Taroskop – 06.08.2018 – 12.08.2018

By Rok 1 year ago
Home  /  Tedenski horoskop  /  Taroskop – 06.08.2018 – 12.08.2018
tedenski horoskop

Tedenski horoskop za vas pišem Vedeževalec Rok.

Za osebno svetovanje me pokličite na 090 30 13 ali naročite katerega od paketov vedeževanja.


OVEN

V prvi polovici tedna boste občutili in izkusili nekaj konfliktov z ostalimi osebami v vašem življenju. Nakazujejo se spremembe, ki pa za vas ne bodo najlažje. Pazite se tudi govoric in sami ne širite le teh. Ne tekmujte z drugimi pri vaših prizadevanjih – naj ta ostanejo le vaša igra. V drugi polovici tedna boste precej umetniško ali ustvarjalno razpoloženi, zaznavali pa boste energije iz okolja bolj kakor ponavadi. V vaše življenje lahko vstopi nova oseba, za tiste, ki ste pa že v zvezi pa lahko svoje čustveno življenje nadgradite z zaroko ali poroko. Nemalo izmed vas zna tudi zanositi.


BIK

Kot Bikom – ljubiteljem udobja in varnosti se v začetku tedna nakazuje velika pridobitev materialnih dobrin. Počutili se boste svobodno in dobro razpolagali s svojim denarjem in imetjem. Prav tako boste v začetku tedna oziroma prvi polovici omejili stike z določeno osebo, ki vam ne prinaša nič dobrega. Čim bo šel teden proti koncu, bolj boste v sebi čutili klic, da naredite nekaj novega – drugačnega in da ste res tisto vi, kar si želite biti. Trudite se za tisto, kar vam veliko pomeni, kajti v tem tednu boste nagrajeni za pretekli trud.


DVOJČKA

V tem tednu vam vlada veliko ženstvenih energij, kar pomeni, da boste posledično bolj občutljivi. V začetku tedna je dobro, da nekaj časa posvetite tudi čutnim užitkom ali preprostim opravilom – lahko obdelujete vrt, vsekakor preživljate čas v naravi ali nekaj časa namenite kulinariki, če radi kuhate. Druga polovica tedna bo za vas ključnega pomena, saj boste našli tisto sveto točko v sebi, si zagotovili notranji mir. Na ljubezenskem področju lahko pride do ljubezenskih trikotnikov.


RAK

V prvih dneh tedna lahko pride do hujših sporov, ki bodo pustili resne posledice na vas. A vendarle vam bo v tem uspelo zmagati in zadevo izpeljati do konca. Sredina tedna je zaznamovana z uspehom in tudi vam bo prijala pozornost, ki jo boste dobili s strani drugih ljudi. Zadnji del tedna vključno z vikendom boste zasuti z delom, zatorej si ga ne nalagajte več kot zmorete! Čez težave se boste prebili skozi celoten teden, a ne delajte nekaj po sili in ne bodite pretrmasti.


LEV

To je teden, ki vam bo več kot pisan na kožo! Zaradi vaše sposobnosti nadzora življenja ga boste obrnili v pravo smer in postali aktivni dejavnik ustvarjanja na vseh področjih. Največ dajte na pretekle izkušnje. Za ženske predstavnice se ta teden v vaših kartah vidi podoba idealnega moškega, ki za vas uteleša vse lastnosti, ki jih iščete in pri nemalo ženskah se bo najverjetneje takšen moški res pojavil v vaših življenjih ta teden. Drugo sporočilo kart je, da se vam bo uresničila želja in na vas čakajo novi začetki.


DEVICA

V prvi polovici tedna boste na večini področjih v vašem življenju občutili napor. Mučeniška vloga ni rešitev, vedite. Cikel težav se kmalu zaključuje in vi ne smete biti preobremenjeni, saj ste po nepotrebnem. V drugi polovici tedna se vam nakazuje veliko druženja, veselja in lepih izmenjanih trenutkov. Znate prejeti celo sporočilo iz tujine od znanca ali prijatelja. Lahko pa dobite tudi ponudbo za novo službo.


TEHTNICA

To je za vas teden premikov v nove smeri. Zaupajte v življenje – v tisto, kar vam pride na pot. Bodite zvesti samim sebi pojavili se bodo pa tudi ljudje, ki bodo zvesti vam. Zapustite svojo cono udobja, naredite praktičen načrt in pojdite svojim zvezdam nasproti. V drugi polovici tedna se vam nakazuje arhetip očeta in morda morate rešiti odnos prav z njim ali pa z ostalimi moškimi figurami v vašem življenju. Skozi ves teden se vam kaže arhetip Ovna in v tem tednu boste želeli zmagovati, imeli energijo in biti pri vsem na prvem mestu.


ŠKORPIJON

Pred vami je težaven teden na področju odnosov. Prav zna se zgoditi, da boste kakšen odnos zaradi njegove nezdrave narave, nezvestobe partnerja zaključili. Morda ste se pa ravno vi znašli kot tretja stran ljubezenskega trikotnika? Pri nadaljevanju odnosa bodite previdni. Na področju financ znate uskladiti dve službe, vsekakor boste pa mogli počakati, da te spremembe na področju denarja minejo in pride boljše obdobje.


STRELEC

Bodite iskreni in pošteni v tem tednu. V začetku tedna se nakazuje nekaj srčne bolečnine, morda celo povezane z depresijo ali občutkom tesnobe. Enostavno počakajte, da to obdobje mine, kajti prihajajo lepši trenutki. Z svojimi težavami se odkrite soočite in ne bežite iz zaskrbljujočega položaja, kajti tako ga ne boste rešili. Morda se vam drugi izogibajo, ker vam nekaj dolgujejo, a vedite, da bo resnica in pravica prišla na dan!


KOZOROG

Pred vami je finančno zelo naklonjen teden. Že v osnovi boste veliko posedovali (in veliko že imate), s čimer lahko dosežete tiste sanje, ki jih želite. Postavite sebe na prvo mesto. Za nekatere je to tudi teden spočetja, vsekakor pa se vam bo na finančnem področju uresničila tista želja, ki jo iščete. Za nemalo izmed vas je to morda samostojna poklicna pot, katera bo, če se boste trudili tako kot do sedaj zelo uspešna. Proti koncu tedna vas verjetno čaka začasna ločenost od partnerja, a ne skrbite – vedno vas ima v mislih.


VODNAR

Prva polovica tedna vam prinaša nekaj ognjenega elementa, katerega boste še tako potrebovali, da boste spravili stvari v tek. Bodite pobudnik dobrih stvari in prevzemite vlogo vodjo, tudi na službenem področju (še posebej, če so vam zaupane velike naloge). V drugi polovici tedna boste zelo čustveno razpoloženi, a ne vpletajte se v težke zgodbe. Rajši komunicirajte in sporočajte vaša čustva na nežen in prijazen način.


RIBI

V začetku tedna se vam bo dogajalo mnogo lepih stvari kar samih od sebe, nad katerimi boste še kako presenečeni. Ne skrbite za posledice v tem trenutku in se sprostite. Sredina tedna bo precej mirna, našli boste pa dobro pot naprej, ki vam bo omogočala napredovanje v kakršnem koli pogledu nameravate. Edino vikend bo precej turbolenten, tekom katerega se znajo zgoditi nepričakovane stvari, predvsem boste pa odkrili resnico.


Categories:
  Tedenski horoskop, Vedeževanje
this post was shared 0 times
 200

Sem vedeževalec Rok in tukaj sem za Vas, da vam s svojimi nasveti in vpogledi v Tarot karte, Angelske karte ter s pomočjo nihala pomagam na vaši osebnostni in duhovni poti. Z vedeževanjem se ukvarjam z vso ljubeznijo in spoštljivim pristopom. Pokliči me na 090 30 13 ali pošlji SMS: VIZIJA na 6060.

Facebook
Twitter
Instagram

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri