Taroskop – 01.05.2017 – 07.05.2017

By Rok 2 leta ago
Home  /  Taroskop  /  Taroskop – 01.05.2017 – 07.05.2017

Tedenski horoskop za vas pišem Vedeževalec Rok.

Za osebno svetovanje me pokličite na 090 30 13 ali naročite katerega od paketov vedeževanja.


OVEN

Prvi majevski teden za vse Ovne in Ovnice bo zaznamovan z uspehom, če se boste le potrudili za svoje sanje in naredili odločilen korak. Vse, kar potrebujete za uspeh, je vera vase in odločitev, da razpletete dogajanje v smeri vizije svojih sanj. Vse ostalo se bo zgodilo kot po čudežu vam v korist. Resnično bo tukaj obveljal ovnov moto »prišel, videl, zmagal«. Tekom tedna pa se lahko zgodi, da se boste nekateri izmed vas počutili izgubljene, a že proti koncu tedna boste našli svoje mesto pod soncem.


BIK

Če bi bolj zaupali sami vase in v svoje sposobnosti nadzora in reda, bi le tega lahko veliko lažje vzpostavili na več področjih vašega življenja. Začetek tedna za vaše počutje ne bo najbolj kompatibilen, a ne obremenjujte se s preteklostjo, rajši iščite rešitve v sedanjosti. Že v sredini tedna se vidi, da se bodo stvari v vašem življenju premaknile v srečnejše smeri in tudi vi boste zelo zadovoljni z rezultatom vaših prizadevanj. Proti koncu tedna in za vikend se bo obnovila vaša psihična in fizična moč ter zdravje.


DVOJČKA

Vsem, ki ste po zodiakalnem znamenju Dvojček bo tekoči teden še kako pisan na kožo! Sedaj je čas, da nadaljujete s svojimi načrti in poslušate vaše notranje vodstvo, ki vas vodi k vaši najvišji usodi in izpolnitvi. Vse »zakaj« in »kako«, prepustite višjemu načrtu in verjemite, da se bo na koncu vse dobro izšlo. V tem tednu boste tudi zelo napredovali na samem življenjskem področju, kar vam bo dalo nov zagon in motivacijo.


RAK

Znašli ste se pred velikim izzivom in na pot vam prihaja še nekaj odločitev, katerih morda ne bi želeli sprejemati. Ampak vseeno je dobro, da jih sprejmete, ob tem pa poslušajte svoje notranje vodstvo, modrega prijatelja ali svetovalca. Depresivno razpoloženje, ki vam bo vladalo v začetku tedna, bo pravzaprav budnica za vas, ker boste začeli spreminjati pogled na stvari v svojem življenju in to vas bo osvobodilo. Že proti koncu tedna bo vaše počutje na vrhuncu. Srečnejši boste kot kdaj koli prej.


LEV

Prvi teden v maju vam prinaša precej stabilno in umirjeno razpoloženje – zlahka boste razpolagali s svojo energijo in tudi vaše ljubezensko in partnersko življenje se bo izboljšalo. Lahko bi rekli, da boste znova našli čudež v življenju, kar je lahko sreča, ki jo občutite ob drugem človeku – partnerju, projektu ali pa ob svojem poslanstvu. Vikend vam prinaša veliko uspehov in prav takrat je primeren čas za manifestacijo vaših načrtov.


DEVICA

V začetku tedna boste našli novo idejo in vizijo v vašem življenju – mnogo izmed vas bo odkrilo svoje življenjsko poslanstvo, spet drugi si boste želeli menjave službe, kar je pa vsem skupno – želeli boste začeti početi nekaj, kar vas resnično veseli. Vsi se čez čas spreminjamo in vi niste nobena izjema. Zdaj vas veselijo drugačne stvari, kot so vas včasih in prav je tako. Pred vami je teden uspeha in predvsem, premaganih ovir na vaši poti.


TEHTNICA

Prvi teden meseca maja za vse tehtnice bo zelo energičen, pester in poln ustvarjalnosti ter pozitivne energije. Ne pozabite se zanašati na svoje intuitivne darove, kot pomoč pri pomembnih odločitvah. V sredini tedna vas čaka sicer malo napornega dela, ampak pomnite – kadar delamo za lastne cilje in načrte, ni nikoli prepozno in preveč. Konec tedna bo za vas sproščujoč, znova boste našli obetavno pot naprej in rezultati vaših prizadevanj se bodo pokazali konec tedna.


ŠKORPIJON

Morate priti do zavedanja, da težave, ki jih imate na partnerskem ali denarnem področju, so vsekakor rešljive. Nekateri izmed vas ponavljate stare korake in pričakujete drugačne rezultate, spet drugi ste se znašli v slepi ulici. Sedaj si vzemite malo časa, da se pomirite in tako se bodo pomirile tudi zunanje okoliščine. Teden vam je bolj naklonjen na finančnem, kakor na ljubezenskem področju, zatorej ga izkoristite za načrte, povezane z vašo kariero.


STRELEC

V tem tednu se bodo rešile vaše finančne težave, v vaše življenje bo vstopila stabilnost na vseh področjih. Vse, kar morate storiti za to, je da pustite preteklost za seboj in tisto, kar ne morete več spremeniti. Vsak dan za vse nas prihajajo nove priložnosti za napredek in rast in vi niste nobena izjema. Sredina tedna bo za vas precej obetavna na področju ljubezni – vaši odnosi bodo tako polni, kot že dolgo niso bili. Sledi pa tudi finančno izboljšanje in dobro zdravje za konec tedna.


KOZOROG

Prvi teden v tem mesecu bo za vse Kozoroge in Kozoroginje precej dualen. Za dobro nečesa drugega, se boste morali nečemu odreči in narediti konec, a kljub temu vam teden prinaša mnogo darov in uspeha na skoraj vseh področjih. Sreča se bo v sredini tedna po težavnem neurju obrnila v vaše korist in v vaše življenje bosta posijala sonce in optimizem. Konec tedna vas čaka preživljanje časa s svojimi dragimi in tudi napredki na duhovnem področju.


VODNAR

Prva polovica tedna vas bo prisila k temu, da razmislite, kam vaše življenje zadnje čase vodi. Morda ste si sami izbrali takšno smer, morda pa tudi ne. Čas je, da ugotovite, ali je to tisto, kar vas resnično izpolnjuje – v nasprotnem primeru ukrepajte temu primerno. Druga polovica tedna bo zaznamovana s energičnimi premiki, premaganimi ovirami na vaši poti in zmago. Torej, pripravite svoje dolgoročne načrte in si zadajte cilje za prihodnost.


RIBI

Pred vami je veliko napredkov na materialnem področju. Ugotovili boste, da so vaši projekti doživeli velik uspeh, ampak uspeh ni počivanje na lovorikah – najdite inspiracijo na naprej, saj lahko dosežete še veliko več! Vaše sanje in cilji se bodo uresničili, saj ste obdarjeni z Midasovim dotikom (kar pomeni, da vam uspe vse, čemur namenjate pozornost), le glejte, da ne boste spet zavili v slepo ulico in stara pota. Poslušajte svojo intuicijo in ne boste mogli zgrešiti.


Categories:
  Taroskop, Vedeževanje
this post was shared 0 times
 300

Sem vedeževalec Rok in tukaj sem za Vas, da vam s svojimi nasveti in vpogledi v Tarot karte, Angelske karte ter s pomočjo nihala pomagam na vaši osebnostni in duhovni poti. Z vedeževanjem se ukvarjam z vso ljubeznijo in spoštljivim pristopom. Pokliči me na 090 30 13.

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri