Taroskop – 03.07.2017 – 09.07.2017

By Rok 1 leto ago
Home  /  Taroskop  /  Taroskop – 03.07.2017 – 09.07.2017

Tedenski horoskop za vas pišem Vedeževalec Rok.

Za osebno svetovanje me pokličite na 090 30 13 ali naročite katerega od paketov vedeževanja.


OVEN

Prvi julijski teden vam prinaša veliko blagoslovov, kot nagrado za težke lekcije, ki ste jih zavestno in nezavestno obdelali. Sedaj stojite na prehodu, modrejši in bolj izkušeni, kakor ste bili na začetku. Bližate se svojim ciljem. Na področju financ vas čaka nov začetek, partnersko življenje pa bo napredovalo na višjo raven odnosa. Nekateri izmed vas si lahko obetate tudi nova poznanstva.


BIK

Tema prvega tedna v letošnjem juliju za vse Bike in Bikice, bo ljubezen in navezovanje stikov z drugimi. Premislite, česa si želite več imeti na področju vsakovrstnih odnosov… Je to več ljubezni, intimnosti ali komunikacije? Vsekakor za vas prihajajo pozitivni razpleti, kateri vam bodo vlili veliko pozitivne energije, dodatnega zagona in motivacije.


DVOJČKA

V tem tednu bi bilo dobro rešiti težave, predvsem pa razmisliti, zakaj se morate vedno znova in znova odrekati darom na vaši poti. Razmislite, zakaj se uspeha izogibate (ali pa se on izogiba vas), ter z pomočjo intuicije uvedite potrebne spremembe. Teden bo na splošnem področju potekal normalno in z veliko volje boste rešili še tako nemogoče težave.


RAK

Odgovore, ki jih ne najdete na fizični ravni, bi bilo dobro poiskati na duhovnih ravneh. Že s svojo močno intuicijo se lahko posvetujete, kako se izogniti marsikateri težave, vendar spremembam ne morete ubežati. K sreči, so pa le te za vas pozitivne, prenavljajoče in varne. Na koncu boste veseli, da se je izšlo tako, kot se je. Pomislite, kdo v vašem življenju vam ne kaže prave plati in uvedite potrebne spremembe.


LEV

Novi začetki so neizbežni, a prav tako boste potrebovali veliko poguma. Že dolgo časa se žrtvujete in vztrajate v nemogočih položajih – a zakaj? Lahko, da po vaši volji, lahko pa se tudi zgodi, da vas v to silijo trenutne okoliščine. Vsekakor vam s tem nezdravim obnašanjem ni treba nadaljevati, kajti boste sebi prihranili veliko trpljenja. Vikend vam prinaša obnovo, pomladitev in pozitiven razplet.


DEVICA

Razmislite, kako zelo globoko se spustite v odnose in, ali ljudem včasih dovolite vstopiti v preveč bližnji – osebni prostor. Za vas bo bolje če postavite zdrave meje, saj tako bodo vaši odnosi uspevali. Zlijte zvok vašega srca, intuicije z vašim energetskim razpoloženjem in samoiniciativo in tako ne boste mogli zgrešiti.


TEHTNICA

Pravica je tokrat na vaši strani, ampak še vseeno raje počakajte s svojimi načrti. V tem tednu je bistvenega pomena za vas faza načrtovanja. Čas za manifestacijo prihaja pozneje. Morda se boste počutili od časa do časa osamljene, ampak vedite, da prihaja nagrada za vaš trud. Tudi na finančnem področju se kažejo izboljšave in vaš projekt končno dobiva podobo.


ŠKORPIJON

Mnogi izmed vas boste v tem tednu uresničili odnos s sorodno dušo ali dušo dvojčico. Je pa teden najbolj naklonjen druženju z drugimi. Predvsem dajte poudarek (ne glede na to, katerega spola ste), na vašo ženstveno, jin energijo. Samo tako boste uravnotežili dajanje in prejemanje in vaše življenje bo dosti lepše steklo.


STRELEC

Za vas prihaja precej energičen teden! Veliko se vam bo dogajalo in večina izmed vas bo izgubljala tla pod nogami – k sreči, se bodo pa dogajale same lepe stvari, od veselja s partnerjem, sreče na družinskem področju, je pa tudi primeren teden za vse vrste izpitov. Na družinskem področju boste pobirali največje blagoslove.


KOZOROG

V tekočem tednu boste našli novi smisel in ugledali stvari z višje perspektive. Seveda, boste z ljubeznijo do sebe, premagali še tako težke ovire. Vaši strahovi so le projekcija lastnih misli, zato jih ne jemljite resno! Tako bodo izginile vse ovire. Jupiter in Mars bosta poskrbela, da bo to za vas v vsakem primeru nepozaben teden.


VODNAR

Kombinacija znamenja Raka in sonca v Škorpijonu, vam prinašata nepozabna doživetja in hitro rešitev vaših težav. Če se boste uskladili s to energijo in z vašim višjim jazom ter sprejeli odločitve, boste doživeli nesporen uspeh in zmago v zadevi, za katero si že dolgo prizadevate. Vendar, pa vas čaka veliko dela. Za druge, prihajajo spomini iz otroštva na plan in če imate kaj, kar še niste razrešili, prihaja čas za to.


RIBI

Lahko zaupate življenju, da vas vodi v pravo smer, kajti vse spremembe so za izboljšanje. V življenju za lažje soočanje z vsakdanom, morate poiskati ravnotežje, ampak na pot vam prihaja nova priložnost – morda v obliki nove romance, službe, ali pa le osvežujočega novega začetka. Vsekakor, boste uspeli še v tako nemogočih razmerah!


Categories:
  Taroskop, Vedeževanje
this post was shared 0 times
 400

Sem vedeževalec Rok in tukaj sem za Vas, da vam s svojimi nasveti in vpogledi v Tarot karte, Angelske karte ter s pomočjo nihala pomagam na vaši osebnostni in duhovni poti. Z vedeževanjem se ukvarjam z vso ljubeznijo in spoštljivim pristopom. Pokliči me na 090 30 13.

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri