Taroskop – 01.10.2018 – 07.10.2018

By Rok 1 year ago
Home  /  Taroskop - Tedenski horoskop  /  Taroskop – 01.10.2018 – 07.10.2018
Tedenski horoskop

Tedenski horoskop za vas pišem Vedeževalec Rok.

Za osebno svetovanje me pokličite na 090 30 13 ali naročite katerega od paketov vedeževanja.


OVEN

Pred vami je čudovit teden! Že v samem začetku se bo kolo sreče zavrtelo v vašo korist, pričakujete pa lahko tudi kakšno karmično nagrado za svoja dejanja iz preteklosti. V sredini tedna bo nadvse pomembna komunikacija in zavedanje svojih moči in sposobnosti. Le tako lahko še bolj uspete. Vikend bo precej miren, sreča pa vam bo naklonjena tudi na ljubezenskem področju. Vaša zveza se bo utrdila. Samski lahko spoznate sorodno dušo.


BIK

Trenutki samote v samem začetku tedna vam bodo razširili obzorja in pomagali delovati v bolj pozitivni smeri. Odkrito se soočite s svojimi problemi na katerem koli področju, saj vas lahko nesreča najde nepripravljene. Občutek varnosti, ki ga kot pravi Biki iščete, boste našli z delom oziroma posvečanju časa tistemu, kar vam je ljubo. Vikend zna biti napet, zato se ne spuščajte v prepire in nesoglasja.


DVOJČKA

Pravo pot boste našli, če se boste odpovedali določenim stvarem. Resnično boste na razpotju ali pa ste že sedaj. Poslušajte svoj notranji glas in druge znake, ki vam kažejo, da ste na pravi poti. Sredina tedna prinaša odhod, lahko tudi v dobesednem smislu kot izlet. Vsekakor pa gre za premik na boljše. Za časa vikenda se boste posvečali svojim načrtom in razmišljali, kaj bi lahko popravili – dopolnili. Svet je vaš.


RAK

Moč volje in samozavesti vam bo prinesla nagrade. V partnerskih odnosih znate nekateri izkusiti stanje, kot da vas partner izkorišča. Zagotovo imate v sebi moč, da to spremenite! To je za vas teden večjih sprememb in bolj kot boste gradili na osebnostni moči, hitreje se bodo vaše želje izkazale. So pa pomembni tudi odnosi ta teden, kajti skozi večino njih boste delovali v svojem vsakdanu.


LEV

Prva polovica tedna bo zelo prijateljsko razpoložena, uspešno boste tudi končali projekt in odprti boste za drugačnosti. Na vidiku je tudi morda rojstvo v družini. V drugi polovici tedna boste združevali svojo moškost in ženskost, kajti prvi oktoberski teden bo za vas Leve precej duhoven. Poiščite odgovore v svoji notranjosti.


DEVICA

V prvi polovici tedna se boste držali bolj zase in boste hladni do drugih. Ne boste pretirano družabno razpoloženi. Cenite tuje mnenje, ampak najprej cenite svojega in pustite pri odločitvah tokrat srce ob strani. V drugi polovici tedna boste čutili željo, da se poženete na nova področja – morda tudi kaj, kar je povezano z vašim poklicem ali pa, da začnete s privatno prakso. Vsekakor vam obe izkušnji v tednu prinašata mnogo rasti.


TEHTNICA

Potovanje, oziroma pot, na katero se boste odpravili vam bo na koncu tedna prinesla zadovoljstvo in občutek miru, ki ga iščete. S sodelovanjem in s pomočjo drugih, znate v sredini tedna doseči svoje cilje. Celoten teden bo precej pester, vi pa boste iskali globlje zadovoljstvo. Vikend vam prinaša združitev, pravo pot naprej in ubrane odnose. Privoščite si oddih – morda tudi izlet v drug kraj. Pot naprej je gladka.


ŠKORPIJON

Cilj, ki ga nameravate uresničiti je dosegljiv. Potrebovali boste nekaj občutka varnosti na svoji poti in boste želeli “vodo prej potipati”. Vzpostavite red, a poskrbite, da ne bo vse preveč sterilno, bodite odprti tudi za drugačnosti. Konec tedna se bo za vas precej dobro zaključil, premagali boste svoje nasprotnike in konkurenco.


STRELEC

Prijateljstva in odnosi bodo ta teden bistvenega pomena. Še posebej si boste blizu z svojo družino, mnogi izmed vas pa se boste selili ali pa iskali nov kraj za bivanje. Stabilnost boste našli in težkih preizkušenj je končno konec! Prva polovica tedna vam bo precej pisana na kožo, sploh na področju ljubezni. V drugi polovici tedna vključno z vikendom boste rešili težavo, ki grozi, da bo zastala na mrtvi točki.


KOZOROG

Prva polovica tedna pripada energiji novih začetkov in svežine, ki jo bo prinesla v vaše življenje. Na vaši poti vam bo marsikaj postalo jasno in vedeli boste, kako ukrepati naprej. V drugi polovici tedna se lahko soočite z nekaj finančnimi težavami, a na koncu vam bo nekdo v zadnjem trenutku pomagal in vse se bo dobro razpletlo. Tudi vi pa bodite pripravljeni podariti nekaj drugim – pa naj si bo to denar, čas ali kaj drugega.


VODNAR

V začetku tedna se lahko znajdete v trikotniških razmerjih, a poslušajte svarila svoje intuicije in ne dovolite, da vas strah zavede. Morda bo prisotnih nekaj težav z zdravjem – še posebej psihičnim, kar pa lahko tudi pripišemo za vas vsesplošni občutljivosti v tem tednu. Konec tedna vam prinaša sprostitev in ozdravitev čustev. Tudi morda po težkih preizkušnjah, katerih vzorci se že morda vlečejo nekaj časa.


RIBI

Tudi ta teden znate biti občutljivi in na splošno gledano, se lahko znajdete na boju med srcem in razumom. Poslušajte ljudi v vašem življenju, ki vam želijo dobro, četudi vam njihovi nasveti morda sprva niso všeč. Bodite voditelj ta teden in se zanesite na pretekle izkušnje pri kovanju in uresničevanju novih stvari. Odnosi bodo potekali mirno, vi pa si boste lahko privoščili počitek z svojim izbrancem/izbranko.


Categories:
  Taroskop - Tedenski horoskop, Tarot, Tedenski horoskop, Vedeževanje
this post was shared 0 times
 200

Sem vedeževalec Rok in tukaj sem za Vas, da vam s svojimi nasveti in vpogledi v Tarot karte, Angelske karte ter s pomočjo nihala pomagam na vaši osebnostni in duhovni poti. Z vedeževanjem se ukvarjam z vso ljubeznijo in spoštljivim pristopom. Pokliči me na 090 30 13 ali pošlji SMS: VIZIJA na 6060.

Facebook
Twitter
Instagram

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri