Taroskop – 05.06.2017 – 11.06.2017

By Rok 2 leta ago
Home  /  Taroskop  /  Taroskop – 05.06.2017 – 11.06.2017

Tedenski horoskop za vas pišem Vedeževalec Rok.

Za osebno svetovanje me pokličite na 090 30 13 ali naročite katerega od paketov vedeževanja.


OVEN

Pred vami je teden, ki vam bo prinesel nagrade za poplačan trud od preteklih dejanj in večji napredek na življenjski poti. Zdaj je čas, da se za nekaj časa umaknete in nehati delovati ter plavati proti toku – vse, kar se mora zgoditi vas bo počakalo. V sredini tedna boste mnogi izmed vas čutili velik čut za ustvarjalnost na vseh področjih in skozi katera se lahko izrazite v vseh oblikah. To vam bo vlilo samozavest.


BIK

Strahovi, s katerimi se soočate tekom sprememb v vaših življenjih, so le iluzija. V resnici ste varni, prav tako pa vaša prihodnost. Tema tekočega tedna za vse bike in bikice je, da daste poudarek na moško energijo v sebi – ne glede na to, ali ste moški ali ženska, ker vam bo to prineslo vodstvene sposobnosti, preko katerih boste lažje sprejemali odločitve in vzpostavili vsesplošen red v vaših življenjih.


DVOJČKA

Tekom hitrega ritma v vaših življenjih se morate prepoznati v svojih miselnih vzorcih in življenje zasnovati na drugačnih temeljih. Najhuje je sedaj za vami, vendar vi se vseeno ne počutite varno, spet drugi se bojite tvegati in skočiti v neznano ter zapustiti cono udobja. Čas je, da na svoje življenje pogledate z bolj duhovne plati ter namenite nekaj časa svojem življenjskem poslanstvu in tistemu, kar vas resnično veseli.


RAK

Poslušajte nežen šepet vaše duše in intuicije in ne boste mogli zgrešiti! Zadnje čase se precej občutljivo odzivate na okoliščine v vašem življenju in čas je, da postavite zdrave meje ter uravnovesite vaše življenje. Sedaj ni trenutek, ko bi morali delovati. Vzemite si čas zase, pojdite na masažo, prižgite svečke in si pripravite kopel ali pa se s partnerjem razvajajte v dvoje. Sedaj je pravi trenutek za čutne užitke.


LEV

Konflikti, ki jih imate sami s seboj, so posledica nespametnih izbir iz preteklosti. V bodoče, poslušajte svoj notranji glas ali pa modrega prijatelja, družinskega člana ali svetovalca preden sprejmete odločitev. Odločitev pa tudi ne smete sprejemati prenaglo. Vaša duša se zdravi zaradi preteklih bolečin in zdaj so na vidiku za vas spremembe na bolje – tudi v ljubezenskih zadevah.


DEVICA

Odgovore na svoja najbolj pereča vprašanja boste našli globoko v svoji notranjosti, kontemplaciji in tišini. Če je panika zadnje čase sestavni del vašega vsakdan je prišel čas, da razčistite svoje odnosi, saj od tam izvira največ omejujočih vzorcev. Ko se boste prepoznali v le teh, se bodo vaše razmere spremenili in premaknile na bolje. Mnoge izmed vas pa čaka napredek v čustvenem razmerju, samski si lahko obetate nova spoznanja, ki znajo voditi do romance.


TEHTNICA

V tem tednu vam bodo največ priložnosti in koristi prinesle lastnosti, kot so odločnost, bistrost, zanesljivost in neutrudnost. Dogodki v vašem življenju se bodo vrstili z veliko hitrostjo, a kljub temu morate ohraniti ravnovesje. Spreminja se vaš način razmišljanja v bolj avanturističnega, kar vam bo prinesla mnogo novih pustolovščin, navdušenja in odkritij, ki vam bodo vzela sapo – nevidna sila bo premikala gore v vašo korist.


ŠKORPIJON

Pred vami je teden, ki bo poln življenjske sile in ognjene narave. Zato boste še toliko bolj uživali v njegovih pripetljajih. Napočil je čas za dejanja v smeri vašega navdušenja in vaših sanj ter na vidiku so prvi oprijemljivi rezultati vaših prizadevanj. Toda zastavite si nove cilje, kajti resnično lahko dosežete vse. Spet drugi, boste imeli probleme z odločitvami in razdvojenosti v odnosih. V tem primeru je dobro, da delujete v najvišje dobro vseh.


STRELEC

Tekoči teden vam bo že od samega začetka pisan na kožo! Obdobje čakanja se izteka in vi boste zablesteli v vsej svoji luči, kar bo opaziti tudi na področju službe – med vašimi nadrejenimi in sodelavci. Čaka vas vsesplošno obilje in vse, čemur boste namenjali pozornost, se bo izražalo v vašem življenju. Prizadevajte si in ne dovolite, da besede drugih omajejo vašo vero v samega sebe, namesto tega raje neutrudno razvijajte svojo energičnost in ustvarjalnost.


KOZOROG

Žgoča želja, da naredite nekaj novega in nekaj drugače, vam ne bo dala miru, dokler ne boste izpeljali tega podviga. Za manj pogumne je prišel čas, da svojo pozornost namenjajo svojim spretnostim in ne pomanjkljivostim.   V tem tednu boste uspevali prav na vseh področjih – vaš partner/partnerica, vam bo izkazoval/a prav posebno pozornost, tudi na področju financ so na vidiku pozitivne spremembe. Da pa postanete še bolj zdravi, morate razviti drugačen pogled na svet in se prizemljiti.


VODNAR

Razočaranja, povezana z odnosi v vaši preteklosti, ki vam ne pustijo spati, bodo začela bledeti. Morate pridobiti vero v pozitivne misli in da se vse ne konča, ko se zaključi odnos – ki je lahko prijateljski, ljubezenski ali odnos z družinskim članom. Vedno imejte v mislih, da vas želijo okoliščine in lekcije naučiti nekaj neprecenljivega, kar vam bo pomagalo na vaši poti. Obdobje, ki prihaja, vam bo olajšalo dušo težkih bremen.


RIBI

Ta teden bo vaše počutje obarvano s čustvi in empatičnim čutom za čustva drugih ljudi. Vseeno, je priporočljivo, da ohranite zdrave meje in uživate tako v malih, kot velikih pozornostih in vsakdanjih blagoslovih. Konec tedna vam prinaša priznanje za vaše delo – kar pa ima širok spekter pomena, ki sega vse od najmanjših, do največjih dejanj.


Categories:
  Taroskop, Vedeževanje
this post was shared 0 times
 000

Sem vedeževalec Rok in tukaj sem za Vas, da vam s svojimi nasveti in vpogledi v Tarot karte, Angelske karte ter s pomočjo nihala pomagam na vaši osebnostni in duhovni poti. Z vedeževanjem se ukvarjam z vso ljubeznijo in spoštljivim pristopom. Pokliči me na 090 30 13.

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri