Taroskop: 09.11. – 13.11.2016

By Rok 2 leta ago
Home  /  Tarot  /  Taroskop: 09.11. – 13.11.2016

OVEN:

Za vse Ovne in Ovnice je na vidiku čudoviti teden, poln uspeha. Predvsem boste prišli ponovno do svoje notranje psihične moči, katera se bo sčasoma le krepila. V začetku tedna bodite optimistični in ustvarjalni, dve vrlini, ki vam bosta pomagali, da se soočite s sicer nekaj težavami, ki so na vidiku na sredini tedna, ampak nič ne bo omajalo vaše moči. Izkušnje vas bodo naredile modrejše, edina lekcija, na katero morate dati ta teden poudarek je osebnostna moč.

BIK:

Pred vami je precej poseben teden. Največ lekcij vam prinaša na področju odnosov z drugimi ljudmi ali pa z osebnostnimi odločitvami, ki se lahko tičejo česar koli. Bodite pozorni na vsako osebo v svojem življenju in se vprašajte, kakšno lekcijo oziroma kakšne nauk vam le ta prinaša. V resnici ni nasprotnikov in sovražnikov – so le učitelji. V sredini tedna lahko izkusite sicer nekaj finančnih težav, ampak tudi to bo minilo. Ta teden vam morda prinaša odločanje o dveh osebah ali stvareh. Izbirajte modro.

DVOJČKA:

Dvojčki boste v tem tednu izkusili izpolnitev želja in čustveno blaginjo, če se boste uspešno soočili z okoliščinami oz. s svojimi lastnimi miselnimi vzorci, ki vam jih življenje prinaša na pot v začetku tega tedna. Zelo priporočljivo je, da na situacije pogledate z drugega zornega kota, se postavite v kožo prijatelja, starša ali partnerja in marsikaj vam bo razkrito. V sredini tedna boste precej romantično razpoloženi in čutili boste silno željo po spremembi na čustvenem področju, ki vam bo, če jo boste uresničili, prinesla velik napredek.

RAK:

V tem tednu boste na precej razpotjih (na katerih je prav možno, da ste pravzaprav že dlje časa) in ta razpotja vam prinašajo priložnost za veliko, pričakovano spremembo v življenju. V začetku tedna boste precej čustveni, v sredini tedna pa bo to zamenjala ognjevitost in želja po avanturi oz. pustolovščini. Konec tedna boste na preporodu in čas je, da pustite preteklost za sabo in krenete v nove, bolj smiselne in polne stvari. Že res, da vam sprva ne bo prineslo želenega zadovoljstva, a na dolgoročno bo to za vas prava odločitev.

LEV:

Tudi za vas prihaja čas, ko boste morali obdelati nekaj preizkušenj, katerih lekcij vam bodo v veliko pomoč v prihodnosti, da ne boste več ponavljali istih napak. Iz vsake napake se nekaj naučimo in kar nas ne ubije, nas okrepi pravijo. In temu je tudi res tako. V resnici, pa pri vas gre le za vaše miselne vzorce, občutke ujetosti in da vas drugi ne razumejo. Ne skrbite – niti ni potrebno, da bi vas vsi razumeli. Skozi vse težave se boste uspešno prebili in kakor vam pravi intuicija: vztrajajte in najdite rešitev. Lahko pa da vas bo rešitev presenetila za vogalom.

DEVICA:

V tekočem tednu vam vlada veliko planeta Marsa, ki je planet vojn in energije. V vašem primeru je dobro aspektiran in obkrožen z ugodnimi kartami. Cilje, ki ste si jih zadali lahko začnete počasi uresničevati – a vedite, da ne smete siliti v njihovo uresničitev. Ta teden bo namenjen temu. Vse se dogaja ob svojem času in za vas so na vidiku uspešni prav vsi dnevi tega tedna. Najboljše pa je, da se lotite vsega tega v sredini tedna, na začetku pa zbirajte ideje. Bodite natančni in izkoristite ves svoj potencial.

TEHTNICA:

Pred vami je optimističen teden v vseh pogledih! Uspevali boste na področjih, na katerih tudi sami tega ne bi pričakovali. Teden se bo začel z odlično komunikacijo z drugimi in prav je, da postavite zdrave temelje. Morate se zavedati svojih sposobnosti in razviti svoje potenciale za uspeh. V sredini tedna je na vidiku mirna sprostitev v družinskem življenju in čustvena blaginja. Morda pa boste odpotovali ali pa bo prišlo do ponovnega snidenja s kom, s katerim se že dolgo niste videli. Če boste upoštevali nasvet na začetku tedna, lahko pričakujete, da bo vaše življenje na vseh področjih za katere si prizadevate na koncu tedna drugačne in bolj zdrave.

ŠKORPIJON:

Tekoči teden bo predvsem namenjen vašim financam in vaši službi. Na začetku tedna se lotite projektov, ki so povezana z vašo službo ali pa z vašim hobijem – vseeno je, za kaj gre. S tem, ko boste vadili, boste nedvomno izboljšali in razvili vaše sposobnosti do velike mere. Predvsem pa boste ponosni sami nase. V sredini tedna je sicer prikazana karta puščanja preteklosti za seboj, ampak morate vedeti, da tudi ta čas nastopi in ko nastopi, je najbolje, da ga izkoristite, saj če ne, se bo lekcija venomer ponavljala. Konec tedna boste doživeli finančno blaginjo in vaše finance bodo mnogo boljše.

STRELEC:

Za vse Strelce bo ta teden predvsem teden boja med srcem, razumom, praktičnostjo in duhovnostjo. Prav je, da najdete zdravo mero v vseh pogledih in že samo preprosta duhovnost – vedenje o drugi razsežnosti življenja vam bo odprla oči in razširila pogled na svet. Na začetku tedna boste bolj razumskega razpoloženja, medtem ko v sredini ravno nasprotno. Končni rezultat vaših prizadevanj se bo pokazal na koncu tedna in sicer bo takšen, kot si ga boste sami ustvarili.

KOZOROG:

Teden, ki je pred vsemi Kozorogi in Kozoroginjami je precej optimističen, poln idej in navdiha. V začetku tedna boste razpoloženjsko in čustveno na samem vrhuncu – in to je primeren čas, da ga posvetite svojem partnerju ali vaši sorodni duši. Karta Kolesa sreče, ki vam v tem tednu vlada vam prinaša tudi dobro karmo in nagrade za lekcije iz preteklosti. V sredini tedna boste na razpotju in v dilemah – prav je, da z vašimi načrti še malo počakate in dobro premislite o vaših namenih.

VODNAR:

Prav možno je, da se vam bo oglasil sorodnik ali prijatelj iz tujine – daljnih dežel. Vsekakor, bo pa ta teden predvsem namenjen stvarem, ki vas dohajajo še iz preteklosti. Prav je, da na neki točki naredite rez s preteklostjo in se posvetite stvarem, o katerih že tako dolgo sanjate. Bodite takšni, kot ste, saj tako boste poželi najboljše rezultate. Na vidiku je pa tudi odkrito soočenje z drugimi ali s samim sabo – kar je osnova tudi za vse odnose z drugimi. Premislite, česa si želite in potem ukrepajte tako, ne izogibajte se ostalih.

RIBI:

Pred vami je eden izmed najlepših tednov v tem letu! Na vidiku je, da boste ali da ste spoznali sorodno dušo, s katero se odnos bolj počasi razvija. Ampak že v sredini tedna lahko pričakujete napredek. Če so pa trenutno bolj aktualni finančni vidiki ali vizija vašega poslanstva, boste pa tudi tukaj vsekakor poželi velik uspeh. Kakršnekoli že so vaše namere, ta teden vam je resnično usojen in nič ne bo šlo po zlo. Zatorej, veselo na delo.

Vedeževalec Rok

Categories:
  Tarot, Vedeževanje
this post was shared 0 times
 000

Sem vedeževalec Rok in tukaj sem za Vas, da vam s svojimi nasveti in vpogledi v Tarot karte, Angelske karte ter s pomočjo nihala pomagam na vaši osebnostni in duhovni poti. Z vedeževanjem se ukvarjam z vso ljubeznijo in spoštljivim pristopom. Pokliči me na 090 30 13.

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri