Taroskop 06.02.2017 – 12.02.2017

By Rok 2 leta ago
Home  /  Taroskop  /  Taroskop 06.02.2017 – 12.02.2017

OVEN

Na obzorju so za vas novi, obetavnejši začetki. Ne smete zanikati svoje moči, ravno nasprotno. Morate si jo priznati in dvigniti samozavest in početi, kar vas osrečuje. V začetku tedna boste komaj čakali, da določena kriza mine, zatem pa prihajajo nove priložnosti in položaj se bo začel razpletati v pozitivne smeri. Morda se zadnje čase sprašujete, ali v življenju rešujete določeno »uganko«. Vendar odgovori se skrivajo v vas samih. Z zaupanjem vase in v prihodnost, boste uspeli.


BIK

Vaš teden se bo najverjetneje začel z napetostjo v odnosih in v duši. Vendar v tem tednu lahko premagate ta omejujoč vzorec. Vidite v človeku le najboljše lastnosti in njegovo prijaznost. Pozabite na obsodbe in kritike. Velikokrat se bo v tem tednu zgodilo, da bo vaša energija usmerjena v določeno stvar ali cilj, vaše srce pa drugam. Zdravo ravnovesje tukaj vam bo pomagalo.


DVOJČKA

Morda mislite, da morate narediti odločilen korak v smeri vaših sanj, ker vam bodisi zmanjkuje časa ali vsaj tako mislite. Ne skrbite. Vaši cilji so uresničljivi, vendar prav zdaj je pomemben popoln umik in strategija. Poglobite se vase in se vprašajte, ali bi vas to, za čimer se ženete res tako osrečilo kot mislite. Če tega ne zmorete ugotoviti sami, prosite bližnjo modro osebo za nasvet. To je lahko prijatelj, partner, družinski član, ali pa kdo, ki mu kako drugače zaupate.


RAK

V vašem življenju je že veliko stvari »sterilnih« zaradi vzpostavljanja redu. Sprostite se, zaupajte ljudem okoli sebe in dovolite, da zažari vaša notranja bit. Napeto se počutite, ker se tako trudite vzpostaviti nadzor nad stvarmi, ki so zunaj vašega dosega. Karkoli se zgodi, se zgodi z razlogom. Zatorej se vam ni treba samega sebe videti v slabi luči, če se nekaj ne izide tako, kot bi si želeli. Konec tedna vam prinaša možnost za rešitev težav, tudi finančnih.


LEV

Ta teden bodo na vaše okoliščine, naj si bodo to odnosi ali služba ter aktivnosti, vplivali drugi ljudje. Vprašanje je le, koliko vpliva jim dovolite. Zdravo je razmišljati, da v določenem trenutku potrebujemo pomoč, ampak kadar gre pa za posesivnost iz katere koli strani – od vas ali drugih, pa ni dobro. Poslušajte tudi svojo intuicijo in sporočila duše in ne boste mogli zaiti iz svoje poti.


DEVICA

Prihaja čas in obdobje, ki bo zelo ugodno za vaše finančne ali kakršne koli druge podvige, o katerih razmišljate. Dober nasvet nekoga, ki je že izkušen na tem področju bi vam prav prišel. Pripravil bi vas tudi na nepričakovane vidike, ki se vam jih vsekakor ni treba bati. Postati morate vodja v svojem življenju in nastopiti odločno. Ob koncu tedna vas čaka nov, temeljit začetek, najbolj na področju vašega načina razmišljanja, kar je pomemben dejavnik oblikovanja zunanjega sveta.


TEHTNICA

Zdravo se je soočiti s strahovi, ki vas ovirajo na določenih področjih vašega življenja. Dolgo se že z njimi borite, a brez napredka. Sedaj je čas, da naredite odločilni korak – tvegate, saj drugače ne boste mogli izvedeti, česa vsega ste sposobni in kaj vse bi lahko dosegli. Morda se zmedeni in se počutite ujete. Če je temu tako, se najprej pomirite, počakajte, da to mine, zatem pa začnite v celoti živeti vaše življenje.


ŠKORPIJON

To, kar vam je v preteklosti najbolj povzročalo težave, bo sedaj minilo. Podajte se svojim ciljem naproti in bodite sami sebi največji motivator. Četudi drugi nasprotujejo vašim odločitvam, je čas, da postavite zdrave meje. Saj drugače vas bodo vedno imeli v pesti in vplivali na vaše izbire. Sami zase točno veste, kaj je najboljše za vas. In tega se tudi držite. V tem tednu vam prihaja na pot dobrotnik, ki vam bo pomagal na vaši poti. Vaše finančno stanje zna doživeti vrhunec.


STRELEC

Razmere na področju ljubezni, družine in službe se bodo začele izboljševati. Odkrite sami v sebi, česa si najbolj želite in poglejte z druge perspektive, tudi temno plat, ki jo te odločitve lahko prinesejo. Za to morate vsekakor prevzeti odgovornost. V sredini tedna se boste nekateri počutili, kot bi se vam življenje obrnilo na glavo, a že v naslednjih dneh, v času vikenda, boste doživeli notranji mir, harmonijo in zadovoljstvo.


KOZOROG

Kmalu se bodo uresničile vaše želje na poslovnem področju in napredovali boste. Medtem pa ta teden izkoristite tako, da skrbno načrtujete in izpopolnjujete  svoje sposobnosti. Posvetite se vašim projektom z vsem srcem in bogato boste nagrajeni ter želi boste uspeh – zaradi zadovoljstva v vaši duši in v zunanjih razmerah. Za tiste, ki ste trenutno samski, morda prihaja na vašo pot nov človek, s katerim se boste na neki ravni ujeli.


VODNAR

V tem tednu boste doživeli zadovoljstvo na samem življenjskem področju ali kje drugje, kjer si prizadevate. A kljub temu boste čutili, kot, da vam nekaj manjka. Materialni cilji in zadovoljstvo imajo le kratkotrajen učinek zadovoljstva, sami boste pa morali preceniti, kaj v tem trenutku najbolj potrebujete in če vam je to dosegljivo. Vseeno, cenite vsako izkušnjo in se poskušajte iz vsega nekaj naučiti in nedvomno boste napredovali na svoji poti proti uspehu.


RIBI

Prihajajo časi pomembnih odločitev in vrline kot so zaupanje vase, samozavest in vodstvene sposobnosti vam bodo vsekakor pomagale. Odločitev pa poskušajte sprejeti sami, saj drugače, če boste vpletli preveč ljudi v to, ste lahko pozneje razočarani. Začetek tedna vam prinaša izboljšanje in srečo, v sredini tedna pa sledijo dosežki. Ob koncu tedna boste morda razčiščevali odnos z moškimi figurami v vašem življenju, kar je lahko v krogu ožje družine, s partnerjem ali prijateljem.


Za osebno svetovanje me pokličite na 090 30 13 ali naročite katerega od paketov vedeževanja.


Vedeževalec Rok

Category:
  Taroskop
this post was shared 0 times
 200

Sem vedeževalec Rok in tukaj sem za Vas, da vam s svojimi nasveti in vpogledi v Tarot karte, Angelske karte ter s pomočjo nihala pomagam na vaši osebnostni in duhovni poti. Z vedeževanjem se ukvarjam z vso ljubeznijo in spoštljivim pristopom. Pokliči me na 090 30 13.

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri