Splošni pogoji poslovanja

S spletno stranjo tarot-vedezevanje.si (v nadaljevanju “stran”, “spletna stran” “trgovina” ali “Vedeževalec Rok″) upravlja Rok Matjačič s.p., ki nastopa kot ponudnik storitev (v nadaljevanju »ponudnik«).

01 SPLOŠNO

Spletna stran je namenjena promoviranju storitev vedeževanja, ki ga izvaja Vedeževalec Rok, obenem pa deluje kot spletna trgovina, kjer lahko kupite različne izdelke.

Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije:

Identiteta podjetja: TEMPELJ MODROSTI Vedeževanje & svetovanje, Rok Matjačič s.p.
Naslov: Šalek 102, 3320 Velenje
Kontaktni podatki: rok.vedezevanje@gmail.com
Bistvene značilnosti blaga oziroma storitev (vključno s poprodajnimi storitvami in garancijami) – glej opis izdelka
Dostopnost artiklov (vsak artikel ali storitev, ki je v ponudbi na spletnem mestu, je dostopen v razumljivem roku),
Pogoje dostave artiklov ali izvršitve storitve (način, kraj in rok dostave)
Jasno, natančno in razumljivo predstavljene cene.Časovno veljavnost ponudbe
Rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe in pogojih za odstop; poleg tega tudi o tem, če in koliko stane kupca vračilo artikla, pojasnilo postopka ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci.

CENE

Cene klicev na komercialno številko 090 določajo ponudniki telefonije sami in z uporabo te spletne strani soglašate s temi cenami in stroški, ki ob klicanju nastanejo. Predlagamo, da se o natančnih stroških pozanimate pri svojem operaterju, oziroma, da si ogledate naš CENIK, kjer poskušamo te stroške definirati. Cenik na naši spletni strani je informativne narave – za natančne stroške (ponudnik telefonije namreč te cene lahko spremeni) pa je potrebno kontaktirati vašega ponudnika.

Vse cene vsebujejo DDV, razen če je izrecno napisano drugače. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti. Cene veljajo v primeru plačila z vsemi načini plačila, ki jih spletna stran ponuja, pod splošnimi pogoji poslovanja.

Kljub izjemnim naporom, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru, ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa, hkrati pa bo ponudnik kupcu ponudil rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo.

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo (kupec prejme elektronsko sporočilo o statusu – “potrditev naročila”). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika kot za kupca.

02 VEDEŽEVANJE – POGOJI POSLOVANJA

Z uporabo te spletne strani in s klicem na komercialno številko 090 ali poslanim SMS sporočilom na 6060, kupec potrjujete:

da razumete, da vedeževanje sodi v področje ezoterike in da vedeževalec zgolj interpretira kar vidi in čuti

 da razumete, da vedeževanje ne temelji na znanstveno dokazanih dejstvih, zato je tudi nemogoče jamčiti uspeh

da razumete, da vedeževalec ne sme spremeniti vašega življenja in da ste sami odgovorni za svoja dejanja

da razumete, da lahko storitev uporabljate samo, če ste polnoletni (18 let in več)

da storitve uporabljate prostovoljno

da se zavedate, da je storitev plačljiva in da ste natančno ceno klica preverili pri svojem ponudniku telefonije

da razumete, da se vedeževalec trudi po najboljšeh močeh pomagati, a da ne moremo zagotoviti rezultatov

da razumete, da vedeževalec ne more napovedovati izidov športnih tekmovanj in iger na srečo

da razumete, da reklamacija storitev vedeževanja ni možna

VEDEŽEVANJE – PAKETI

Z namenom nižje cene storitve in tudi, da vam ponudino boljši nadzor nad stroški, smo pripravili pakete vedeževanja. Ker bomo storitev v tem primeru opravili šele po prejemu nakazila na naš poslovni račun,  plačil pa v petek od 15.00 ure do ponedeljka do 10.00 ure ne moremo preverjati, predlagamo, da nakup opravite najkasneje v petek do 12.00 ure. V nasprotnem primeru bo storitev opravljena v naslednjem koledarskem tednu.

03 TRGOVINA – POGOJI POSLOVANJA

Registracija na strani ni pogoj za nakup izdelkov v trgovini – na voljo je tudi hiter nakup brez prijave v sistem. Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje strani tarot-vedezevanje.si, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem oziroma obiskovalcem strani.

PONUDBA ARTIKLOV

Zaradi narave poslovanja preko svetovnega spleta se ponudba trgovine tarot-vedezevanje.si ažurira in spreminja pogosto in hitro. Cene so predstavljene kot Redne cene in Spletne cene. Redne cene so priporočene maloprodajne cene proizvajalca oziroma uvoznika ali cene, ki jih sam oblikuje ponudnik. Spletna cena je cena, ki velja v primeru nakupa izdelka preko strani.

POSTOPEK NAKUPA

Na spletni strani tarot-vedezevanje.si poteka postopek nakupa v naslednjih enostavnih korakih:

Po izbiri izdelka kupec le-tega z gumbom ˝v košarico˝ premakne v virtualno košarico. Postopek se ponovi pri vseh nadaljnjih izdelkih. Ko se kupec odloči nakup zaključiti, se premakne v meni košarica. Odpre se mu seznam vseh izbranih izdelkov. Izdelku se lahko zviša/zmanjša količina ali se jih z gumbom “X” odstrani. Z gumbom na blagajno, se postopek nakupa nadaljuje.

V naslednjem koraku kupec vpiše svoje osebne podatke, naslov, izbere možnosti dostave ter izbere način plačila. Znova se mu prikažejo naročeni izdelki, z že morebitno obračunano poštnino. V tej fazi je kupcu omogočen celoten pregled naročila, vključno s količino in ceno ter popravek morebitnih napak.

Kupec mora prebrati pogoje poslovanja in se z njimi strinjati nato se lahko naročilo potrdi. Šele s potrditvijo te izbire bo naročilo dejansko posredovano.

Naročilo sprejeto:

Po oddaji naročila kupec prejme obvestilo po elektronski pošti, da je naročilo sprejeto. V kolikor želi kupec naročilo preklicati, lahko to stori eno uro od oddaje naročila tako, da nas o tem pisno obvesti preko elektronske pošte – rok.vedezevanje@gmail.com

Naročilo potrjeno:

Če kupec naročila ne prekliče, gre naročilo v nadaljnjo obdelavo, ko ponudnik naročilo pregleda, preveri dobavljivost naročenih artiklov in naročilo potrdi oziroma z razlogom zavrne. Ponudnik lahko za preverjanje podatkov ali zagotavljanja točnosti dobave pokliče kupca na njegovo kontaktno telefonsko številko. Ob potrditvi naročila ponudnik obvesti kupca po elektronski pošti o predvidenem roku dostave. Pogodba o nakupu naročenih artiklov med kupcem in ponudnikom je na tej stopnji nepreklicno sklenjena.

Blago odpremljeno:

Ponudnik v dogovorjenem roku blago pripravi in odpošlje. Kupec ima pravico blago zavrniti skladno z zakonskimi določili in sklado s pogoji poslovanja strani tarot-vedezevanje.si.

PRAVICA DO ODSTOPA OD NAKUPA, VRAČILO BLAGA – TRGOVINA

Potrošnik ima pravico, da v 14 dneh od prevzema blaga podjetju sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila blaga.

Blago se pošlje po pošti na naslov podjetja, s pripisom “Uveljavitev pravice potrošnika do odstopa od pogodbe”. Prejeto blago se mora vrniti nepoškodovano in v nespremenjeni količini, razen če je blago uničeno, pokvarjeno, izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv potrošnik.

Za uveljavitev pravice do odstopa mora potrošnik z nedvoumno izjavo obvestiti podjetje o svoji odločitvi o odstopu od te pogodbe – s pismom poslanim po pošti ali preko elektronskega naslova na rok@810.si.

Uporabite obrazec na tej povezavi. Najdete ga na dnu strani – Priloga 2. – POVEZAVA

Če potrošnik odstopi od pogodbe, mu podjetje brez nepotrebnega odlašanja in v vsakem primeru najpozneje v 14 dneh od dneva prejetja obvestila o odstopu od pogodbe povrne vsa prejeta plačila, vključno s stroški dostave. Podjetje vrne prejeta plačila potrošniku z enakim plačilnim sredstvom, kot ga je uporabil potrošnik, razen če je izrecno dogovorjeno drugače; v nobenem primeru pa zaradi tega povračila potrošnik ne nosi nikakršnih stroškov. Pri prodajnih pogodbah lahko podjetje zadrži vračilo prejetih plačil do prevzema vrnjega blaga ali dokler potrošnik ne predloži dokazila, da je blago poslal nazaj.

STVARNA NAPAKA

Reklamacijo iz naslova stvarne napake lahko kupec uveljavlja za vsak kupljeni izdelek v trgovini, razen za storitve. Iz naslova stvarne napake lahko potrošnik napako reklamira pri prodajalcu in to v roku 2 mesecev od odkritja stvarne napake, oziroma v roku 2 let, ko je bilo blago prevzeto s strani kupca.

Šteje se, da je napaka na stvari obstajala že v času izročitve, če se pojavi v roku šest mesecev od izročitve.

Kaj je stvarna napaka?
a. artikel nima lastnosti, ki so potrebne za njegovo normalno rabo ali za promet
b. artikel nima lastnosti, ki so potrebne za posebno rabo, za katero jo kupec kupuje, ki pa je bila prodajalcu znana oziroma bi mu morala biti znana
c. artikel nima lastnosti in odlik, ki so bile izrecno ali molče dogovorjene oziroma predpisane
d. je prodajalec izročil artikel, ki se ne ujema z vzorcem ali modelom, razen če je bil vzorec ali model pokazan le zaradi obvestila.

KAKO SE PREVERJA PRIMERNOST ARTIKLA?

Primernost blaga za normalno rabo se presoja glede na običajno blago enake vrste in ob upoštevanju kakršnih koli prodajalčevih izjav o značilnostih blaga, ki jih je dal prodajalec ali proizvajalec zlasti z oglaševanjem, predstavitvijo izdelka ali navedbami na blagu samem.

Obvestilo o napaki lahko potrošnik prodajalcu sporoči osebno, o čemer mu prodajalec mora izdati potrdilo, ali ga pošlje v prodajalno, kjer je bila stvar kupljena, ali pa zastopniku prodajalca, s katerim je pogodbo sklenil. 

Pri uveljavljanju pravic iz tega naslova mora potrošnik trgovcu v obvestilu o napaki natančneje opisati napako in prodajalcu omogočiti, da izdelek pregleda. Artikel, ki ga vračate, mora ob vračilu imeti priložene vse morebitne dodatke.

Če napaka ni sporna, mora podjetje čim prej, najkasneje pa v roku 8 dni, ugoditi potrošnikovemu zahtevku. Če pa o napaki obstaja spor, mora podjetje v roku 8 dni podati potrošniku pisen odgovor.

Potrošnik lahko zahteva po lastni izbiri :
a. zamenjavo blaga (v primeru, da je na zalogi)
b. vračilo dela plačanega zneska v sorazmerju z velikostjo napake
c. odpravo napake na blaga
d. vračilo plačanega zneska

V primeru, da je prišlo do poškodbe paketa med samo dostavo, je potrebno izvršiti reklamacijo pri Pošti Slovenije/GLS kurirski službi in nas o reklamaciji obvestiti.

GARANCIJA

Artikli v trgovini (ne velja za storitve) imajo garancijo, če je tako navedeno na garancijskem listu ali na računu. Garancija je veljavna ob upoštevanju navodil na garancijskem listu ter ob predložitvi računa. Garancijski roki so navedeni na garancijskih listih ali na računu. Informacija o garanciji je navedena tudi na strani s predstavitvijo artikla. Če informacije o garanciji ni, artikel nima garancije ali pa podatek v tem trenutku ni znan. V slednjem primeru lahko kupec kontaktira ponudnika, ki bo zagotovil ažurno informacijo.

DOSTAVA

Ponudnik bo blago oziroma storitev dostavil v dogovorjenem roku. Pogodbena partnerja za dostavo pošiljk sta GLS in Pošta Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito.

Izdelki, ki so na zalogi, bodo dostavljeni v roku od 1 do 10 delovnih dni, šteto od dneva dokončne potrditve vašega naročila. Strošek dostave izdelkov se računa po spodnjem ceniku:

a. Strošek dostave pošiljke v Sloveniji znaša 3,50 €
b. V primeru pošiljanja v tujino (Hrvaška, Bosna in Hercegovina, Srbija) se zaračuna poštnina 8,00 €.
c. Za oceno stroška dostave v druge države nam pišite na rok.vedezevanje@gmail.com

Pri prevzemu odkupne pošiljke Pošta Slovenije zaračuna poštno provizijo za prenos kupnine po njihovem veljavnem ceniku. Le-ta znaša pri pošiljkah do 98€ 1,05%, od 98€ do 501€ 1,07% od vrednosti, nad 501€ 5,36€. Pošta Slovenije ima pravico te cene spreminjati.  Pri dostavi preko podjetja GLS ta strošek odpade.

Če naročenih izdelkov ne bomo mogli dostaviti v predvidenem času, vas bomo o tem obvestili, pri čimer bomo uporabili vaše kontaktne podatke, ki ste nam jih zaupali ob naročilu. V primeru dostave preko Pošte Slovenije kupnino poravnate na vaši lokalni poštni izpostavi, kjer tudi prevzamete naročeni izdelek.

VARNOST NAKUPA V SPLETNI TRGOVINI

Zaradi vaše varnosti Vas v spletni trgovini tarot-vedezevanje.si nikdar ne bomo spraševali po bančnih podatkih ali po številki računa. Za plačilo po avansnem računu ali za plačilo po povzetju potrebujemo zgolj vaš naslov. Plačilo preko kreditne kartice ali sistema Paypal poteka preko sistema Paypal, ki obenem tudi skrbi za varnost transakcij in jamčijo varnost nakupa. Tako smo dosegli, da je nakup v spletni trgovini tarot-vedezevanje.si popolnoma varen.

04 NAČINI PLAČILA

Ponudnik omogoča naslednje načine plačila izdelkov, ki so na voljo na strani tarot-vedeževanje.si:

s kreditnimi karticami in sistemom PayPal

s klicem na komercialno številko 090, ki je navedena na strani

s poslanim SMS sporočilom, na številko, ki je navedena na strani

05 VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika. Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo.

Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika.

_________________________________

POLITIKA ZASEBNOSTI

Rok Matjačič s.p., ki je upravljalec spletne strani, se zavedamo pomena vaše zasebnosti in varovanja vaših osebnih podatkov, zato skrbimo za njihovo varovanje ter namensko obdelavo. Namen politike zasebnosti je posameznikom podati jasna navodila katere osebne podatke zbiramo, zakaj jih zbiramo, kako jih uporabljamo, kako so zavarovani in kakšne so vaše pravice v povezavi z osebnimi podatki.

1. Obdelava podatkov

Z vpisom vaših osebnih podatkov se strinjate, da o vas zbiramo osebne podatke, ki ste nam jih posredovali.

2. Katere podatke zbiramo

– ime in priimek;
– naslov za dostavo;
– podjetje oz. naziv pravne osebe in davčno številko (če je uporabnik pravna oseba);
– naslov elektronske pošte;
– kontaktno telefonsko številko;
– čas in datum oddaje naročila;
– druge podatke, ki jih uporabnik prostovoljno vnese v obrazce v spletni trgovini;
– druge podatke, ki jih uporabnik prostovoljno doda naknadno v svojem profilu.

Za pravilnost, popolnost in ažurnost podatkov, ki jih vnesejo uporabniki, upravljavec ne odgovarja.

3. Kdo je zbiratelj osebnih podatkov

Zbiratelj osebnih podatkov je Rok Matjačič s.p.

4. Za katere namene zbiramo osebne podatke?

Osebne podatke zbiramo, vodimo, hranimo in uporabljamo v procesu odpošiljanja in obveščanja o naročenih izdelkih ter za pošiljanje promocijske e-pošte za spletno trgovino www.tarot-vedezevanje.si. Za komercialno obveščanje preko e-naslovov uporabljamo aplikacijo Mailchimp, zato se lahko e-naslovi ter ime in priimek posredujejo tudi v tujino. Upravljalec lahko podatke v anonimni sumarni obliki uporabi za namene statističnih analiz. Zaupnost osebnih in drugih podatkov uporabnikov ne bo kršena v nobeni obliki. Upravljalec podatkov teh ne bo uporabil v namen, ki bi kakorkoli škodoval uporabniku ali drugi vpleteni osebi.

5. Pravna podlaga

Osebne podatke zbiramo na podlagi vašega soglasja. Osebna privolitev pomeni vsako vašo prostovoljno, izrecno, informirano in nedvoumno izjavo volje s katero izrazite soglasje z obdelavo osebnih podatkov za določen namen. V primeru uporabe spletne strani se šteje, ko s klikom na prazno okence potrditev, da se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja.
Podatki se hranijo minimalno 10 let po preteku leta v katerem je bil izdan račun (davčna zakonodaj ob nakupu), podatki za neposredno trženje pa največ do preklica.

6. Posredovanje osebnih podatkov

Upravljalec ne bo pod nobenim pogojem brez izrecnega dovoljenja uporabnika posredoval osebnih oz. drugih podatkov uporabnika tretji osebi oz. ne bo omogočil tretji osebi vpogled v osebne oz. druge podatke uporabnika, razen če bi to od njega zahtevale državne oblasti, če je taka obveznost določena v zakonu. Dostavni službi (npr. Pošta Slovenij, DPD, GLS  ipd.) bo upravljalec zaupal le potrebne podatke za dostavo v spletni trgovini kupljenih izdelkov.

7. Vaše pravice

V skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov imate pravico do dostopa do podatkov, ki se nanašajo na vas, pravico do popravka podatkov, pravico do omejitve obdelave, pravico do izbrisa podatkov ter pravico do prenosljivosti podatkov.
Katerokoli pravico po Splošni uredbi o varstvu osebnih podatkov lahko kadarkoli pisno uveljavljate. Pri tem navedite ime, priimek ter elektronski naslov.
Zahtevo lahko pošljete na elektronski naslov: rok.vedezevanje@gmail.com

8. Dodatna pojasnila

Če imate vprašanja, težave ali pripombe glede te politike zasebnosti, nam to lahko sporočite na elektronski naslov: rok.vedezevanje@gmail.com

___________________________

6 POGODBA IN RAČUN

Nakupna pogodba (račun) 

je sklenjena v slovenskem jeziku. Ob prevzemu blaga prejme kupec natisnjen račun za nakupljene izdelke. Kopija računa bo shranjena pri podjetju in jo lahko prejmete na pisno zahtevo. Kupec prejme račun za naročene artikle skupaj z naročenimi artikli v paketu. Ker je lahko paketov več, bo račun v enem izmed teh. Na računu sta razčlenjena cena in vsi stroški v zvezi z nakupom. Kupec je dolžan preveriti pravilnost podatkov na računu in o morebitnih napakah obvestiti prodajalca v osmih dneh od prejema. Kasneje podanih ugovorov glede pravilnosti izdanih računov ne upoštevamo.

V primeru klica na komercialno številko 090 se strošek izpiše na mesečnem računu za telefonske storitve.

07 OMEJITEV UPORABE INFORMACIJ IZ SPLETNE STRANI

Informacij in gradiv, ki so prikazana na strani tarot-vedezevanje.si in njenih pod-straneh (besedila, slike, videi), ni dovoljeno prenašati brez pisnega dovoljenja s strani upravljalca spletne strani. Dovoljeno je tiskanje informacij in gradiv z namenom ogledovanja in branja za nekomercialne namene. Vsako drugo kopiranje, distribuiranje, ponovno objavljanje, spreminjanje informacij in gradiv ali njihovo pošiljanje po pošti ter razširjanje na kakršen koli drug način brez predhodnega pisnega dovoljenja, je prepovedano.

Prav tako je prepovedana uporaba katerega koli elementa tarot-vedezevanje.si za kakršne koli druge namene, kot za izključno osebno, nekomercialno, domačo rabo. Rok Matjačič s.p. ne odgovarja za obliko in vsebino spletnih strani, ki so na kakršenkoli način povezane s stranmi tarot-vedezevanje.si.

Pri obisku in uporabi povezanih spletnih strani je odgovornost družbe Rok Matjačič s.p. za vse primere izključena. To pravno obvestilo lahko upravljalec strani kadarkoli spremeni in je za uporabnike zavezujoče v vsakokratni spremenjeni obliki, zato priporočamo, da jih v primeru uporabe spremljate na teh straneh.

Z uporabo te strani ste izkazali in potrdili, da ste seznanjeni z našimi pogoji in da se z njimi strinjate. Uporaba strani v nasprotju z navedenimi pravili je prepovedana. Uporabnik, ki uporablja strani na način, ki je v nasprotju z navedenimi pravili, je v celoti materialno in odškodninsko odgovoren.

08 KOMUNIKACIJA

Ponudnik bo z uporabnikom stopil v stik preko sredstev komunikacij na daljavo le, če temu uporabnik izrecno ne nasprotuje. Oglasna elektronska sporočila bodo vsebovala naslednje sestavine:

a. označena bodo kot oglasna sporočila oziroma kot novice
b. pošiljatelj – Vedeževalec Rok – bo jasno razviden,
c. različne akcije, promocije in druge tržne tehnike bodo označene kot takšne. Prav tako bodo jasno določeni pogoji udeležbe v njih,
d. jasno bo predstavljen način odjave od prejemanja oglasnih sporočil.

Elektronska sporočila pošiljamo vsem, ki se prijavijo na prejemanje novic, kot tudi vsem, ki so opravili nakup. Željo uporabnika, da ne želi prejemati oglasnih sporočil, bo ponudnik izrecno spoštoval in ga takoj odstranil iz seznama prejemnikov novic.

09 PIŠKOTKI

Piškotki so male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave uporabnikov s katerimi dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga uporablja uporabnik – ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči.

Zakaj so piškotki potrebni

Piškotki so temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Najpogostejše funkcije e-poslovanja ne bi bile mogoče brez piškotkov. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletno stranjo je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih straneh pa je s tem bolj učinkovito in prijetno.

Piškotke uporablja večina spletnih strani, so priročno sredstvo za ohranjanje sveže in primerne vsebine, ki je v skladu z interesi in preferencami posameznega spletnega uporabnika. Razlogov za uporabo piškotkov je tako več, kot prvi gotovo njihova lastnost shranjevanja podatkov o stanju posamezne spletne strani (podrobnosti o prilagoditvah posamezne spletne strani), pomagajo pri izvajanju raznih spletnih storitev (spletne trgovine), pomagajo pri zbiranju raznih statistik, o navadah spletnega uporabnika – saj se le z njimi lahko spremlja pogostost obiskovanja določene spletne strani.

Podjetja lahko s pomočjo piškotkov ocenijo učinkovitost zasnove svojih spletnih strani, kot tudi ustreznost vrste in števila oglasov, ki jih ponujajo uporabnikom na svojih spletnih straneh.

10 ODVEZA ODGOVORNOSTI

Ponudnik se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njegovih straneh. Kljub temu, pa se lahko lastnosti artiklov, rok dobave ali cena spremenijo tako hitro, da ponudnik ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru, bo ponudnik kupca obvestil o spremembah in mu omogočil odstop od naročila ali zamenjavo naročenega artikla. Čeprav se ponudnik trudi zagotoviti natančne fotografije prodajnih artiklov, je potrebno vse fotografije jemati kot simbolične. Fotografije ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Omejitev odgovornosti – uporaba spletne strani

Vse informacije in gradiva na strani tarot-vedezevanje.si so informativne narave. Upravljalec spletne strani se bo trudil za optimalno delovanje, vendar ne prevzema nikakršnih odgovornosti in garancij za nemoteno uporabo strani. Vsi uporabniki uporabljajo spletne strani tarot-vedezevanje.si na lastno odgovornost.

Niti Rok Matjačič s.p., niti katera koli druga fizična ali pravna oseba, ki je sodelovala pri ustvarjanju, nastanku in izdelavi strani ali še sodeluje pri nadgradnjah in novih informacijah in gradivih, ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nezmožnosti uporabe informacij in gradiv na straneh tarot-vedezevanje.si ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Rok Matjačič s.p. tudi ne more biti odgovoren za kakršne koli poškodbe (vključno tiste, ki jih povzročijo virusi) računalniške opreme, mobilnih telefonov ali katerekoli druge aplikacije, s katero je mogoče dostopati do strani, zaradi vašega obiska strani ali kakršnekoli njene uporabe. Upravljalec ne more biti odgovoren za nikakršno škodo kakršnekoli vrste, ki bi utegnila nastati zaradi uporabe ali nezmožnosti uporabe strani tarot-vedezevanje.si.

Rok Matjačič s.p. se bo trudil za pravilnost, ažurnost in popolnost podatkov, vsebovanih na teh straneh, vendar ne prevzema nikakršne odgovornosti o njihovi pravilnosti, ažurnosti in popolnosti. Upravljalec lahko te strani spremeni kadarkoli in brez predhodnega obvestila in ne prevzema nikakršne odgovornosti za posledice teh sprememb.

11 SPREMLJANJE OBISKA STRANI

Upravljalec avtomatsko zbira podatke o uporabi teh strani (program Google Analytics), predvsem podatke, katere strani so največkrat obiskane, koliko obiskovalcev dnevno obišče te strani in koliko časa obiskovalci ostanejo na posamezni strani. Ti podatki ne omogočajo vpogleda v osebne podatke uporabnikov.

Upravljalec podatke o obiskanosti tarot-vedezevanje.si uporablja za lastne potrebe in za potrebe oglasnega trženja. V kolikor se z zajemom omenjenih informacij ne strinjate, lahko to ustrezno označite v nastavitvah vašega brskalnika.

12 PRITOŽBE IN SPORI

Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Ponudnik se trudi izpolnjevati svojo dolžnost vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb in določiti osebo, s katero se (v primeru težav) kupec lahko poveže telefonsko ali po elektronski pošti.

Pritožba se odda prek e-poštnega naslova rok.vedezevanje@gmail.com. Postopek obravnave pritožbe je zaupen.

Klic v živo 090 30 13 | SMS: VIZIJA na 6060 + vaše ime in vprašanje
Facebook
Twitter
Instagram

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri