Taroskop – 07.08.2017 – 13.08.2017

By Rok 2 leta ago
Home  /  Taroskop - Tedenski horoskop  /  Taroskop – 07.08.2017 – 13.08.2017

Tedenski horoskop za vas pišem Vedeževalec Rok.

Za osebno svetovanje me pokličite na 090 30 13 ali naročite katerega od paketov vedeževanja.


OVEN

Pred vami je teden, poln blagoslovov in uspehov. Mnoge izmed vas čaka »pot čez vodo«, kar lahko pomeni zasluženi dopust, ali pa popotovanje v duhovnem smislu. V začetku tedna boste zaključevali poglavje svojega življenja in se pripravljali na novo, ki bo bolj smiselno in pozitivno za vas. Ta teden izkoristite za vaše ljubezensko področje, ki bo še posebej cvetelo.


BIK

Nove ideje, ki jih imate za vaše poslovno in materialno življenje, bi bilo dobro idealizirati in udejanjiti. Na vaši poti ni preizkušenj, vse se bo hitro in dosledno dogajalo, vi pa boste zmagovalec v pravem smislu besede. Prva polovica tedna je namenjena vašem mentalnem področju, kjer boste z odločnostjo uspeli preseči negativne vzorce. V drugi polovici vas čakajo visoki zneski v vaš prid.


DVOJČKA

Tekoči teden vam prinaša nov, obetaven poletni začetek. Ker je to zadnji mesec poletja, je dobro, da ne čakate z določenimi odločitvami, ampak da se neustrašno spustite v izpolnjevanje vašega življenjskega poslanstva. A četudi ga še niste našli in se jasno opredelili, nikamor ne hitite, temveč si napolnite svoje moči za nadaljnje delo.


RAK

Umik, kontemplacija in meditacija so odgovor na vaše težave, ki vas pestijo. Nikakor sedaj ni dobro delovati, temveč se zazreti navznoter in poiskati odgovore. Ne iščite jih zunaj sebe, saj jih ne boste našli. Ostali, ki vas pestijo srčne bolečine, bodo le te minile v sredini tedna, ko bo »čustvene nevihte« konec.


LEV

Marsikdo izmed vas bo v tem tednu začel z novo službo, ali pa nekako pridobil novo poslovno priložnost, kar lahko izboljša vaše materialno življenje. Poiščite stabilnost v vašem življenju, začrtajte si pot s cilji in zatem jih s pomočjo svojih idej izpolnjujte. V tem tednu boste ostali polni idej in zagona za nove začetke, ki vam obetajo premiki na bolje. Ne razmišljajte, ampak delujte!


DEVICA

Tema tekočega tedna je stabilnost in blagostanje. Pričakujete lahko, da boste le to tudi z vztrajnim in trdim delom pridobili. Za vse ostale, ki pa poskušate to uresničiti, je pa zelo pomembno, da se zavedate Midasovega dotika, kar pomeni, da uspe vse, česar se dotaknete. Nič kaj manj prednosti nimate od tistih, ki so na svoji poti že pred vami.


TEHTNICA

Zdaj ni čas za strateško načrtovanje, delovanje ali kar koli drugega. Namesto tega, se posvetite svoji duši in pod pogojem, da boste poslušali svojo intuicijo – notranje vodstvo, se boste tako najlažje izognili oviram, stopili na pravo pot in uresničili svoje želje. V drugi polovici tedna vas čaka veliko druženja in komunikacije.


ŠKORPIJON

Ne predajajte se malodušju, izgubljenim priložnostim in ne razmišljajte preveč o preteklosti. Že prav, da rešite določene zadeve, ampak živeti morate tukaj in zdaj. V sredini tedna boste sprejemali pomembne odločitve, ki se bodo proti koncu tedna izkazale za zelo obetavne in oprijemljive.


STRELEC

Odprite se vsemu dobremu, kar vam prinaša življenje in se ne zapirajte vase. Tudi delite z drugimi, kar imate, ker tako se bodo vaši blagoslovi le še povečali, prav tako tudi imetje. Prepustite se višji modrosti in poslušajte svojo intuicijo, kako se rešiti iz težav. Ne stojte na mrtvi točki – sedaj je čas, da razširite krila in poletite!


KOZOROG

Vaša duša hrepeni po oddihu, ki ji ga nujno morate zagotoviti. V začetku tedna vas čaka pozitivna sprememba in potem je čas, da z njenim uresničenjem malo počakati. Karte vas svarijo pred preveliko mero optimizma, ki lahko vodi v propad. Prizemljite se, ne razmišljajte o jutri, temveč postorite že danes, kar imate za postoriti.


VODNAR

Mnogi izmed vas opravljate kar dve službi ali več in to odlično! Le poskrbite za to, da vam to ne bo odneslo drugih priložnosti – to velja samo v primeru, če v delo bežite ali, če ste deloholik. V sredini tedna se vam odpirajo spremembe na bolje in tudi vi se jim morate prepustiti in »iti z njimi«. Konec tedna boste pregledovali in preštevali svoje dosežke.


RIBI

Ta teden vam prinaša blagoslove na vseh področjih, tudi tam, kjer si najbolj želite! V začetku tedna vas čaka velik dosežek na ljubezenskem področju, v sredini tedna boste uspevali na področju svoje kariere. Le poskrbite, da ne zapadete preveč v nadzorovanje dogodkov. Izogibajte se strahu in se soočite z njim.


Categories:
  Taroskop - Tedenski horoskop, Vedeževanje
this post was shared 0 times
 100

Sem vedeževalec Rok in tukaj sem za Vas, da vam s svojimi nasveti in vpogledi v Tarot karte, Angelske karte ter s pomočjo nihala pomagam na vaši osebnostni in duhovni poti. Z vedeževanjem se ukvarjam z vso ljubeznijo in spoštljivim pristopom. Pokliči me na 090 30 13 ali pošlji SMS: VIZIJA na 6060.

Facebook
Twitter
Instagram

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri