Taroskop – 02.11. – 09.11.2016

By Rok 2 leta ago
Home  /  Tarot  /  Taroskop – 02.11. – 09.11.2016

OVEN:

Vse Ovne in Ovnice v bodočem tednu čaka prerojenje. Priporočljivo za vas je, da pustite preteklost za sabo in se odprete novim možnostim ter daste priložnost novim ljudem in stvarem. Osebnostno ste veliko zrasli in sedaj je nastopil za pustolovščino in osvežitev v vašem življenju. Največ stvari v tem tednu boste dosegli s odkrito komunikacijo in pozitivno naravnanostjo.

ORAKELJSKO SPOROČILO – OVEN: Tokrat ste dobili karto Očiščenje v kompletu Vodstvo Boginj in ta karta vas želi nežno opomniti, da je sedaj čas, da svoje telo in misli prečistite strupov. To lahko storite tako, da se napolnite s pozitivnimi nameni, zdravo prehrano in se izogibate škodljivim substancam.

BIK:

V kartah je na vidiku, da se vam bo želja v poslu in želja po izboljšanju vaših financ uresničila v sredini tekočega tedna. Med drugim, prihaja za vas tudi razmislek, da razmislite, kaj je v vašem življenju vredno truda in če vaše želje res izvirajo iz pristne narave vas samih. Načrte, ki jih imate v zvezi z ljubeznijo raje preložite za kdaj drugič, sedaj ni primeren čas.

ORAKELJSKO SPOROČILO – BIK: Za vas je prišla karta preteklega življenja in prav možno je, da če imate probleme z zdravjem, odnosi ali kakor koli že, ta karta nakazuje, da situacije v vašem življenju vključujejo spomine in vzorce mišljenja iz preteklega življenja. Sedaj je pravi čas, da se morda odločite za regresijo pri usposobljenem terapevtu.

DVOJČKA:

Teden, ki je pred vami vam prinaša možnost, da stvari ugledate v drugačni luči in razkrilo se vam bo marsikaj pomembnega. Največkrat je treba težave in ovire jemati kot priložnost za osebnostno rast in kot dar, da si ustvarimo boljšo prihodnost. V sredini tedna bo vaše počutje uravnoteženo in umirjeno, a hkrati boste čutili silno željo, da se poženete na nova področja. Naredite tako, kot vam pravi srce.

ORAKELJSKO SPOROČILO – DVOJČKA: Vaša neodvisnost je temelj vaše moči. Dovolite si sanjariti in potem ustvarite vse te vizije. Verjetno je, da se to ne bo zgodilo kar čez noč, ampak vseeno boste prišli na pravo pot. To vas bo tudi osvobodilo vseh tegob povezanih z drugimi ljudmi in situacijami.

RAK:

Že v začetku tedna boste v dobri formi in se vam bo marsikaj dogajalo! Obdobje čakanja se izteka in že na začetku tedna bodo vsekakor vidne prve izboljšave. Sredina tedna bo pa od vas zahtevala, da se postavite za svoja prepričanja in za svoj prav, saj boste s tem na dolgoročno izboljšali okoliščine. Pomembno je tudi, da naredite prvi korak na ljubezenskem področju, ko boste čutili, da je čas za to.

ORAKELJSKO SPOROČILO – RAK: Sporočilo, ki je danes za vse Rake prišlo na plan, bo še posebej zanimalo tiste posameznike pripadajočega zodiakalnega znamenja, ki jih zanima duhovnost in ki se že mogoče ukvarjajo z njo. Karta Boginje Dane vam sporoča, da je sedaj čas, ko morate raziskati nove teme in razširiti svoje duhovno znanje – pojdite na tovrstne delavnice in pa jo sami organizirajte.

LEV:

Ta teden vam prinaša preizkušnjo vaše lastne moči in vzdržljivosti. Življenje vas bo postavilo pred ne pretežak izziv, ki vam želi dokazati, da ste močni in da se svoje moči ne smete bati ali je zanikati. Zelo dobro za vas bi bilo, da se v naslednjem tednu prepustite življenju, naj vas vodi na za vas najbolj dobro pot. Teden ne bo ravno naklonjen vsakovrstnim odnosom, zato brzdajte jezo in se izognite prepirom.

ORAKELJSKO SPOROČILO – LEV: Za vas je prišel zelo ugoden in pravi čas, ko naj bi začeli uresničevati svoje vizije in se morate začeti ukvarjati s projekti, ki vas resno veselijo – doživeli boste uspeh.

DEVICA:

V tem tednu vam vlada veliko planeta Marsa, ki je planet dejavne energije. Čas je, da izkoristite svoj ustvarjalni potencial in sploh ni pomembno, na kakšen način se boste ustvarjalno izrazili – lahko se skozi slikanje, pisanje ali pa na kakršenkoli drug način. Tekom tedna boste spoznali, kaj je za vas resnično pomembno in prišli boste do mnogo spoznanj, ki bodo zamenjala pretekle, zastarele miselne vzorce.

ORAKELJSKO SPOROČILO – DEVICA: Sporočilo vam prinaša Boginja Irena, iz orakeljskih kart Vodstvo Boginj. Želi vas pomirit, kajti tisto, ki vas v tem trenutku najbolj skrbi se bo rešilo na miren, spokojen način. Morda še ne vidite rešitve, a zaupajte, da je tukaj.

TEHTNICA:

V začetku tedna boste pridobili na svoji psihični moči, da pa jo še izboljšate se pa morate znebiti odvečnih bremen, ki vas zadržujejo na mrtvi točki. V sredini tedna boste sprejemali pomembne odločitve, če jih pa kdo sprejema v glede vas, jih bo pa sprejel v vaše dobro. Konec tedna namenite sprostitvi in uživanju, da si ponovno napolnite baterije.

ORAKELJSKO SPOROČILO – TEHTNICA: Sporočilo za bodoči teden vam prinaša Boginja Mawu, ki je zaščitnica okolja. Verjamem, da se med vas tudi najdete okoljevarstveniki, vsekakor pa za vse ostale ni pomembno, da ravno to ste, ampak vseeno ta teden vzemite na znanje varovanje okolja in varčevanje z elektriko.

ŠKORPIJON:

Pred vami je brez vsakega dvoma čudovit teden! Blesteli boste na vseh področjih življenja – od odnosov, kariere, zdravja in osebne sreče. Zelo ključnega pomena, da ohranite vse to še na dolgoročno je, da obdržite pozitivno naravnanost, ohranite stabilnost v življenju in poslušate svojo intuicijo. Namenite ta teden še predvsem vsakovrstnim odnosom, saj vaša duša sedaj potrebuje pravo družbo.

ORAKELJSKO SPOROČILO – ŠKORPIJON: Nobene potrebe ni, da silite ali hitite v uresničitev. Vse se sinhrono dogaja ob svojem času in čas za vaše nagrade za pretekli trud prihaja. Nagrade bodo še večje, kot si lahko predstavljate. Deluje pa tudi tukaj dejavno pri vas to, da morate stvarem pustiti naravno pot in z izidom boste več kot zadovoljni.

STRELEC:

Lekcijo, ki vam jo prinaša bodoči teden je poslušanje svojih občutkov, telesa in intuicije. Že v začetku tedna boste v dobri, prizemljeni formi in polni moči za nove začetke. V sredini tedna se vam bo zdelo, kot da ste v življenju nekje obstali, a vedite, da je to le prehodno obdobje, ki bo minilo že iz četrtka na petek in ki vam bo prineslo mnogo nove moči.

ORAKELJSKO SPOROČILO – STRELEC: Vaše sporočilo Boginje Aine vam želi sporočiti, da je sedaj pravi trenutek, da uresničite svoje cilje! Ne potrebujete dodatnega časa ne raziskovanja, vse kar morate storiti je, da naredite odločilni korak in tvegate. Saj drugače nikoli ne bi vedeli, kaj vse bi lahko dosegli. Zatem se bo vse uredilo kot po čudežu.

KOZOROG:

Tekoči teden vas želi nežno opomniti, da se morate soočiti s težavami v svojem življenju in ne bežati pred njimi – saj s tem ali s kakršno koli obliko prebrisanosti ne boste ničesar dosegli. Sedaj je čas tudi, da postanete bolj odgovorni in ne jemljite vsega preveč osebno, kar se vam dogaja. Vse črne skrbi in pesimizem, ki ga gojite do sebe ali drugih je neupravičen in res nimate kaj skrbeti.

ORAKELJSKO SPOROČILO – KOZOROG: Sporočilo, ki se je razkrilo v kartah Boginj, ni kaj dosti različno od napovedi v Taroskopu. Bodite pošteni, pričakujte zase najboljše. Pravica je na vaši strani.

VODNAR:

V tem tednu je se je za vas kot osrednja karta pojavila karta velike arkane – Trdnjava. Ta teden se boste dokopali do mnogih spoznanj in boste čutili silno željo, da nekaj spremenite. Edino, kar ne smete je to, da se oklepate ruševin starega življenja – tega več ni. Sedaj v vaše življenje prihajajo novi ljudje in okoliščine. Sedaj je še kako pravi čas, da se podate neustrašno naprej, kamor vas vleče srce.

ORAKELJSKO SPOROČILO – VODNAR: Tokrat je za vas kot sporočilo prišla karta Boginje Rhiannon, ki je čarodejka. Še posebej je povezana z živalmi in naravo, kar bi tudi vam koristilo v teh težjih trenutkih in novih začetkih. Rhiannon govori tudi o poslanstvu zdravilcev in vas opogumlja, da se tega vsi, ki se s tem ukvarjate ali želite ukvarjati še bolj dejavno lotite.

RIBI:

Ribaki in Ribe ste še posebej občutljive narave, ta teden vam pa prinaša veliko odgovornosti. Že dlje časa se soočate z izzivom, morda ste se tudi odmaknili od drugih ljudi, s čemer ni čisto nič narobe – vse dokler ne greste v skrajnost izogibanja socialnim stikom. Že v sredini tedna boste prerojeni in imeli boste veliko nove zaloge moči, blesteli pa boste tudi na področjih odnosov.

ORAKELJSKO SPOROČILO – RIBI: Spremembe, skozi katere greste so za izboljšanje in prav razumljivo in verjetno je, da se sedaj v orkanu teh sprememb sprašujete, če ste varni. Boginja Metuljna Devica vam zagotavlja, da ste in da korakate novim pustolovščinam naproti.

Vedeževalec Rok

Categories:
  Tarot, Vedeževanje
this post was shared 0 times
 200

Sem vedeževalec Rok in tukaj sem za Vas, da vam s svojimi nasveti in vpogledi v Tarot karte, Angelske karte ter s pomočjo nihala pomagam na vaši osebnostni in duhovni poti. Z vedeževanjem se ukvarjam z vso ljubeznijo in spoštljivim pristopom. Pokliči me na 090 30 13 ali pošlji SMS: VIZIJA na 6060.

Facebook
Twitter
Instagram

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri