Taroskop – 02.01.2017 – 08.01.2017

By Rok 3 leta ago
Home  /  Tarot  /  Taroskop – 02.01.2017 – 08.01.2017

OVEN: Začetek tedna vam prinaša blaginjo na vseh področjih, a z še več truda boste to obdržali čez ves teden. Ne trudite se zaman pri stvareh, ki vam ne uspevajo, saj obstaja za to dober razlog. Čas še ni ravno primeren za uresničitev vaših podvigov in prej morate osvojiti lekcijo pretirane zatopljenosti v točno določeno stvar. Prepustite se spremembam in se jim ne upirajte. Ta teden je boljše, da preživite nekaj časa sami s sabo ter načrte prihranite za naslednjič.

BIK: Teden se bo za vas začel odlično – polni boste novega in svežega zagona, prišel bo vaš čas pozornosti in edinstvenosti. V začetku tedna vam bo optimizem prinesel najboljše rezultate in tudi tako se boste dobro počutili v svoji koži. V sredini tedna se boste morda znašli na razpotju, a povsem varno za vas je, da nadaljujete s svojimi načrti. Konec tedna pazite, da se ne boste pretirano naprezali in si raje privoščite počitek.

DVOJČKA: Pustolovščina, ki vam bo dajala navdih za nadaljnje premike se bo izkazala opravičeno in deležni boste rezultata, katerega pričakujete, če se boste le držali sedanje poti. Ta teden vam je precej naklonjen na področju ustvarjalnosti v vseh pogledih. Hrepeneli boste tudi po nečem drugačnem, bolj smiselnim – stare stvari, ki ste jih prerasli, vas ne zanimajo več in prišel je čas za premik naprej.

RAK: Prvi teden v letu vam je naklonjen na vseh področjih. Stvari se vam bodo dogajale kar same od sebe, brez, da bi morali za to kaj storiti. Uspevali boste na ljubezenskem področju, na splošnem življenjskem področju, na denarnem sicer malo manj, a ni bojazni, da bi si s tem že sedaj belili glavo. Ves teden bo potekal sproščeno in tudi vi boste s končnim rezultatom svojih načrtov zelo zadovoljni.

LEV: Zavestni premik naprej bi izboljšal zadeve, ki vas skrbijo. Preveč dolgo že stojite na enem mestu – bodisi zaradi strahu pred spremembami, ali pa, ker bežite pred resničnostjo. Vsekakor, oboje od tega početja ni ne zdravo, ne koristno za vas. Začnite igrati aktivno vlogo namesto pasivne v svojem življenju, najdite smisel, zadajte si cilje, potem pa jih korak za korakom izpolnjujte. Trdo delo se vam bo v tem tednu bogato poplačalo.

DEVICA: Ta teden je zelo dobro za vas, da uravnovesite vse nasprotujoče si dejavnike, bodisi vašega počutja ali zunanjih okoliščin. To vam bo zelo dobro uspelo in bo temelj za vas prihodnji uspeh. V sredini tedna vas čaka povečana samozavest in zelo priporočljivo je, da izkoristite pozitivno energijo v sebi za vaše načrte. Konec tedna vam prinaša uspešen zaključek in hkrati tudi nov začetek. Zbrišite svoj notranji zaslon prepričanj ter obrnite nov list v življenju.

TEHTNICA: Novo leto začnite tako, da za seboj pustite preteklost ter obdržite le lekcije in nauke. Bodite luč samemu sebi. Vse se začne z vami. Energija ljubezni, če jo boste izkoristili, bo najmočnejša v tem tednu glede vaših odnosov in prav tako dela ter ostalih stvari. Ta teden boste imeli res vse – ubrane odnose, harmonično počutje, dobro zdravje ter blaginjo. Ne pozabite si vzeti čas za svoje najdražje in bližnje.

ŠKORPIJON: Na svoji poti poslušajte intuicijo, saj če jo boste, je rezultat lahko samo dober. Ta teden se boste počutili kot, da vas drugi ne razumejo, ampak to se bo kmalu, proti koncu tedna spremenilo. Soočite se z neprijetnimi vidiki vaših odločitev in njihovih posledic in tako si boste odprli vrata k novim rešitvam. Ne morete večno stati na mrtvi točki. Vaša samozavest naj bo temelj za vse podvige v prvem tednu tega leta.

STRELEC: Spremembe, ki se vam dogajajo zadnje čase, so za izboljšanje in za vaše najvišje dobro. Spoštujte tradicijo in njene okvirje ter poglejte na življenje z duhovnega vidika, kjer se skrivajo odgovori na vaša najbolj pereča vprašanja. Ta teden boste obkroženi s podporo vaših najdražjih in obetate si lahko harmonične družinske odnose. Konec tedna vas čaka ustvarjalna pustolovščina in vaši načrti bodo začeli dobivati podobo.

KOZOROG: Vaš teden se bo začel odlično in vse, kar ste pričakovali, se bo najverjetneje pojavilo v vašem življenju. Zelo priporočljivo je, da vzpostavite red v vašem življenju in zaobljube, ki se jih boste držali vse leto. Vaši odnosi izven družinskega kroga v tem tednu bodo sicer bolj hladne narave, a kljub temu pravični in dostojni. Še posebej bodo imele vpliv na vas moške figure – oče, partner, brat, prijatelj ali sin.

VODNAR: Nove poti se odpirajo za vas in od vas samih je odvisno, katero boste ubrali. Rešite se negativnih misli in prepričanj, ki vas ovirajo pri vašem napredku in opazujte zatem moč dogodkov, ki bo delovala v vašo korist. Za neopravljene stvari imate še nekaj časa in na splošno ste v tem tednu obdarjeni z Midasovim dotikom, ki pozlati vse, česar se dotaknete – z drugimi besedami, vsemu sledi uspeh. Vaše družinsko in materialno življenje bo uravnovešeno.

RIBI: Kolo sreče se bo zavrtelo v vašo korist in vi boste pobirali sadove svojega dela. Vse, čemur ste namenjali pozornost, bo sedaj obrodilo sadove vašega truda. Vseeno pa ne pozabite na dobroto in delite z drugimi vašo modrost in jim pomagajte v težkih trenutkih. Proti koncu tedna vas čaka pomembno sporočilo, ki bo obrnilo vaše življenje na bolje. Ta teden vam je zelo naklonjen na vseh področjih.

Vedeževalec Rok

Categories:
  Tarot, Vedeževanje
this post was shared 0 times
 100

Sem vedeževalec Rok in tukaj sem za Vas, da vam s svojimi nasveti in vpogledi v Tarot karte, Angelske karte ter s pomočjo nihala pomagam na vaši osebnostni in duhovni poti. Z vedeževanjem se ukvarjam z vso ljubeznijo in spoštljivim pristopom. Pokliči me na 090 30 13 ali pošlji SMS: VIZIJA na 6060.

Facebook
Twitter
Instagram

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri