Taroskop – 02.09.2018 – 08.09.2018

By Rok 2 years ago
Home  /  Taroskop - Tedenski horoskop  /  Taroskop – 02.09.2018 – 08.09.2018

Tedenski horoskop za vas pišem Vedeževalec Rok.

Za osebno svetovanje me pokličite na 090 30 13 ali naročite katerega od paketov vedeževanja.


OVEN

V prvi polovici prvega septemberskega tedna boste polni upanja in optimizma. Stvari se vam bodo večinoma na vseh področjih odvijale, kot pričakujete. Čas je za nove načrte. Med drugim je tudi sedaj dejavno duhovno zdravljenje, ki se lahko veže na partnerski odnos ali odnose vseh vrst v vašem življenju na splošno. Druga polovica tedna vam prinaša iskanje nečesa bolj smiselnega – morda boste ugotovili, da sedanji partner ni več pravi za vas in se boste premaknili dalje.


BIK

Pred vami je precej naporen teden, saj se boste soočali z strahom in preganjavico. Ne silite stvari, da se zgodi in ne poslušajte svojega ega, ki vas oddaljuje od vaše prave poti. Teden vam je v prvih dneh finančno zelo naklonjen, malo manj na področju ljubezni in zdravja, saj znate ugotoviti, da ste zaradi trošenja energije in ukvarjanja s svojimi strahovi precej izžeti. Vzemite si potreben premor. Ne bodite napadalni do drugih. Malce brzdajte to svojo bikovsko naravo.


DVOJČKA

Prepiri v družini, sploh z starejšo žensko in napetost v odnosih bo prisotna čez teden. Na področju ljubezni boste zelo dozoreli in boste točno vedeli, kaj si želite. Pri izražanju teh želja v naslednjih dnevih tedna lahko naletite na prepreke. Ozračje bo precej konfliktno in drugi bodo želeli tekmovati z vami. Čakajo vas sicer neprijetne spremembe, vendar to lahko obrnete na dobro s tem, da se iz takšnih situacij preprosto odstranite.


RAK

V tem tednu morate najti ravnotežje. To je tema vašega tekočega tedna in prav je, da na vseh področjih (sploh, kjer imate tovrstne težave) stremite k tej odločitvi. Zelo dobro imate postavljene temelje za uresničitev vaših želja v karieri v tem tednu, ženskam se celo kaže nosečnost ali pa vsem na splošno rojstvo v družini, zaroka, poroka in uspešno opravljeni izpiti. Za časa vikenda boste morali nekaj imetja razdeliti med druge – in ni nujno, da je to izraženo v denarju, lahko je vaša pozornost in vaš čas.


LEV

Pred vami so že v samem začetku tedna novi začetki in najverjetneje prav na čustvenem področju. Samske Leve zna zapeljati simpatija ali pa se vam ponudi priložnost za zvezo. Tisti, ki ste že vezani pa lahko svojo zaobljubo obnovite s tem, da že preživite nekaj časa skupaj in si izmenjate lepe besede – romantične misli. Prav tako morate za kar koli že gre rešiti spore in najti notranji mir. Druga polovica tedna prinaša nekaj tveganj, da morda celo spremenite smer, a vedite, da se vse odvija tako, kot se mora.


DEVICA

Želja se vam bo uresničila že v zgodnjih dneh tedna. Polni boste ljubezni in upanja ter ob sebi znate začutiti prisotnost angela varuha ali kakšnega drugega vodnika – morda tudi v obliki intuicije. Marsikateri ženski predstavnici izmed vas se zna bližati porod, kateri bo seveda normalno potekal. V drugi polovici tedna se za vas nakazuje nekakšen premik, kar je lahko selitev, izlet ali pa premik situacije, ki je grozila, da bo zastala na mrtvi točki. Teden vam je vsekakor še posebej za ljubezenske načrte zelo naklonjen.


TEHTNICA

V tem tednu boste marsikaj iz preteklosti reševali, kar se bo nekako prikradlo v vašo zavest. V začetku tedna se kažejo možna slavja in praznovanja. Nekaj smole boste imeli na finančnem področju v sredini tedna, sploh, če ste samozaposleni. Ne razmišljajte o pomanjkanju temveč dajte dogodkom priložnost, da razvijejo svojo smer. Konec tedna in vikend vam prinaša umik in veliko časa boste raje preživeli v samoti. Tudi Saturn vam bo malce nagajal s svojimi vplivi in se vam bo zdelo, kot da so na vaši poti ovire.


ŠKORPIJON

Pot se bo iz teme v svetlobo razsvetlila pred vami in vaše finančne težave bodo izginile. Nakazuje se vam, da v tem tednu sploh v drugi polovici prihajate v lepo in plodno obdobje. Jupiter v Ribah, kjer je tudi doma bo poskrbel za najbolj otipljivo srečo, kar je sploh mogoče. Ne skrbite glede vsega in ne razmišljajte “kaj bi lahko šlo narobe”, kajti potem se bo ta vzorec negativnega razmišljanja ponavljal v nedogled.


STRELEC

Prva polovica tedna vam bo doprinesla nekaj konfliktov na vaši poti, ki znajo biti resnejše in globlje narave. Če vidite, da v igri ne morete zmagati, je boljše, da se umaknete, zmaga bi pa bila v vsakem primeru jalova. V drugi polovici tedna bo na poudarku vaše zdravje in moč se vam bo povrnila. Še posebej po teh težkih trenutkih in konfliktih morate znati odpuščati – za boljše počutje in pozitivnejšo energijo v sebi in odnosih.


KOZOROG

V tem tednu boste dosegli sporazume in vse vam bo teklo kot po maslu. Vidi se, da boste v življenju našli pot naprej, ne glede na to, kako težko je bilo v preteklosti. Približujete se novim začetkom in že sedaj ste ali pa boste polni navdiha. Vse, kar ustvarjate bo imelo globok vpliv na vas in vse okoli vas.


VODNAR

Potrpežljivost je tisto, kar boste potrebovali v tem tednu. Spopadite se z svojimi strahovi in se ne ozirajte več nazaj. Vaši načrti si zaslužijo posebno pozornost. Morda se ob nekom počutite sami, ali pa boste v tem tednu nekaj časa ločeni od te osebe. Pomoč lahko pričakujete proti koncu tedna od pravih prijateljev ali pa od popolnih neznancev, ki bodo na pomoč priskočili ravno pravi čas na pravem mestu.


RIBI

V tem tednu se boste počutili malce depresivne in brez volje ter energije. Zato je zelo pomembno, da poiščete točko miru in stabilnost ter ne stagnirate. Ne ukvarjajte se preveč sami s sabo – niti z drugimi, kajti to vam črpa energijo, ki jo potrebujete. Dosegli boste sicer neko zadovoljstvo, ki pa bo zelo kratkega daha in ne bo vsebovalo ravno želenega učinka. Poskrbite za vsak primer, da se boste ne glede na to, kaj boste počeli dobro počutili ob tem – enako velja za odnos s kom iz vaše bližine.


Categories:
  Taroskop - Tedenski horoskop, Tedenski horoskop, Vedeževanje
this post was shared 0 times
 200

Sem vedeževalec Rok in tukaj sem za Vas, da vam s svojimi nasveti in vpogledi v Tarot karte, Angelske karte ter s pomočjo nihala pomagam na vaši osebnostni in duhovni poti. Poleg brezplačnih nasvetov vam je na voljo tudi osebno vedeževanje po garantirano najnižji ceni.

Facebook
Twitter
Instagram

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri