Taroskop – 02.07.2018 – 08.07.2018

By Rok 1 leto ago
Home  /  Taroskop - Tedenski horoskop  /  Taroskop – 02.07.2018 – 08.07.2018

Tedenski horoskop za vas pišem Vedeževalec Rok.

Za osebno svetovanje me pokličite na 090 30 13 ali naročite katerega od paketov vedeževanja.


OVEN

Tema vašega celotnega tedna je ljubezen. V začetku do sredine tedna znate biti zelo nepotrpežljivi prav na tem področju in s svojimi željami in prizadevanji. Karte vas svarijo pred pretiravanjem tudi na vseh ostalih področjih – konec koncev so pa odnosi katere koli narave prav velik dejavnik in izhodišče za ostale težave. Bodite v tem tednu potrpežljivi s samim seboj in drugih, kajti drugače boste svoje odločitve obžalovali.


BIK

V tem tednu boste iskali prizemljenost in stabilnost, kar sta že tako vrlini vas Bikov. Za svoje načrte je pomembno, da si zanje vzamete čas in predvsem premislite o svojem naslednjem koraku. To bo tudi teden lekcij. Določene stvari znate izgubiti začasno, ker morda še niso pripravljene, da se polno razvijejo. Je pa prav to ta lekcija, da morate na zadeve pogledati z duhovne plati in v njihovo bistvo.


DVOJČKA

Sprememba bo v tem tednu za vas Dvojčke neizogibno nastopila. Morda se vam je pred kratkim končalo razmerje in še vedno okrevate po težji preizkušnji, a vedite, da prihaja nova zora, čeprav ne morda točno v tisti smeri kjer želite. Bodite tudi pozorni na svoje zdravje, preverite njegovo njegovo stanje pri zdravniku in se izogibajte psihičnim naporom. Določene načrte je boljše opustiti vsaj zaenkrat, kajti sedaj ni pravi čas.


RAK

Iskanje ravnovesja, notranje resnice o sebi in drugih vam bo prineslo zadovoljstvo, ki ga iščete. Še posebej vaše finančno stanje potrebuje temeljit pregled in rešitev. Na področju psihe in odnosov boste morali biti samozavestni in se ne izogibati težavam – se z njimi soočiti, ne glede na to, kako težko se to zdi v sedanjem trenutku.


LEV

Materialna in čustvena prizadevanja bodo prišla do izraza. Še posebej morate biti pozorni na odnose z ženskimi predstavnicami v vašem življenju, kajti tu lahko podprete ali izveste marsikaj. Energija dajanja mora krožiti. Morda zadnje čase preveč “jemljete” in sedaj je prišel čas, da izkažete hvaležnost vsem za podporo in njihove usluge.


DEVICA

Finance in kariera so tema vašega tekočega tedna. Prepustite se dogodkom, tvegajte in drznite si! Energije stvarstva vas podpirajo in dosežete lahko prav vse (ali še mnogo več), kar nameravate. Tistim, ki nimate sreče pri iskanju službe, se bo ta teden nasmehnila sreča in vam na pot prinesla hkrati dar in izziv glede tega. Lahko se nadejate tudi nekakšne finančne pomoči.


TEHTNICA

Odrecite se svoji tipični naravi Tethnic, da vsako stvar premlevate, kajti le to vas drži v začaranem krogu! Odločitev, ali boste ostali ali šli morate sprejeti zdaj in tudi nove možnosti se vam bodo ponudile. Ko se dobra možnost povaji, prosim, ne oklevajte. Rajši trdo delajte za njo in vložite ves svoj trud. Čaka vas novo, bolj plodno obdobje, le potrpežljivi boste morali biti.


ŠKORPIJON

Na zalogi imate neomajno moč, katero lahko uporabite v konstruktivne in dobre namene. Najbolj se bo to ta teden izražalo na ljubezenskem področju. Ne pozabite, da se ljubezen začne z vami samimi, šele nato pride čas za zabavo in avanture. Ukrotite svoje nagone in strah. Z doseženim boste zelo zadovoljni.


STRELEC

V tem tednu vam bo uspelo vse, česar se boste lotili – pod pogojem, da pustite preteklost za seboj. Razburkane vode se bodo sedaj umirile, čaka vas neizrekljiva sreča in izpolnitev vaših srčnih želja po čudežu, brez, da bi za to morali kaj posebnega narediti. Le prepustite se! Čaka vas popolni izid vaših pričakovanj, družinsko življenje bo na vrhuncu.


KOZOROG

Pretekla razočaranja so vas bremenila dovolj dolgo, sedaj se morate osvoboditi odvisnosti, laži in lalžnih negativnih pepričanj. Na sredini tedna bo trenutek vaš in vi boste v središču pozornosti. To vam bo dalo dodatni zagon, da se kljub težavam, katere preživljate osredotočite na najboljše v sebi – svoje najvišje potenciale. Sprijaznite se z določenimi stvarmi in bo vam veliko lažje pri srcu.


VODNAR

Ne vzpostavljajte sterilnega reda zaradi pričakovanj drugih. Sebe postavite na prvo mesto! Na začetku tedna znate prejeti določeno sporočilo, ki bo nadaljne dogodke obrnilo v predvsem nepričakovano smer za vas. Ne zaupajte prehitro drugih, zaupajte svojemu lastnemu notranjemu občutku. Če vam nekaj pravi, da določena stvar ali oseba ni “v redu”, se tokrat držite tega nasveta. Na psihičnem stanju znajo stvari zaradi dogodkov poslabšati.


RIBI

Konci prinašajo nove začetke in vi ste utrujeni od borb, kakor bojevnik na fronti. Luna v Strelcu bo poskrbela, da se bodo vaši strahovi zaradi lastnega optimizma razblinili. Konec tedna boste iskali odgovore, a imejte v mislih, da ste jih že na nek način našli in ne iščite potrditve pri drugih ljudeh.


 

Categories:
  Taroskop - Tedenski horoskop, Tedenski horoskop, Vedeževanje
this post was shared 0 times
 000

Sem vedeževalec Rok in tukaj sem za Vas, da vam s svojimi nasveti in vpogledi v Tarot karte, Angelske karte ter s pomočjo nihala pomagam na vaši osebnostni in duhovni poti. Z vedeževanjem se ukvarjam z vso ljubeznijo in spoštljivim pristopom. Pokliči me na 090 30 13 ali pošlji SMS: VIZIJA na 6060.

Facebook
Twitter
Instagram

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri