Taroskop – 01.01.2018 – 07.01.2018

By Rok 9 mesecev ago
Home  /  Taroskop  /  Taroskop – 01.01.2018 – 07.01.2018

Tedenski horoskop za vas pišem Vedeževalec Rok.

Za osebno svetovanje me pokličite na 090 30 13 ali naročite katerega od paketov vedeževanja.


OVEN

Prvi teden v letu bo za vas čaroben! V prvi polovici tedna se kaže karta Zvezde, ki govori o opravičenem upanju. Torej, je prav, da delate na svojih ciljih in željah. Doživeli boste obilje v vseh oblikah – najbolj na zdravstvenem področju, saj bo vaše zdravje odlično, kakor že dolgo ne. Tudi večino ostalih težav boste z lahkoto reševali. Drugo polovico tedna zaznamuje karta Lune, ki govori o naši podzavesti, potlačenih čustvih, sanjah in intuiciji. Pomembno je, da daste poudarek na vse te zadeve. Ker pa luna v astrologiji vlada tudi čustvom in družini, bo vsekakor to področje prav tako cvetelo.


BIK

V prvem tednu leta 2018, je zelo pomembno, da poslušate svoje notranje vodstvo – tisti namig, ki vas vabi iz „teme“, da zaživite polno in srečno življenje, kakršnega si zaslužite. Vladarica prve polovice tedna je Venera, ki bo poskrbela za notranje zadovoljstvo na vseh področjih, najbolj dejavni pa boste na področju ljubezni in odnosov. Pričarajte si romantiko. Vidik druge polovice tekočega tedna je Mars v Ovnu, katerega je tudi vladar. Na praktični ravni se boste počutili odlično, le na nek način boste razdvojeni. Poskrbite, da bo zadovoljstvo prejšnjih dni trajalo.


DVOJČKA

Prva polovica tedna vam prinaša nekaj notranjega nemira in občutke ujetosti, a to samo zato, ker se zavestno ne odločite, da bi izstopili iz težav. Ne žrtvujte se za druge, razen, če so to osebe, ki resnično potrebujejo vašo pomoč. Številka karte prvega tedna je osem, kar v Tarotu pomeni napredke, a le vaš bo bolj počasen. V drugi polovici tedna se boste srečali z nekaj težavami materialnega področja, a dokler boste odprti za rešitve, bo vse potekalo gladko.


RAK

Pred vami sta kar dve karti preporoda. Če še niste s preteklostjo popolnoma zaključili in je pustili za sabo, je sedaj čas, da to tudi storite! Če pogledamo natančneje vaš prvi teden v letu 2018, se boste morali v prvi polovici marsičemu odreči in na stvari, ljudi in okoliščine pogledati z druge perspektive. To se vam sicer lahko, da zdi težavno, a na dolgoročno boste dosegli svoje. V drugi polovici tedna nič ne načrtujte – umirite se in pustite, da odpadejo stari deli vaše osebnosti in navade, ki vam ne služijo več in niso v vaše najvišje dobro.


LEV

Vaša karta tedna je Osmica palic, katere vladar je Merkur v Strelcu. To bo za vas teden osvobajanja in podobno kakor pri znamenju Raka, boste morali dopustiti spremembe. A za razliko od Raka, bo to pri vas šlo hitreje in tudi sami boste hitro opazili napredke na vseh nivojih. Druga polovica tedna vam prinaša novice in zaključek težkega obdobja, na katerega že tako dolgo čakate. Ta teden se prepustite užitkom, kajti čudovite stvari se vam bodo dogajale! Prihaja čas pozitivnih sprememb.


DEVICA

Ta teden vam vlada veliko Marsa. Mars je planet vojne, orožja in operacij, a nič od tega, seveda, ni videti na praktičnem vidiku vaših življenj, zato strah vsekakor ni potreben! Stojite za svojimi prepričanji in v začetku tedna varujte svoj osebni prostor in načela, kajti tako boste največ dosegli. Sredina tedna vam prinaša nekaj čustvenih razočaranj, a hkrati odpira nova vrata lepšim stvarem, ki vam bodo bolj zadovoljevale. Konec tedna vam prinaša romantično avanturo in pustolovščino v dvoje.


TEHTNICA

Pred vami je teden, ki je sicer bolj težavne narave, a le, če boste to tudi dopustili. V začetku tedna se kaže nekaj zaskrbljenosti zaradi finančnega področja, a ne jemljite si stvari preveč k srcu, saj, če se boste preveč odzivali na vse in pričakovali katastrofo, vas bo ta doletela nepripravljene. Uran, kateri vam vlada v drugi polovici tedna, bo doprinesel stvari, o katerih niste niti upali sanjati – z drugimi besedami, bolj drzni boste pri svojih podvigih in morate paziti, da vas pretirano ne zanese.


ŠKORPIJON

Sprememba je tista, ki bo zaznamovala vaš tekoči teden. Izogibajte se konfliktom in raje poglejte na svet skozi ljubezenske oči. Tako boste povsod opazili blagoslove in majhne priložnosti, ki čakajo, da jih izkoristite. Izogibajte se prepirom, a hkrati se postavite zase in trdno stojte za svojimi načeli. Venera v Vodnarju vam prinaša nekaj nenavadnih stvari, morda tudi v vaših odnosih. Ta teden izkoristite bolj za to, da se lotite zadev, ki vas še čakajo od prej. Postorite, kar morate!


STRELEC

Rešite se preganjavice in si ne nalagajte preveč na svoja pleča, kolikor je mogoče! Vzemite si čas za počitek, saj ste med prazniki veliko delali. Zabava in delo morata biti uravnotežena, v nasprotnem primeru je lahko posledica „izgorelost“. Nekje v sredini tedna boste našli žariščno točko moči, od katere dalje se vam bo zdelo, da je vse lahko postoriti. Bodite pa previdni na finančnem področju in kaj tudi prihranite, saj so pomembnejše pametne naložbe za prihodnost, kakor pa priložnostno zapravljanje, ki vas lahko pripelje v takšne ali drugačne dolgove.


KOZOROG

Na vrata trka nova priložnost! Izkazalo se bo, da boste lahko uresničili svoje upe in sanje. V prvi polovici tedna boste zelo avanturistično razpoloženi in vse se vam bo zdelo, da lahko naredite, brez, da bi morali to posebej načrtovati. A le glejte, da vas ne zanese preveč. Druga polovica tedna vam prinaša napredke na materialnem področju – kar se lahko kaže na praktičnem nivoju kot boljša plača, napredovanja v službi, nepričakovani dohodki. Seveda, pa karta As novcev lahko pomeni tudi zaobljubo kot je poroka, zaroka…


VODNAR

Ta teden ste obdarjeni z Midasovim dotikom, kar vam omogoča uresničitev vsega, kar si želite. Edini vidik, na katerega morate paziti je to, da delujete v skladu z vašimi srčnimi željami. V prvi polovici tedna vas čaka znatno izboljšanje vašega gmotnega položaja, nekateri boste prejeli pomoč v večjem znesku, spet druge čaka napredovanje v službi. V drugi polovici tedna ne boste vedeli, po čem točno hrepenite in v tem trenutku je dobro, da se ustavite, a vseeno načrtujete in sanjate dalje.


RIBI

Vaš teden so vibracijsko obarvale tri karte velike arkane, ki so vse zelo pozitivne! To je teden, kjer se vam bodo res dogajale pomembne in velike stvari. V ozadju tega se skriva pozitivna sprememba, ki bo premaknila stvari na mnogo bolje, četudi se sedaj počutite kot, da ste sami in kot da vaše življenje razpada. Samota je zadostna lekcija. Nekje pri koncu tedna boste našli notranji mir in nadaljnje izhodišče za trajnost le tega. Na poti so ubrani odnosi z drugimi.


 

Categories:
  Taroskop, Vedeževanje
this post was shared 0 times
 100

Sem vedeževalec Rok in tukaj sem za Vas, da vam s svojimi nasveti in vpogledi v Tarot karte, Angelske karte ter s pomočjo nihala pomagam na vaši osebnostni in duhovni poti. Z vedeževanjem se ukvarjam z vso ljubeznijo in spoštljivim pristopom. Pokliči me na 090 30 13.

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri