Taroskop – 10.09.2018 – 16.09.2018

By Rok 2 years ago
Home  /  Taroskop - Tedenski horoskop  /  Taroskop – 10.09.2018 – 16.09.2018
Tedenski horoskop 10.9.16.9

Tedenski horoskop za vas pišem Vedeževalec Rok.

Za osebno svetovanje me pokličite na 090 30 13 ali naročite katerega od paketov vedeževanja.


OVEN

Začetek tedna bo za vas lep. Dobili boste novo priložnost na ljubezenskem področju. Veliko Ovnom in Ovnicam se zna zgoditi, da se boste čez noč zaljubili. Poslušajte svojo intuicijo na poti ostali, ki imate težave z ljubezenskimi odnosi, kajti le ti se znajo izraziti v drugi polovici tedna. Znate biti razočarani, ampak bolj nad življenjskimi izkušnjami, ki vas bodo verjetno prizadele bolj na globlji ravni. Vsekakor pa vedite, da za dežjem vedno posije sonce in da vaši problemi in to obdobje ne bo dolgo trajalo. Razsvetlite svoje življenje.


BIK

V prvi polovici tedna se bo marsikaj dogajalo za vas. Stvari, ki so grozile, da bodo zastale na mrtvi točki se bodo začele premikati v pravo smer. Če čakate na rezultate prošenj ali izpitov bodo tudi ti zelo ugodni za vas. V drugi polovici tedna vključno z vikendom pa se boste morali soočiti z težavami in sicer s tem, kako gledate na svet. Napravite prostor novem življenju, kajti vaša prepričanja oblikujejo vašo resničnost.


DVOJČKA

V tem tednu boste že v samem začetku vedeli, kaj točno narediti. Bolj se boste posvečali vašem poslanstvu in stvarem, ki jih imate radi. In tudi prav je tako. Na finančnem področju znate imeti nek dobitek od svojih veščin in hobijev. Pozneje v tednu si boste pa tudi na jasno prišli, kaj si želite od življenja. Kakor Dvojčkom vlada planet Merkur tudi tukaj prihaja karta komunikacije, ki bo odločilnega pomena za vas v tem tednu.


RAK

Tekom dni tega tedna bo vašemu znamenju kot že tradicionalno vladalo veliko Lune. V celotnem tednu je pomembno (sploh v drugi polovici tedna), da poiščete ravnovesje, notranji mir, ugledate resnico in sprejmete pomembne odločitve. Te odločitve bodo morda prinesli težki dnevi v začetku tedna, a nič se ne bojte. Spoznali boste svojo resnično notranjo moč, ki jo lahko podprejo in oblikujejo le izzivi, ki se vam bodo dogajali. Zmorete to!


LEV

V tem tednu vas čaka temeljita preobrazba in novi začetki. Začetek tedna boste pričeli z željo, da ustvarite nekaj novega in da končno pustite preteklost za seboj. Spremembe so neizbežne in tega se morate zavedati. Čeprav vas je morda strah, je vredno nadaljevati. Druga polovica tedna bo v praksi izkazala te nove začetke in tudi vi boste videli, da je bilo vredno truda. Prihaja sprememba na bolje.


DEVICA

Na vidiku so v prvi polovici tedna potovanja, a le ta z namenom! Uspešno lahko opravite tudi izpit za avto, vaše potovanje (v kakršnikoli obliki že) pa bo imelo na nadaljnji potek tedna velik vpliv. V drugi polovici tedna se boste moralo nekaterim stvarem zavoljo drugih odreči. Prav je, da na svet in vaše življenje tokrat pogledate še z druge perspektive in sami sebi ne postavljate omejitev. Rezultat vas zna presenetiti.


TEHTNICA

Prisotnost Lune v vaših kartah bo zelo močno vplivala na vaše nagone, odnose in strahove. Luna v Strelcu v prvi polovici tedna vam zna doprinesti malce težav pri čustvih, ki jih boste preveč burno izražali, zato je prav, da poiščete notranji mir preden kar koli nadaljujete – sploh na področju odnosov z komer koli. Druga polovica tedna bo še posebej razpoloženjsko težka, saj Luna v Tehtnici prinaša zaradi strahov težje odločitve.


ŠKORPIJON

V tem tednu boste izkazovali kakršno koli ljubezen ali naklonjenost starejši – zrelejši osebi v vašem življenju. V prvih dneh tedna boste zelo ljubezensko razpoloženi in to bo malo manj materialni teden za vas. V svoji koži se boste pa počutili odlično. Prevzeti morate tudi vodstvo – morda na delovnem mestu ali pa le nežno vodstvo v odnosih, kar bo vašemu izbrancu/izbranki še kako ustrezalo! Vse boste imeli pod nadzorom.


STRELEC

Pred vami je materialno težak teden, zato večja vlaganja niso priporočljiva in pod “srečno zvezdo”. Razmislite sami pri sebi, kaj je za vas pomanjkanje in česa vam pravzaprav primanjkuje v življenju. Nad ugotovitvami znate biti presenečeni. V drugi polovici tedna, vključno z vikendom znate izkusiti nepoštenost in nenaklonjenost s strani bližnjih. Odkrito se soočite z njimi in z vsem, kar vam pride na pot.


KOZOROG

Odlične energije v tem tednu za vas Kozoroge in Kozoroginje! Kolo sreče se bo v samem začetku zavrtelo v vašo korist na vseh področjih ali pa vsaj na področju, kjer si to najbolj želite. Sedaj ste pripravljeni na večjo prelomnico. Ne pozabite pa na igro in sprostitev. V drugi polovici tedna vlada veliko energije Venere, kjer boste izkusili vse, kar vam življenje ponuja. Sploh vam je sreča naklonjena tudi na materialnem področju, še posebej, če je vaša poklicna pot samostojna.


VODNAR

V začetku tedna se boste najverjetneje soočali z dvema izbirama, katero pot ubrati – daljšo ali krajšo? To je čisto odvisno od vaših načrtov, a tam, kjer vložimo največ truda, žanjemo tudi največje blagoslove. V drugi polovici tedna bo za vas ključnega pomena družinsko in partnersko življenje, kjer boste izkusili vrhunec sreče in sami stremeli k temu. Nekaj se bo na najboljši možni način izteklo v vaše najvišje dobro!


RIBI

Luna v Raku vam v tem tednu prinaša nekaj vsakdanjih sitnosti, a kakor prave Ribice boste stremeli k popolnemu družinskemu življenju. Občutili boste močno vez s svojimi najbližjimi in na splošno tistimi, ki vam ogromno pomenijo. Ta čas izkoristite in maksimalno preživite z njimi. Bodite odprti tudi za dar življenja, ki vam ga prinaša vsak dan.


Categories:
  Taroskop - Tedenski horoskop, Tarot, Tarot karte, Tedenski horoskop, Vedeževanje
this post was shared 0 times
 200

Sem vedeževalec Rok in tukaj sem za Vas, da vam s svojimi nasveti in vpogledi v Tarot karte, Angelske karte ter s pomočjo nihala pomagam na vaši osebnostni in duhovni poti. Poleg brezplačnih nasvetov vam je na voljo tudi osebno vedeževanje po garantirano najnižji ceni.

Facebook
Twitter
Instagram

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri