vse življenje preizkuša, a vam ni usojeno nič manj sreče kakor komur koli, ki ga srečate na ulici.

Pozitivno razmišljanje

S pesimističnim pogledom na svet se vsi srečujemo iz dneva v dan. V tem, kako vidimo stvari in nanje gledamo, je odločilnega pomena, v kaj se bodo preobrazile in manifestirale v našem vsakdanjem življenju. Resnica zakona privlačnosti je naslednja – privlačimo tisto, kar smo – torej, je bistvenega pomena, da imamo pozitivne namene in dobro samopodobo, kajti le tako bodo srečni dogodki sovpadali z nami v naših življenjih. Razmišljati ni dovolj, poleg te motivacije so pomembna tudi dejanja, ki jih izvedemo po korakih do naše načrtovane sreče.

Hvaležnost

Bodite hvaležni za vse, kar se zgodi v vašem življenju tako za dobro kot za tisto, kar pojmujete kot slabo. Če ste že vnaprej hvaležni in obdržite pozitivno vizualizacijo ne glede na vse in se že vnaprej zahvaljujete za tisto, kar želite doseči, boste to dosti hitreje izkusili tudi v vaših praktičnih življenjih. Za vsako lepo stvar, ki se zgodi, besedo ki vam jo neznanec nameni na ulici, izrazite Vesolju hvaležnost! Kajti tako se ne boste imeli nad čim pritoževati, v vaših življenjih pa bo zavladala harmonija.

Zakon nenavezanosti in nadzor

Ne vežite se preveč na določen izid v življenju in ne poskušajte nadzorovati vsake malenkosti v vaših mislih. Tako onemogočate pozitivni energiji, da zadane svoj cilj, kajti preveč se obremenjujete, kako bi morale biti vaše želje uslišane. Vedite, da to, kako bodo uslišane je stvar vesolja, stvaritelja in navsezadnje usode, zatorej se prepustite “naključnim” dogodkom, da vas ponesejo do cilja. V trenutku, ko boste vse izpustili iz rok, boste čutili močno olajšanje – v takšnih primerih je pa dobro, da se osredotočite na tista področja v vaših življenjih, katera zanemarjate in zahtevajo resnično pozornost!

Dajanje in prejemanje

Le ti dve stvari morata biti v življenju uravnoteženi. Če boste preveč dajali, se boste počutili izsušene, v nasprotnem primeru stalnega jemanja se ne boste počutili dobro, ko kaj prejmete. Dajajte toliko, kolikor vam dajejo drugi in premislite, kdaj je vredno dajati. Že sam namen, čas in želja po pomoči nekomu v stiski na svetu mnogo štejejo. Ste se že kdaj znašli v situaciji, kjer ste se zamislili “zakaj ima nekdo več, kot jaz kljub temu, da morda jaz to bolj potrebujem?” Verjetno ta posameznik pozna to temo, o kateri prav sedaj govorimo.

Ne primerjajte se z druimi

Nikar sebe ne primerjajte z drugimi – sploh v primeru duhovne poti in se ne obtožujte, da ste tam, kjer ste. Tam ste z razlogom! Če bi vedeli in znali več, bi bili že dlje a vedite, da se vsak ob svojem trenutku zase začne spreminjati in ozaveščati spremembe. Vsi smo na teki točki potovanja skozi neskončnost in se odločimo, kdaj se bomo inkarnirali na našem planetu, da bi zrasli in izkusili vse svoje zmožnosti… Vsak dogodek se za vas zgodi ob pravem času, na pravem mestu in ob pravi osebi.

Delajte na sebi

To lahko počnete na več načinov – lahko si pripravite kopel, privoščite kaj za svojo dušo, greste na razvajanje ali telovadite. Lahko pa tudi berete knjige o duhovnosti in osebnostni rasti in tako korak za korakom uvajate spremembe. Prosim, bodite potrpežljivi sami s seboj, kajti čisto nič se ne zgodi čez noč. Sploh pa ne trajne spremembe, katere želite izvesti.

 

Category:
  Vedeževanje
this post was shared 0 times
 000

Sem vedeževalec Rok in tukaj sem za Vas, da vam s svojimi nasveti in vpogledi v Tarot karte, Angelske karte ter s pomočjo nihala pomagam na vaši osebnostni in duhovni poti. Z vedeževanjem se ukvarjam z vso ljubeznijo in spoštljivim pristopom. Pokliči me na 090 30 13 ali pošlji SMS: VIZIJA na 6060.

Facebook
Twitter
Instagram

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri