Taroskop – 04.09.2017 – 10.09.2017

By Rok 2 leta ago
Home  /  Taroskop - Tedenski horoskop  /  Taroskop – 04.09.2017 – 10.09.2017

Tedenski horoskop za vas pišem Vedeževalec Rok.

Za osebno svetovanje me pokličite na 090 30 13 ali naročite katerega od paketov vedeževanja.


OVEN

Naprezanja, da bi ponovno osvojili ljubljeno osebo, se bodo v prihodnosti, če boste počakali nekaj časa, izkazali za uspešne. Za vas je zelo pomembno, da v tem ugotovite tudi ostali, ali vas ljubezensko življenje izpolnjuje tako, kot bi vas moralo. Spet drugi boste našli veliko notranjo moč ljubezenske sile, ki bo premikala gore v vašo korist. Le dela se morate lotiti. Teden bo na splošno miren, a hkrati poln dogodivščin.


BIK

Novo upanje, ki prihaja za vas, se bo izkazalo za oprijemljivo! Kljub žalosti, strahu in razočaranju, poiščite v vsaki stvari smisel in lekcijo – tako boste spremenili zaznavanje svojega sveta in vse se vam bo obrnilo na bolje. Ta teden je ključnega pomena, da zaprete vrata svoji preteklosti. Zdaj je primeren čas za to. Ne oklepajte se preteklih iluzij in razočaranj, saj ne vodijo nikamor. Konec tedna vam prinaša rešitev težav na osebnostnem, čustvenem in materialnem nivoju.


DVOJČKA

Odločitev, ki jo že zaradi lastne občutljivosti dolgo sprejemate, bi bilo modro izpeljati do konca. A vendarle, na slehernem koraku upoštevajte nasvete modre osebe, ali še bolje, lastne intuicije. Duhovni darovi, ki jih imate, bodo sedaj prišli do izraza in vam lahko pomagajo predreti mreže težkih iluzij in vas premaknejo z mrtve točke. Za vas je bistvenega pomena v tem tednu, da se soočite z svojimi okoliščinami in jih uvidite takšne, kot so. Ni modro bežati pred njimi.


RAK

Morda vas določeni ljudje v vašem življenju „blokirajo“ in zaustavljajo vaš napredek na katerem koli področju. Dobro bi bilo postaviti jasne meje, do kam segate vi in do kam nekdo drug. Prav tako se mnogim izmed vas kaže, da se ta teden še posebej pazite odvisnosti od odnosov, substanc ali česar koli že. Z ničemer ni dobro pretiravati. Znašli se pa boste (ali pa ste se že), na boju med srcem in razumom. V tem primeru, počakajte, da se okoliščine bolje razjasnijo.


LEV

Občutek, da vam stvari ne gredo po pričakovanjih je le utvara. Ni dobro preveč resno jemati stvari okoli sebe, a hkrati ne postanite preveč odsotni, oziroma, ne pojdite v drugo skrajnost. Verjetno vas usoda preizkuša, ampak preizkus boste prestali. Mnogi izmed vas žalujete za partnerjem, spet drugi ste doživeli drugačna razočaranja v ljubezni. V tem tednu vas energije žal ne podpirajo za večje premike v ljubezni. Raje počakajte na ugodnejši trenutek ali pa, da se oseba sama približa vam.


DEVICA

Energije začetka tedna vas svarijo, da ne bi preveč zapadli v strah pred propadom – raje pojdite na pustolovščino, kamor vas srce vleče, a ne pozabite upoštevati razumskih odločitev in trdnih dejstev, ki so tukaj temelji. Nedolžnost, vaš osebni jaz in dvojnost, bodo v tem tednu igrale veliko vlogo za vas. Poiščite svetlo v temi in tako si boste razsvetlili nadaljnje odločitve. Ne osredotočajte se na preveč stvari na enkrat in raje dokončajte en sam projekt ali cilj, ki ste si ga zastavili. To so pogoji za bodoči uspeh.


TEHTNICA

Preobrazba, ki jo prav sedaj doživljate, je za izboljšanje. Odločitve, ki se sprva niso zdele oprijemljive za vaše najvišje dobro, vas bodo sedaj nagradile v prihodnosti z veliko mero spoštovanja zunanje okolice, a predvsem – spoštovanja samega sebe. In to je najpomembnejše. Morda se nekateri v spletu teh energij preobrazbe ne počutite varno, a vedite, da se uresničuje višji načrt. Ta teden je najbolj primeren za vaše karierno, oziroma, materialno področje.


ŠKORPIJON

Ta teden vam je najbolj naklonjen na področju prijateljstva in odnosov! Vaše lastno znamenje Škorpijona, se je tokrat postavilo v aspekt sonca in vi boste ta teden lahko uresničili vse, kar pričakujete, da lahko. Že sam začetek tedna vam prinaša preproste, a srcu velike stvari, konec tedna bo pa vodil ki ognjevitemu izboljšanju vaše notranje, življenjske spolne energije. Težave boste z lahkoto reševali, le če boste tako hoteli. Odkritosrčna želja naj bo ta teden vaš temelj.


STRELEC

Pred vami teden poln optimizma, ljubezni do drugih in samega sebe, duhovnega smisla in za nekatere, odkritje življenjskega poslanstva. Tudi na materialnem področju boste uspeli. Na delovnem mestu boste poželi nagrade za svoj trud, tisti, ki pa imate težave pa lahko s prijaznostjo in dobrimi nameni rešite še tako težke zalogaje. Sledite klicu svoje duše – ta zagotovo ve, da vas vodi v smer in življenje, v katerem se boste dobro počutili. In ne pozabite praznovati! Uravnovesite energijo dajanja in prejemanja.


KOZOROG

Raje se zatopite v svoje delo, projekte s katerimi morda odlašate, kot pa da iščete konflikte. Morda vas je pa le strah poraza vaših ciljev? Vendar, kako boste vedeli, če niti ne poizkusite? Ne zadajte si preveč na enkrat, upoštevajte svoj bioritem in vzdržljivost, vsekakor se ne naprezajte. Mnogi izmed vas boste imeli napetosti na delovnem mestu. V tem primeru se je boljše umakniti, saj vas prepiri in merjenje moči, ne bodo nikamor pripeljali.


VODNAR

Žrtvovanje za druge ni za vas najboljša rešitev! Opustite nadzor nad skrbmi, odnosi, predvsem pa nad vašim življenjem. Zaupajte neskončni sili ljubezni, da vas bo vodila v za vas pravo smer. Le tako boste našli odgovore, ki jih iščete. Če pa imate težave pri ljubezenskem odnosu, pa boste vse to rešili z brezpogojno ljubeznijo, predvsem pa morate na situacijo pogledati le z drugega zornega kota. Ni vse tako črno, kot se zdi. Priznajte si svoje napake in dovolite težkim čustvom, da odidejo.


RIBI

Pretirana navezanost na materialne dobrine, denar in nezdrave odnose vam nikakor ne bo prinesla nobene koristi, ravno nasprotno! Opredelite se še danes, pustite tisto, česar v tem trenutku ne morete spremeniti in ne zamujajte priložnosti, ki vam jih življenje ponuja zgolj zaradi telesnih užitkov. V tem tednu pazite na vaše psihično zdravje, ali bolje rečeno – vzdržljivost. Ne mučite sami sebe, kletko, v kateri ste, lahko sami odklenete in se osvobodite, ko boste pripravljeni.


Categories:
  Taroskop - Tedenski horoskop, Vedeževanje
this post was shared 0 times
 300

Sem vedeževalec Rok in tukaj sem za Vas, da vam s svojimi nasveti in vpogledi v Tarot karte, Angelske karte ter s pomočjo nihala pomagam na vaši osebnostni in duhovni poti. Z vedeževanjem se ukvarjam z vso ljubeznijo in spoštljivim pristopom. Pokliči me na 090 30 13 ali pošlji SMS: VIZIJA na 6060.

Facebook
Twitter
Instagram

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri