Taroskop – 05.11.2018. – 11.11.2018.

By Rok 2 years ago
Home  /  Taroskop - Tedenski horoskop  /  Taroskop – 05.11.2018. – 11.11.2018.
Tedenski horoskop

Tedenski horoskop za vas pišem Vedeževalec Rok.

Za osebno svetovanje me pokličite na 090 30 13 ali naročite katerega od paketov vedeževanja.


OVEN

Že v samem začetku tedna je za vas bolje, da začnete varčevati denar, sploh če v tem tednu nameravate izvesti večji nakup. V prvi polovici tedna se boste odlično počutili, povezani boste tudi z materjo naravo iz katere boste črpali navdih. Sreča vam bo tudi naklonjena na ljubezenskem področju, saj boste ob sebi imeli trdno in pravo ljubezen. Nikar pa ne pozabite na užitke. V drugi polovici tedna se za vas vidi določena pot z namenom – načrtom, ki ga želite izvesti. Vsekakor je to prava pot za vas in boste premagali ovire.


BIK

Za vas je vsekakor dobro, da se držite svojih načrtov in jih pripravite za pozneje, kajti čas za njihovo uresničitev še ni nastopil. Poiščite zadovoljstvo v vsakdanjih stvareh in priložnostih. Morda imate ravno pred seboj tisto priložnost in tiste stvari, ki jih vztrajno iščete. Samozavest je za vas ključnega pomena ta teden, še posebej v času vikenda. Razvijte svoje vodstvene sposobnosti in bolj verjemite vase.


DVOJČKA

V prvih dneh tedna se boste posvečali financam in svojem podjetju, če ste samostojni podjetnik. Raziščite vse stvari in se lotite dela čimprej, kajti ponosni boste nase. Tekom sredine tedna boste uživali v domačnih stvareh in boste obkroženi z pozitivno energijo ter varni. Konec tedna in vikend od vas terjata nekaj odločitev ali izbir, med katerimi boste morali izbirati. Oder je vaš in življenje pričakujte vašo igro!


RAK

Ta teden se boste tako dobro počutili v svoji koži, kot se še niste dolgo doslej! Če se nameravate preseliti, so prvi dnevi tedna še kako ugodni za iskanje primernega prostora za vas. Tudi oseba, s katero se že dolgo niste videli in imeli stika, zna ponovno vstopiti v vaše življenje. Na koncu tedna boste ponosni sami nase, koliko ste pravzaprav dosegli in kam vas je pot pripeljala.


LEV

Teden vam je kot nalašč pisan na kožo. V tem tednu boste spoznali svoje resnične zmožnosti in se zavedali, da je vse, kar potrebujete že na dosegu roke! Bodi sam svoj kreator svojega življenja in spoznali boste, da si lahko (kakor vsi) ustvarite resničnost po želji. Nikar ne oklevajte s svojimi načrti, pripravljeni ste, da prevzamete pobudo. Pri zdravju bodite pozorni na vaše roke, dihala in psihično stanje.


DEVICA

Vaše ljubezensko področje potrebuje nekoliko miru in tišine, kajti sedaj se dogaja preveč, da bi lahko stvari jasno videli, ukrepali ali delovali. Zaupajte v svoje intuitivne sposobnosti in nikakor ne iščite napetosti in prepirov pri drugih ljudeh v svoji bližini. Vaše zdravje – tako psihično kot fizično, bosta več ali manj na vrhuncu. Potrebujete pa tudi počitek, da obnovite vse svoje moči, kajti prenovljeni boste bolje delovali.


TEHTNICA

V začetku tedna znate prejeti sporočilo (morda od sorodnika ali prijatelja, ki živi v tujini), ki bo spremenilo vaš tedenski potek dogajanja. Sami ne boste najbolj odprti za družbo drugih ljudi, saj boste morali pri sebi razčistiti določene stvari, ki vas bremenijo sedaj ali pa so vas v preteklosti. Pazite tudi na svoje psihično zdravje in počutje ter se soočite z strahovi – z realnimi ali tistimi, ki jih gojite sami.


ŠKORPIJON

Stvari se vam bodo v tem tednu dogajale brez, da bi morali kaj posebnega storiti. Našli boste tudi zaupnika – dobrega prijatelja ali pa se vam bo bistveno izboljšalo vaše čustveno področje. Na finančnem področju boste pripravljeni na nove stvari, ker sedaj ste zapadli v rutino, kar vas bremeni. Teden bo pa na splošno miren in spokojen za vas. Nekaterim od vas se kaže tudi selitev, oziroma, premik na bolje kakršnega koli pomena.


STRELEC

Uspešno boste zaključili določeno poglavje vašega življenja in zdaj ste modrejši, kot na začetku popotovanja. To vam Strelcem še posebej ustreza, saj ste znamenje duhovnosti in višjega učenja. Na bolj vsakdanji ravni odnosov in službe vam je pa sreča malo manj naklonjena, zato je za vas še posebej dobro, da stojite za svojim prav. Ne ozirajte se na strahove, kaj vse bi se lahko pripetilo v vaši prihodnosti, temveč raje poglejte na svet z optimizmom.


KOZOROG

Kolo sreče se v tem tednu vrti v vašo korist in sami boste stremeli k večjim in boljšim zadevam v svojem življenju. Ta teden znate spoznati pravo osebo za vas, ampak se boste morali soočiti še z nekaj ovirami – na primer s tem, da morate skupaj s to osebo se naravnati na isto pot. Vedite pa, da se vse dogaja z namenom. Zmeraj boste ob pravem času na pravem mestu, kar pa za vas še posebej velja v tem tednu.


VODNAR

Premakniti se boste morali iz nesmiselnih stvari v vašem življenju in poslušati klic, ki vas kliče dalje. Ne pogrevajte preteklosti za nazaj, čeprav se morda soočate z določenimi izgubami še dandanes. Za vas prihaja nov začetek, ki sprva ne bo enostaven, ampak kasneje boste hvaležni za prehojeno pot in za to stran zgodbe vašega življenja. Za vas se tudi dogaja preporod, nič se ne zgodi slučajno.


RIBI

Pred vami je teden, ko se bo veliko zanimivih stvari dogajalo, najbolj uspešni pa boste na čustvenem področju. Karta, ki se vam pojavlja za vaš tekoči teden je zelena luč za vse, kar si prizadevate uresničiti, morali pa boste poslušati v prvi vrsti sebe. Polni boste energije in sreča vas bo še kako spremljala. Ne zavrzite svoje ustvarjalnosti, temveč se raje posvetite projektom, ki vam veliko pomenijo v tem trenutku.


Categories:
  Taroskop - Tedenski horoskop, Tarot, Tarot karte, Tedenski horoskop, Vedeževanje
this post was shared 0 times
 200

Sem vedeževalec Rok in tukaj sem za Vas, da vam s svojimi nasveti in vpogledi v Tarot karte, Angelske karte ter s pomočjo nihala pomagam na vaši osebnostni in duhovni poti. Poleg brezplačnih nasvetov vam je na voljo tudi osebno vedeževanje po garantirano najnižji ceni.

Facebook
Twitter
Instagram

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri